Coca Cola 1 Lt Bedava Hakkında Soru?
-
Beyler 2 gün önce Mahallemizde orta derece büyüklükte bi marketten 2.5 lt coca cola aldım. kapaktan 1 lt kazandınız diyee yazı çıktı.. bugün öğlen markete gittim malesef veremiyoruz anlaşmamaız yok dedi.. yine aynı mahallede küçük bi market vardı ona gittim oda aynısını dedi.. en son bakkal kaldı ona gittim oda aynı cevabı verince dellendim fena sinirlendim arkadas koskoca mahallede 1 lt veren yer yokmu ya felan bakkalla kavga edecektik neredeyse..
Kafam attı 2 bucuk lira otobus parası verdim gidiş geliş çarsıya gittim çarsıdan bi marketten aldım bedavamı geldim yoksa parasıyla alcaktım colacoliğim birazcık :|
Hasılı verkelam demek istediğim bu işletmeler hem kolayı satıyorlar bedava reklamından yararlanıyorlar hemde bedavayı vermiyorlar anlaşmamaız yok diyorlar kardesim anlaşman yoksa bedava olanından satma nie satıyorsun milleti kandırıyorsun...
Şimdi ben bu işletmeleri nerelere şikayet edebilirim anlaşmamız yok diyorlar bunlar bu kolayı sattıklarına göre anlaşmayı kabul etmiş olmuyorlarmı bunun hukuku nedir neler yapabiliriz milleti kandırıyo adamlar resmen...
ben bu adamları illaki şikayet etcem ben burda haklımıyım nereye şikayet etmeliyim yardım edin?
-
anlasmasi yoksa satmasin :D
-
sirf gicik olsun diye vermiyorlar sanırım :D
eskiden tabak, bardak felan da vardı..aynen böyle derlerdi :))
-
arkadaslar bu işin içinde olanlar eger hukuken haklıysam hiç erinmem üşenmem gerekli her türlü basvuruyu yaparım her türlü şikayette bulunurum lakin arastırmadan iş yapmak istemiyorum
-
fazla kazanmıodur herif zaten ondan vermiodur bide beleşten 2.sini goturcen :) yoksa anlaşmalılar vermeleri lazım öyle geçiştiriolar seni ::) bak çarşıdaki vermiş hemen :X
-
coca cola yı arayıp bi sor bakalım neden böyle yapıyolarmış. böyle yapmaları normalmi. yoksa vermeleri mecburmu
Telefon 0800 261 19 20
-
Cocacolanın içinde böcek varmış :))) içmeyin :)
-
Bizim Türk esnafının çoğu böyle. Allah'dan supermarketler yaygınlaştı, Çinliler pazarı ele geçirdi de biraz yola geldiler. Yoksa vatandaşı keriz yerine koymayı misyon edinmiş bunlar.
-
http://www.tbbf.org.tr/
http://www.cci.com.tr/trBuraya Şikayet Ediceksin Ama Önce BAkkallar Birliği Yani En Üsteki Linke Şikayet Et Sonra Git Tüketici Haklarına Şikayet Et Sonrada En Son Cocacola'nın resmi sitesine yani cci'ye sikayet'ini yaz... ;) Anasını bellerler...
-
olay şu şimd bu bedava kapakları marketçilerde cocacolacıya verip kola alıyolar ama bi koliyi tamamlamaları gerekiyo yoksa kolayı alamıyolar. mesela bi kolide 12 şişe litrelik kola varsa marketçininde elinde 11 tane kapak varsa cocacolacı buna kola vermiyo bedavadan kapaklara karşıllık koliyi tamamla öyyle al diyolar o bakımdan çoğu market vermeye çekiniyo.
-
Arkadaslar ilginç yanı hadi bakkalı gectim adam kazanmıyoda vermiyo markete noluyo abi özellikle marketi şikayet etmek istiyorum onuda bakkallar birliğine edemem heralde marketin ismide Dorse