folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Counter-Strike: Global Offensive Trailer Artık Çıkıyor..!

Counter-Strike: Global Offensive Trailer Artık Çıkıyor..!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı
    sistem gereksinimleri nedir ?

http://www.systemrequirementslab.com/cyri/intro.aspx

Şu sitedeki listeden oyunu seçip bilgisayarının ne kadar uyumlu olduğunu test edebilirsin.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dyrnade
    dyrnade's avatar
    Erkek

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

1.5 akar agaaa...

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

14 euro yine paypal lazım olacak

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

çizik

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

beyler schwarzseherisch / x3uqm4 olarak ekleyin. bende de var csgo oynarız. bilgeoyuncu serverındayım genelde.

=)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Arkadaş, bu seriyi devam ettirme çabalarını takdirle karşılamak lazım. Lakin, ben yine beğenmedim.

Bazı arkadaşlar soruyor, neden hala 1.5-1.6 oynuyorsunuz da, yeni çıkanlarla ilgilenmiyorsunuz, diye. Sorunun yanıtı aslında çok basit: Gerçekçilik.
     Gerçekçilik dediğiniz yalnızca görüntüden ibaret değildir. Silahı tutuşu, silahı ateşlediğinde kullanıcıya verdiği hissi, silahın ateş aldığında verdiği tepmesi ve buna bağlı olarak namlusunun havaya kalkması... Arkadaşın birinin verdiği oyun esnasında çekilmiş videoyu gördüm ve yine malesef hayal kırıklığına uğradım. Lisedeyken sırf cs için dersten kaçıp internet kafelere para yağdıran ben, artık cs den soğumuş biri olarak karşınızda duruyorum. Adam almış AK-47 yi, tetiğe basılı tutarak adam vuruyor. O silah da sanki AK-47 değil de oyuncak tabancaymış gibi her attığı mermiyi hedefe gönderiyor. Arkadaşlar, 1.5 ve 1.6 serilerinde AK-47 ile seri atış yapmak bu kadar kolay mıydı? Eski versiyonlarda AK-47 gibi bir silahta ard arda 4 mermi atsanız namlu sapıtmaya başlardı. Gerçekte bu silahın tetiği tutukluk yapsa bırak kontrol etmenizi, yerde taklalar atabilecek güçte bir silahtan bahsediyoruz.

Henüz denemedim, açıkcası gördüklerimden sonra denemeyi de düşünmüyorum artık. Oyunu kolaylaştıralım demişler, ama oyunu resmen tarihe gömmüşler.

edit: imlâ hataları.

RaNGeR tarafından 01/Eyl/12 17:58 tarihinde düzenlenmiştir

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dyrnade
    dyrnade's avatar
    Erkek
    RaNGeR bunu yazdı

Arkadaş, bu seriyi devam ettirme çabalarını takdirle karşılamak lazım. Lakin, ben yine beğenmedim.

Bazı arkadaşlar soruyor, neden hala 1.5-1.6 oynuyorsunuz da, yeni çıkanlarla ilgilenmiyorsunuz, diye. Sorunun yanıtı aslında çok basit: Gerçekçilik.
     Gerçekçilik dediğiniz yalnızca görüntüden ibaret değildir. Silahı tutuşu, silahı ateşlediğinde kullanıcıya verdiği hissi, silahın ateş aldığında verdiği tepmesi ve buna bağlı olarak namlusunun havaya kalkması... Arkadaşın birinin verdiği oyun esnasında çekilmiş videoyu gördüm ve yine malesef hayal kırıklığına uğradım. Lisedeyken sırf cs için dersten kaçıp internet kafelere para yağdıran ben, artık cs den soğumuş biri olarak karşınızda duruyorum. Adam almış AK-47 yi, tetiğe basılı tutarak adam vuruyor. O silah da sanki AK-47 değil de oyuncak tabancaymış gibi her attığı mermiyi hedefe gönderiyor. Arkadaşlar, 1.5 ve 1.6 serilerinde AK-47 ile seri atış yapmak bu kadar kolay mıydı? Eski versiyonlarda AK-47 gibi bir silahta ard arda 4 mermi atsanız namlu sapıtmaya başlardı. Gerçekte bu silahın tetiği tutukluk yapsa bırak kontrol etmenizi, yerde taklalar atabilecek güçte bir silahtan bahsediyoruz.

Henüz denemedim, açıkcası gördüklerimden sonra denemeyi de düşünmüyorum artık. Oyunu kolaylaştıralım demişler, ama oyunu resmen tarihe gömmüşler.

edit: imlâ hataları.

bundada havaya kalkıyo hemde fazlasıyla çok daha kötü olmuş o yüzden vurması çok zor adamı arkadan vurması çok zor taraması çok zor oynarken resmen yoruluyorsun sordum başka arkadaşlarada onlarda öyle diyo yoruluyo insan oynarken resmen :D ak 47 de vurması yıne kolay coltta  tarayarak vurmak imkansız gibi bişey :D ben vuramadım yani şahsen ya ben kabileytsizim her seferınde vuramıorm yada oyun bozuk dicem de 1.6 da tozu dumana katan ben bunda 2 adam zor vuruyorum deli etti beni.Ama oyuna getirdiği bi kaç yeni özellik dışında fasa fiso buda alıp paranıza kıymayın derim.

Bide geçen gün aim_map e gırdık aynısını yapmıslar orda adamlar vardı deli hs atıolardı baktım nası yapıolar dıe göğüse tutup 3 4 mermı atcak kadar basılı tutuolar namlu havaya kalkarak hs oluyo sürekli :D

Toplam Hit: 6984 Toplam Mesaj: 59