folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Çilingir Ücreti ?

Çilingir Ücreti ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

bugrahan45 bunu yazdı:
    -----------------------------

bunu okuduktan sonra mesleği bırakıp çilingirciliğe başlıyorum :)

bencede hocam başla biran önce..nasıl başlıycan bilemedim ama :D 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

joe_black bunu yazdı:

bizim mahallede çilingirci vardı. ayda en az bi kere açtırıyodum kapıyı. 15 lira fix fiyattı. sonra kendim öğrendim(6 7 tane kredi kartı yedim) şu an kendim açabliyom.ama 80 lira çok be hacı bizim burda kapı yapıyolar 80 liraya :P

devir dedelerimizin devri değil hocaa.. :D ben dükkanda kapıyı salla;bildiğin ahşap kapı süslerini 50 liraya satıyorum...parlak,afilli olanları onlarca kişiye kaç liradan geçirdim aklın almaz :D sizin ora  nereymiş hoca merak ettim 80 liraya kapı yapıyolar ? akışkan boktan mı yoksa güveden mi yapıyolar kapıyı 80e :D :D 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    venom88
    venom88's avatar
    Erkek

Böle durumlar için evin dışında sote bi yerlere bi anahtar saklayan bi ben varım herhalde xD

Venom88 burdaydı.[Cevapını duymak istemeyeçeğin soruları sorma,sormak istemiçeğin sorulara cevap arama]
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hesbaz
    hesbaz's avatar
    Erkek

bende 50 lıra bayıldım gecen hafta fakat fıyatı söyledıkten sonra şok oldum bide baştan anahtar yerini delmek gerektığını söyledı ama kart sokup açmayı denemesi için ısrar ettım :) sonra bıraz uğraş sonunda açtı 2 dk sürdü kapıyı açması ve 50 tl bayıldım

Toplam Hit: 16776 Toplam Mesaj: 75