folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Coca Cola 1 Lt Bedava Hakkında Soru?

Coca Cola 1 Lt Bedava Hakkında Soru?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Beyler 2 gün önce Mahallemizde orta derece büyüklükte bi marketten 2.5 lt coca cola aldım. kapaktan 1 lt kazandınız diyee yazı çıktı.. bugün öğlen markete gittim malesef veremiyoruz anlaşmamaız yok dedi.. yine aynı mahallede küçük bi market vardı ona gittim oda aynısını dedi.. en son bakkal kaldı ona gittim oda aynı cevabı verince dellendim fena sinirlendim arkadas koskoca mahallede 1 lt veren yer yokmu ya felan bakkalla kavga edecektik neredeyse..

Kafam attı 2 bucuk lira otobus parası verdim gidiş geliş çarsıya gittim çarsıdan bi marketten aldım bedavamı geldim yoksa parasıyla alcaktım colacoliğim birazcık :|

Hasılı verkelam demek istediğim bu işletmeler hem kolayı satıyorlar bedava reklamından yararlanıyorlar hemde bedavayı vermiyorlar anlaşmamaız yok diyorlar kardesim anlaşman yoksa bedava olanından satma nie satıyorsun milleti kandırıyorsun...

Şimdi ben bu işletmeleri nerelere şikayet edebilirim anlaşmamız yok diyorlar bunlar bu kolayı sattıklarına göre anlaşmayı kabul etmiş olmuyorlarmı bunun hukuku nedir neler yapabiliriz milleti kandırıyo adamlar resmen...

ben bu adamları illaki şikayet etcem ben burda haklımıyım nereye şikayet etmeliyim yardım edin?

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek

anlasmasi yoksa satmasin :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

sirf gicik olsun diye vermiyorlar sanırım :D

eskiden tabak, bardak felan da vardı..aynen böyle derlerdi :))

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

arkadaslar bu işin içinde olanlar eger hukuken haklıysam hiç erinmem üşenmem gerekli her türlü basvuruyu yaparım her türlü şikayette bulunurum lakin arastırmadan iş yapmak istemiyorum

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek

fazla kazanmıodur herif zaten ondan vermiodur bide beleşten 2.sini goturcen :) yoksa anlaşmalılar vermeleri lazım öyle geçiştiriolar seni ::) bak çarşıdaki vermiş hemen :X

vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

coca cola yı arayıp bi sor bakalım neden böyle yapıyolarmış. böyle yapmaları normalmi. yoksa vermeleri mecburmu

Telefon 0800 261 19 20

Naber la?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek

Cocacolanın içinde böcek varmış :))) içmeyin :)

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Bizim Türk esnafının çoğu böyle. Allah'dan supermarketler yaygınlaştı, Çinliler pazarı ele geçirdi de biraz yola geldiler. Yoksa vatandaşı keriz yerine koymayı misyon edinmiş bunlar.

λ
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://www.tbbf.org.tr/

http://www.cci.com.tr/tr

Buraya Şikayet Ediceksin Ama Önce BAkkallar Birliği Yani En Üsteki Linke Şikayet Et Sonra Git Tüketici Haklarına Şikayet Et Sonrada En Son Cocacola'nın resmi sitesine yani cci'ye sikayet'ini yaz... ;) Anasını bellerler...

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

olay şu şimd bu bedava kapakları marketçilerde cocacolacıya verip kola alıyolar ama bi koliyi tamamlamaları gerekiyo yoksa kolayı alamıyolar. mesela bi kolide 12 şişe litrelik kola varsa marketçininde elinde 11 tane kapak varsa cocacolacı buna kola vermiyo bedavadan kapaklara karşıllık koliyi tamamla öyyle al diyolar o bakımdan çoğu market vermeye çekiniyo.

Bittik biz bittik
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Arkadaslar ilginç yanı hadi bakkalı gectim adam kazanmıyoda vermiyo markete noluyo abi  özellikle marketi şikayet etmek istiyorum onuda bakkallar birliğine edemem heralde marketin ismide Dorse  

Toplam Hit: 6788 Toplam Mesaj: 43