folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Counter-Strike 1.6 Oynayan Muridler Bi Bakarmısınız?

Counter-Strike 1.6 Oynayan Muridler Bi Bakarmısınız?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarantula
    Tarantula's avatar
    Erkek

ben cs1.5 kullanıyorum ama gene de yorum yazayım dedim. Diğer yorum yazan arkadaşlar cs 1.6 mı kullanıyorlarr? o kadar yorum yapılmış ta.

Bana göre sürüm uyumsuzluğu vardır. sxe; cs 1.5 e göre kodlanıyor diye biliyorum. Bu yüzden cs 1.5 kurmalısın bence.

Yine de daha iyi bilen varsa yardımcı olsun tabi. cs 1.5 kullananlar cs12.senoyna.com veya cs21.senoyna.com a gelirseniz nickinizin başına TBT yazın ok :D 

Olmayacak şeyler tasarlıyorum, işim bu..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    cs ye eklenti kurmuşsun onu kabul etmiyor yada patch yanlıs. 
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek
    Tarantula bunu yazdı:
    -----------------------------

ben cs1.5 kullanıyorum ama gene de yorum yazayım dedim. Diğer yorum yazan arkadaşlar cs 1.6 mı kullanıyorlarr? o kadar yorum yapılmış ta.

Bana göre sürüm uyumsuzluğu vardır. sxe; cs 1.5 e göre kodlanıyor diye biliyorum. Bu yüzden cs 1.5 kurmalısın bence.

Yine de daha iyi bilen varsa yardımcı olsun tabi. cs 1.5 kullananlar cs12.senoyna.com veya cs21.senoyna.com a gelirseniz nickinizin başına TBT yazın ok :D 

-----------------------------

sorun sxe ile ilgili deil clientiyle ilgili 

kardeşim sorununu çözemediysen hiç ugrasma derim ! gel 1.5 e :D 

ya da senoyna dan falan indir... 

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Not: Burda şair kendi istek ve arzularını yerine getirmiş,yakınmalarından bahsetmiştir.Konuyla alakası yoktur :R

hocam cs 1.5'i bırakmana neden nedir ?
    El yapımı hazırladığım cs 1.5 cdsini bulur bulmaz upload edicem.Herşeyi full otomatik yamaydı,mapti,mod du kod du her bi naneyi otomatik olarak yapar.Netten geçen bi cs indirem dedim amq kiminin konsolu yok,kimi modifiyeli karı oyuncular falan war. 1-3 ler altın kaplama falan hay sokayım dedim böyle işe ! Tak etti canıma yarın tum günümü bu işe ayırıp cdyi bulucam inşallah.

Troubles'll come & they'll pass
Toplam Hit: 4265 Toplam Mesaj: 25