Çinden Alışveriş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

Dealextreme den yaptığım 2. parti siparişlerim bugün gelmiş.. Bi kaç taneside yolda.. İlk siparişim 1$ lık mini bluetood du ve takip numarası vermemişti ona ama geldi. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek

valla bılen varsa ii olar. 101 dolara cep telefonu var x 6 alsam mı arkadaşlar tel ii olur kötü olur mühim deiil mühim olan 100 dolardan fazla sıkıntı olur mu gelmesınde

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

TxT bunu yazdı:
    -----------------------------

Dealextreme den yaptığım 2. parti siparişlerim bugün gelmiş.. Bi kaç taneside yolda.. İlk siparişim 1$ lık mini bluetood du ve takip numarası vermemişti ona ama geldi. 

posta ilemi geliyor ?

gümrükde sorun çıkıyormu?

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

drexler bunu yazdı:

valla bılen varsa ii olar. 101 dolara cep telefonu var x 6 alsam mı arkadaşlar tel ii olur kötü olur mühim deiil mühim olan 100 dolardan fazla sıkıntı olur mu gelmesınde

cep telefonu yasak.

50$ da olsa geri gider.

He is finding himself.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trinox
    trinox's avatar
    Erkek

dealextreme.com a güvenebilirsiniz bugune kadar 25-30 sipariş verdim hepside 2 hafta sonra geldiler,ama dikkat etmeniz gereken bir nokta var ürünlerin temin süresi paket içerisinde ürünler farklı zamanlarda adamların eline geçerse siparişi bölüyorlar ve 2. parçaya takip kodu vermiyorlar o yüzden 1 tane el fenerim yalan oldu :) bence ptt cepledi ama günahını almıyım,bide aldığım ürün stokta var gözüküyordu siparişi verirken ama birde ellerinde kalmadı 2 ay oldu hala onu bekliyorum :S bunların dışında bi yamuklarını görmedim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

trinox bunu yazdı:

dealextreme.com a güvenebilirsiniz bugune kadar 25-30 sipariş verdim hepside 2 hafta sonra geldiler,ama dikkat etmeniz gereken bir nokta var ürünlerin temin süresi paket içerisinde ürünler farklı zamanlarda adamların eline geçerse siparişi bölüyorlar ve 2. parçaya takip kodu vermiyorlar o yüzden 1 tane el fenerim yalan oldu :) bence ptt cepledi ama günahını almıyım,bide aldığım ürün stokta var gözüküyordu siparişi verirken ama birde ellerinde kalmadı 2 ay oldu hala onu bekliyorum :S bunların dışında bi yamuklarını görmedim.

sipariş özetlerine baksana. 

iptal edebilirsin eğer pending diyorsa.

He is finding himself.
Toplam Hit: 5404 Toplam Mesaj: 27