Çok Pis Kin Topladım
-
aman diyorum sicilin kirlenir.Bir şey yapacaksan serin kanlı yawaş ywaş her şeyi düşünerek hesaplayarak yap
-
akıllı davran şimdi elemanın başın bişey gelse direk senden bilinecek en iyisi soğuk kanlı olup objektif düşünmek biraz sabret buradan çıkan fikirleri not al hatat git barış senden bşey beklemesin beklemediği anda üstüne çök
-
vida gibi bişey fırlatan alet var arkadan git sırtına yapış 4 5 kere bas (onaylandı)
-
Sapanı alıyoruz pusuya yatıyoruz oltaya takılan en büyük ağırlık ( dip oltası için ) Olan 50 gramlık demiri alıyoruz nişanlıyoruz ve bırakıyoruz.. Bir iki kere deneme yap..Ölürse karışmam..
-
hoca sana darp etmiş herif gidip şikayetçi olsana.
-
kimse işten erken cıktı diye hemen işten çıkaramaz ilkinde uyarı, ikincide kınama, üçüncü tutanakta maaşından kesinti ve daha sonrasında işten çıkarım yapabilir. hakkını eger yasal olarak aramak istiyorsan öncelikli olarak mesaine yinede git ve ardından işten çıkarıldığına dair bir kaşeli ve imzalı belge al ardından tazminatını talep et ve bunun ardından bir avukata git ve de ki ilk tutanağımda işten çıkarıldım hakkımı aramak istiyorum buyrun bu tutanak ardından bir sağlık kurulundan 3 gün ve üzeri iş göremez raporu al ver mahkemeye 30.000 liralıkta manevi tazminat davası aç yarısını avukata ver o davayı kazanırsın. Ancak sana çıkarıldığına dair herhangi bir belge vermez ve sen 3 gün üstüste işe gitmezsen yasal olarak seni işten çıkarabilme hakkı doğuyor. Kafanı kullan para kazan gerisini boşver mahkemen sonuçlandıktan sonra ve kanıtlayamayacağını düşündüğün bi zamanda da şiddete başvurabilirsin hiç olmazsa aldıgın tazminattan 100 liralık bally, tiner, şarap v.b. alıp verdin mi adamı doğrarlar bile ;)
-
A.s , bide ihtiyacı olan birine sadaka ver önce.. senin kalbine rızk korkusu girmiş, rızkı veren Allah, patronun değil,
çoluğnu çocuğunu biliyosan bil, nolmuş? ne bu öfke? ne sanıyosun kendini?
bi dahada o anti-ateist yazısını görmeyim nikinin altında, önce kendini düzelt sen,sonra anticilik oyna
mümin herkesin emin olduğu insandır.. böyle işler kovalamaz
-
adamın iş yaptığı firmaları ara bi sürü say, firma battı de, bu adamdan beş kuruşluk iş çıkmaz de, sonra bu firmaları iş yerine davet et hepsni aynı saatte patron uğraşsın sonra.
Başka bi yöntem: Adamın resmini çoğalttır bi matbaada. Aranıyor "TÜRK ERKEKLERİNE SALDIRAN GAY" diye ilan bastır.
Fiziki bi acı vermek istiyosan eğer gücün varsa git pata küte döv rahatlarsın, çok güzel geliyor insana.
Ama not: Kötü şeyler yapma :)
-
işveren açısından bu tip şeyler performansdan dahi önemlidir.
o 15 dakikanın geçerli mazereti yoksa haksızsın.
bence bu da bana bi tecrübe oldu diyip yeni işinde bu tip şeylere dikkat etmen gerektiğinin farkına varmalısın.
-
Biraz bekle içine sindir olayı.
Sakinleşince daha sağlıklı düşün ve düzgünce bir plan yapmaya çalış.
Ozaman daha iyi olacak. Şuan sinirlisin ve yapacağın şeyi bile düzgün yapamayabilirsin.