Çilingir Ücreti ?
-
bugrahan45 bunu yazdı:
-----------------------------
bunu okuduktan sonra mesleği bırakıp çilingirciliğe başlıyorum :)
-----------------------------bencede hocam başla biran önce..nasıl başlıycan bilemedim ama :D
-
joe_black bunu yazdı:
-----------------------------
bizim mahallede çilingirci vardı. ayda en az bi kere açtırıyodum kapıyı. 15 lira fix fiyattı. sonra kendim öğrendim(6 7 tane kredi kartı yedim) şu an kendim açabliyom.ama 80 lira çok be hacı bizim burda kapı yapıyolar 80 liraya :P
-----------------------------devir dedelerimizin devri değil hocaa.. :D ben dükkanda kapıyı salla;bildiğin ahşap kapı süslerini 50 liraya satıyorum...parlak,afilli olanları onlarca kişiye kaç liradan geçirdim aklın almaz :D sizin ora nereymiş hoca merak ettim 80 liraya kapı yapıyolar ? akışkan boktan mı yoksa güveden mi yapıyolar kapıyı 80e :D :D
-
Böle durumlar için evin dışında sote bi yerlere bi anahtar saklayan bi ben varım herhalde xD
-
bende 50 lıra bayıldım gecen hafta fakat fıyatı söyledıkten sonra şok oldum bide baştan anahtar yerini delmek gerektığını söyledı ama kart sokup açmayı denemesi için ısrar ettım :) sonra bıraz uğraş sonunda açtı 2 dk sürdü kapıyı açması ve 50 tl bayıldım