Cnc Dik İşleme Atölyesi Actik, İş Alimi Hakkinda
-
Arkadaslar selam 3 kardes plastik enjeksiyon kalibi metal kaliplari v.b. kaliplar ile otomotiv, makine fason imalat icin atolye actik uzun yillardir ozellikle kardeslerimde teknik tecrube mevcut, 1100x600x600 2 adet dik işleme merkezi dalma erezyon tarzi makinelerimiz var fason is alma ve kalip isi alma konusunda fikirlerinize acigim.
https://www.addmakinekalip.com sitemizi yapiyorum yorumlarinizi alabilidim.
-
instagramda speed_muhendislik baksana isine yararsa bu arkadaslar kuzenim olur tanistirayim.
-
x Freak bunu yazdı
instagramda speed_muhendislik baksana isine yararsa bu arkadaslar kuzenim olur tanistirayim.
Tesekkurler hocam instagramda dogru hesaba baktiysam ozel muhendislik isleri yapiyorlar eger disariya fason is pasliyorlarsa fiyat vermekten mutlu oluruz
-
yiv set yaparsan buradan çok iş alırsın, öncelikle ben sıraya geçerim.
-
:D
-
Bizde torna yok arkadaslar :)
-
Lokasyon nerede?
-
x XmV bunu yazdıx Freak bunu yazdı
Tesekkurler hocam instagramda dogru hesaba baktiysam ozel muhendislik isleri yapiyorlar eger disariya fason is pasliyorlarsa fiyat vermekten mutlu oluruz
ozelden numarani yolla hocam ileteyim
-
-
Atölyeniz hayirli ugurlu olsun. Bol bereketli kazancli olsun. Plastik enjeksiyon kalibi ifadesine istinaden asagidaki gibi bir ürünün kalibini yapmak mümkün mü? Bu tarz kücük bir parcada kalip maliyetini ögrenmek isterim. Tesekkürler.
-
Gorsel pek net degil ama mumkun tabiki bu sekilde ufak parcalar genelde 20-40 göz seklinde oluyor tek basima 40 tane basmis oluyorsun