Çin Malı 4. G İphone
-
arkadaşlar sahibinden gezerken rastladım, çift hatlı iphone 4.. Kullanan varsa telefon eleştirisini (olumlu/olumsuz) alabilir miyim acaba? linkini aşağıda veriyorum şimdiden teşekkürler :)
-
unuttum yazmayı, benim için net hızı önemli zira nete telefondan giriyorum.. opera 5.1 kullanıyorum ve nokia 6300 den bıktım artık yani daha doğrusu telefon benden bıktı ve emeklilik hakkını kullanmak istiyor... bir de ayriyeten şunu da buldum;
-
hocam ozellik yokkki bu telefonda sadece goruntu var + çin malı parana yazık olur.
-
hocam alma böyle şeyleri elinde patlar resmen patlar :))
paran varsa iyisini al paran yoksa kötüsünü alma benim felsefem bu
-
iyide hacı para yok ki :F arayıp sorcam iade edebilme şansımız var mı diye...
-
La bu dallcell in amblemi bile çakma ya :D ODTÜ değilmi o? :D
-
i phone güzele benziyor . garanti verseler o fiyata uygun aslında. fazla bile.
ama şunu söyleyeyim bu çin malı telefonların kesinlikle satışı olmuyor .
yani ilerde bunu satayım başka bişey alayım dersen satamazsın kimse almaz .
alacaksan satışı olmayacakmış gibi al sonra üzülme
-
cin malindan uzak dur hocam, görünüsüne aldanma..
alirsanda yaziyorum buraya, alip duvarda kiracaksin :)
-
hocam başıma gelen çin malı telefon olayını anlatayım kararını sen ver.vertice wifi 600 marka telefon aldım zamanında baştan iyi hoş gibiydi fakat sim karta kaydettiğim bütün numaraları aslında kendi hafızasına kaydediyormuş.neyse elimden düşürdüm ekranı kırıldı tamirciye yolladım ekran bulamadılar dediler çinde fabrikası iflas etmiş bisürü tatava yaptılar yani servis sıfır.olsun dedim olsun nasılsa numaralarım sim kartta bi baktım numaralar yok ekran kırık telefona müdahale edemiyorum tuş olmadığı için öyle işte yalan oldu gitti dünyam.
-
hocam çakma iphone istiyorsan compeq firmasından pinphone al ama bu cihazların hepsi dıl görünüşünden ibaret ben 2 3 ay araştırdım en iyi çakma pinphone ama onun bile çakmaları var , şu an 2G ler çok düştü eğer iphone istiyorsan benim gibi yap ve git bi 2G al :) 3G ve 3Gs ile çok fazla fiyat farkı olmasına rağmen özellikleri konusunda çok az fark var , hatta çoğu yabancı forumlardaki kullanıcı yorumlarına göre 2G nin ekranı çok daha kaliteli ve fiziksel olarak darbelere karşı daha dayanıklı ben geçen gittigidiyor dan 310 lira ya indirimli filan buldum bi de garanti bonus a 6 ay a kadar vade farksızdı risk budur ulan diyip aldım cidden risk aldığımı biliyodm ürün sorunluda çıkabilirdi ama satıcısı anlayışlı ve kibar bi bayan arkadaş tı :) sözüne itimad edip aldım .. iyikide almışım ..
-
sanki telefonu alır almaz elinde eriyip gidecek gibi yorumlar yapılmış,
çin malı evet dandiktir zaten 1500 tl lik telefonu 169 tl ye nakliyeside içinde satılan telefonun ne kadar sağlam olduğunu düşünmek gerek.
durduk yere bozulmaz, ama kısa zamanda programsal arızalar vs alırsın diye düşünüyorum. şahsen ben almam ama öyle hemen de bozulacağını sanmıyorum.
dipnot : ama sakın alma :D