Çok Uygun Fiyatlara Elektronik Ürün Satan Bir Site???
-
http://www.dunyasahin.com/satis/
http://dunyasahin.sahibinden.com/
bu adamlardan alışveriş yapan varmı.
fiyatlar acayip uygun ama get vs ilan açmıyolar. bende şüphelenip biraz araştırdım. hernekadar içim rahat olmasada acayip uygun fiyatlara dayanamayarak donanımhaberdeki konularından da cesaretle gözümü karartıp fotoğraf makinesi sipariş ettim.
18-20 mayıs tarihlerinde teslim edeceklermiş. ürün gelirse buraya yazarım. gelmezse mıçtığımın resmidir
-
hocam mıçtıktan sonra açsaydınya konjuyu böyle bi anlamaı kalmadı şimdi
-
1,100 tl ye ıphone 4s satıyo adamlar tokatçı bunlar sen cıtın gibime geliyo 66albay
-
ne kadar verdin makineye
-
Ne Oldu makina geldimi ? varmı bi fikri olan ?? site hakkında
-
arkadaşlar bende fiyatları görünce şüphelendim. ama donanımhaberde teslim alıp resmini koyan bi sürü adam var. ayrıca internette bu adamlar tarafından dolandırıldığını iddia eden kimseye rastlamadım.
neyse şu saatten sonra beklemekten başka yapacak bişey yok zaten. ya ben 20 mayısta buraya çok ucuza aldığım makinenin fotolarını eklerim yada acı ve pahalı bi tecrübe edinmiş olurum
-
Pek saglam durmuyorlar hocam...Umarım ben yanılıyorumdur. isviçre patentli bir firmayız, Sakaryadayız diolar ama Vergi No bile yok...
domainler neden hollanda leaseweb de barındırılıyor acep? 1yıllık domain.
ICANN Registrar:REG2C.COM, INC.Created:2011-08-06Expires:2012-08-06
-
yurtdışından ürün getirip burada satıyo olabilirler, ürünleride bi güzel yolunu bulup içeri sokuyo olabilirler kaçak olarak neden olmasın?
he pek iç açıcı durmuyo ama insanda genede bi lan doğru gibide aslında imajı uyandırıyolar :)
belli mal sokma tarihleri vardır ona göre ödemeisni alıp o tarihte sokuyolardır içeri vs.
seninki gelirse bizde alırık bişeler :D
edit : 1100 tl ye iphone 4s alabileceğin bi applestore yok avrupa da hocam, ama eğer ordaki kontratlı telefon kullanan, kontratın içinde telefonda gelen ama ihtiyacı olmadığı için 400 euro ya fealan sıfır gibi iphone 4s leri topluyolarsa o da bi ihtimal tabi direk dolandırıcalar diyemiyorum :d -
MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------yurtdışından ürün getirip burada satıyo olabilirler, ürünleride bi güzel yolunu bulup içeri sokuyo olabilirler kaçak olarak neden olmasın?
he pek iç açıcı durmuyo ama insanda genede bi lan doğru gibide aslında imajı uyandırıyolar :)
belli mal sokma tarihleri vardır ona göre ödemeisni alıp o tarihte sokuyolardır içeri vs.
edit : 1100 tl ye iphone 4s alabileceğin bi applestore yok avrupa da hocam, ama eğer ordaki kontratlı telefon kullanan, kontratın içinde telefonda gelen ama ihtiyacı olmadığı için 400 euro ya fealan sıfır gibi iphone 4s leri topluyolarsa o da bi ihtimal tabi direk dolandırıcalar diyemiyorum :d
-----------------------------http://forum.donanimhaber.com/m_58930070/mpage_1/key_/tm.htm
donanımhaberde teslim alıp resmini faturasını koyanlar var. bende onlardan cesaretle ödeme yaptım. bir ay içerisinde ödeme iptal edilebiliyomuş(muş). galiba 4 aydır bu işi yapıyolar. daha teslim alamadım diyen yok. benim tahminim vergiden kaçırıp düşük kar ederek sürümden kazanıyolar. çünki maliyenin takibine takılabilecek (sahibindende get, sanalpazar vs) yolları tercih etmiyolar. tabi piyasada güven sağlayıp yüksek miktarda talep ve tabi para topladıktan sonra arazi olma gibi bi amaçları da olabilir.
edit: ayrıca türkiyede telefon alırken bile istanbul garantili ürünler ile kvk garantili ürünler arasında ciddi fiyat farkı oluyo. bu adamlar garantiyi bi nevi dükkan garantisi olarak veriyolar. alınan ürünlerin aslında garantisi yok yani
-
66albay bunu yazdı:
-----------------------------MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------yurtdışından ürün getirip burada satıyo olabilirler, ürünleride bi güzel yolunu bulup içeri sokuyo olabilirler kaçak olarak neden olmasın?
edit : 1100 tl ye iphone 4s alabileceğin bi applestore yok avrupa da hocam, ama eğer ordaki kontratlı telefon kullanan, kontratın içinde telefonda gelen ama ihtiyacı olmadığı için 400 euro ya fealan sıfır gibi iphone 4s leri topluyolarsa o da bi ihtimal tabi direk dolandırıcalar diyemiyorum :d
-----------------------------http://forum.donanimhaber.com/m_58930070/mpage_1/key_/tm.htm
donanımhaberde teslim alıp resmini faturasını koyanlar var. bende onlardan cesaretle ödeme yaptım. bir ay içerisinde ödeme iptal edilebiliyomuş(muş). galiba 4 aydır bu işi yapıyolar. daha teslim alamadım diyen yok. benim tahminim vergiden kaçırıp düşük kar ederek sürümden kazanıyolar. çünki maliyenin takibine takılabilecek (sahibindende get, sanalpazar vs) yolları tercih etmiyolar. tabi piyasada güven sağlayıp yüksek miktarda talep ve tabi para topladıktan sonra arazi olma gibi bi amaçları da olabilir.
edit: ayrıca türkiyede telefon alırken bile istanbul garantili ürünler ile kvk garantili ürünler arasında ciddi fiyat farkı oluyo. bu adamlar garantiyi bi nevi dükkan garantisi olarak veriyolar. alınan ürünlerin aslında garantisi yok yani
-----------------------------hocam ürün eline gectiginde pm atarmisin?
-
anam bu cocuk benim arkadas :D
http://dunyasahin.com/index_htm_files/84.jpg
bende sakaryadayım du bakalım cocuga ulasayım