Çılgın Android Uygulamaları? ( Network Sniffer Vs )
-
Çok duymuş hep ios kullandığım için incelememiştim hiç. Şimdi lazım oldu. Network dinleme olsun, milletin bağlantısını engelleme olsun, modeme bağlı tüm IP leri tarayıp paylaşıma açık dosya klasörleri bulma olsun, kullandığınız çılgın uygulamalar hangileri?
-
Droidsheep yüklü şuan bende. Root gerektiriyor uygulama. Bir de busybox. Yalnız bende mi bir sıkıntı oluştu bilmiyorum ilk 2 gün çok rahat sniff ederken son günlerde ağı boşa tarıyormuş gibi geliyor. Yaptığı tek şey de cookie çalmak.
Onun dışında Wifi-kill var ama paralı. Bir de faceniff olması lazım adı. O uygulama vardı bildiğim. O da paralı bi uygulama. Yalnız ücretsiz olduğu dönemlerde kullanmıştım bayağı kullanışlıydı ikisi de. Özellikle faceniff i cafe gibi yerlerde açarak günde 10larca kişinin youtube-facebook-twitter vb hesaplarına giriş imkanı kazanıyordum :D
Ekleme: Wifi-Kill 'i de Forum Avm'de bir mağazanın pos cihazının internet bağlantısını kesmek için kullanmıştım. 3 dakika kaldı ve rahat 20-30 kişilik sıra oluştu :DD
1049 tarafından 29/Ara/13 23:57 tarihinde düzenlenmiştir -
Android Nmap
Bugtroid( Linux tabanlı, pentest odaklı bir işletim sistemi var pc için. Bu mobil versiyonunda da baya araç var.)
Droidsqli ( Bildiğin sql injection aracı, error based sql injection ataklarda baya başarılı diyebilirim.)
Dsploit
Network Discovery
OFS Doser
Penetrate Pro
Pentest Tools
Routerpwn
Wifikill
Wifi Inspect
Zanti
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bugtroid
Bugtroid'te alayı var zaten.
pcdoktor636 tarafından 29/Ara/13 23:57 tarihinde düzenlenmiştir -
Cizik
-
yok mu şunların .apk dosyası elinde olan? wifi araçları hakkında kullandıklarınızı da ayazz arkadaş gibi açıklarsanız süfer olur
-
@Ayazz bunları bende denicem bi ara :)
Peki bu programların cep telefonu olanı değilde, pc için olanı neler var acaba ? ağ dinlemek için falan.
-
Ayazz bunu yazdı
Droidsheep yüklü şuan bende. Root gerektiriyor uygulama. Bir de busybox. Yalnız bende mi bir sıkıntı oluştu bilmiyorum ilk 2 gün çok rahat sniff ederken son günlerde ağı boşa tarıyormuş gibi geliyor. Yaptığı tek şey de cookie çalmak.
Onun dışında Wifi-kill var ama paralı. Bir de faceniff olması lazım adı. O uygulama vardı bildiğim. O da paralı bi uygulama. Yalnız ücretsiz olduğu dönemlerde kullanmıştım bayağı kullanışlıydı ikisi de. Özellikle faceniff i cafe gibi yerlerde açarak günde 10larca kişinin youtube-facebook-twitter vb hesaplarına giriş imkanı kazanıyordum :D
Ekleme: Wifi-Kill 'i de Forum Avm'de bir mağazanın pos cihazının internet bağlantısını kesmek için kullanmıştım. 3 dakika kaldı ve rahat 20-30 kişilik sıra oluştu :DD
Pos internete mi bağlı? Ben telefon gibi bişeye bağlı zannediyordum. Çünkü ben bildim bileli bu nanelerden var. Eğer int e bagliysa biraz kurcalamak lazım
-
Bu tür apk lar root istiyor. .
-
ETRoot bunu yazdıAyazz bunu yazdı
Pos internete mi bağlı? Ben telefon gibi bişeye bağlı zannediyordum. Çünkü ben bildim bileli bu nanelerden var. Eğer int e bagliysa biraz kurcalamak lazım
Hocam bildiğim kadarıyla 3 farklı şekilde çalışıyorlar. GPRS, dial up bir de adsl.
-
takip
KaRaKuLe tarafından 30/Ara/13 00:11 tarihinde düzenlenmiştir -
denedim wifikill apk sını internetten bulup, rootsuz mu deniyon lan? diye uyarı çıktı :(
Neyse yarın root çakarım artık.
Bu arada (kablosuz olan:D) post cihazlarının kendilerine ait wayfayları var