Chipli Kimlik Kartları Türkiye'yede Geliyor.Peki Bu Ne Anlama Geliyor,Sonumuz Nasıl Hazırlanıyor?
-
Chipli Kimlik Kartları Türkiye'yede Geliyor.Peki Bu Ne Anlama Geliyor,Sonumuz Nasıl Hazırlanıyor?
Aşağıdaki video herşeyi anlatıyor olsa gerek.ne kadar inandırıcı bulursunuz bilemem ama doğru olması durumda olacaklar ...... düşünülemez...
http://www.youtube.com/watch?v=UTh_LHuiKG0
-
sacma, butun avrupada kullaniliyor bu. yalniz damar isi yok :)
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------saçma demeden önce ne kadar araştırdın hocam ?
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------avrupanin hangi ülkesinde kullaniliyor ?
-
belcika'da ve saniyorum yeni yapilan fransa nufus cuzdanlarinda.
ayrica chip'i kartlara takiyorlar size degil, o sacma youtube videosuna inandiginizi soylemeyin bana..
-
7-19 bunu yazdı:
belcika'da ve saniyorum yeni yapilan fransa nufus cuzdanlarinda.
ayrica chip'i kartlara takiyorlar size degil, o sacma youtube videosuna inandiginizi soylemeyin bana..
-----------------------------hocam mantıklı gelmiyor değil açıkçası..
-
e-insan modül uygulaması garip bi yaklasım ama ilerde olabilitesi yüksek.
-
Bizene gereği var amerikalılar istedikleri yerlerine istediklerini takdırsınlar,
-
Videoda eleman sırf edebiyat yapmış. Lafı geveleyen çakma komplo teoristlerinden biri daha. Chip takmaya karşı sürülmüş doğru düzgün birşey göremedim.
Bizim kartlarımızda bu tür şeylere gerek var. Devlet işlemleri bu devirde 40 tane belgeyle yapılmamalı. İşlemler merkezileştiriliyor. Daha ne istiyorsunuz?
Ha yaptıklarımız takip mi edilecek? Devlet zaten istediği kişileri takip edebiliyor. O kimliklerin içinde nerde bulunduğumu gösteren şey bile olsa evim belli adresim belli. Devlet nerde yaşadığımı biliyor.
Benim gizlim saklım, üç kağıdım yok. Devletin beni ne fişlemek için sebebi ne de fişleyecek bir kozu var. Gizlimiz saklımız yok. -
Bence güzel kredi kartı gibi cırt okutacak adam seni iki saat kimlik verin sorgulama yapılacak filan olmayacak sonra belki bütün her bir şeyimiz ( kredi kartı öğrenci kimlik kartı ehliyet filan) onun içine aktarılacak onlarca kart kullanmaktan kurtulacağız. Hemen komplo teorisi üretin amk. Lan devletin normal vatandaş ile işi ne olur.
-
Komplocu oldum çıktım bana olabiliritesi yüksek gelmişti :D:D