Çıplak Gösteren Lensi De Yaptılar !!!Pacorabanne Yetiişşş
-
vatana millete abazan kardeşlerimize hayırlı olsun.... öğretmenler alırsa kopya olayı %30 kalkacak
-
tebirk ediyorum başka bi şey demiyorum :) güvenliklede alakası yok kadınların içine bakacaklar güvenlik diyecekler halla halla ilk önce gitsinler şu silahlara çözüm bulsunlar savaşlara bulsunlar başka şeymi yokdu
-
bu yeni yapılmış birşey değil, 1997 yılında sony'nin ürettiği nightshot özelliğine sahip kameralar gündüz kullanıldığında elbisenin altını gösteriyordu, daha sonra sony bu icadının kötü niyetki kişilerin elinde bir silaha dönüştüğünü görünce duruma el koydu ve bir üst modellerde ortamda fazla ışık olması durumunda görüntünün aşırı derecede parlayarak bozulmasını sağladılar..
-
huaea bizim arkadaş süper bi kullanım alanı buldu.kanvede kağıt oynarken kullanabiliriz dedi
huaeauhe walla iyi fikir.
-
yaw yıne bu japonlar sahnede be nedır bu ulkelerın cektıgı bu japonlardan . pıyasadakı pazarın anasını aglattılar...
-
eğer bu buluş gerçekse bir iki türk ün alete baktıktan sonra yok ederler o icadı
-
Muhahauh @ ultrAslan
-
video yu izledim ve bir sey dikkatimi celbetti bu makine sadece kadinlarimi soyuyo iki tane erkek var onlarin icini gostermio ama arkadaki kiz olsun ondeki olsn herseylerini ortaya dokmus
bu da mi kedi????
-
son fotoğraf kızıl ötesi kamerayla çekilmiş yüzotuzbeşbinbeşyüz metreden baksam anlarım kızıl ötesi mi değilmi diye
...heveste etmeyin bence,sitelerindeki fotoğraflarda aynı...