Cryptokamı ( Referans 10 Kamıs = 7$ )
-
Dünya'daki en büyük B2B ve B2C yani global satış yapan e-ticaret sitelerinde geçerli olması düşünülen, beklenilenden fazla katılım gören yeni bir ICO.
Şuan referans ve bounty programı ile, 10KAMIs'lik bir referans kazansı sağlıyor. Ayrıca telegram ve twitter görevleride var. Tahmini 1KAMI = 1$ olarak değer biçiliyor borsada işlem görmesinden evvel.
Çok kısa sürede, borsalarda işlem görmesi beklenen bir ICO.
20 Mart'ta ilk PreSale'i yapılacak.
Hemen sizde kayıt olun ve referans kasarak, enazından 7$'lık katılım bonusundan faydalanın.
Referanslı Kayıt : Tıkla
Referanssız Kayıt : Tıkla -
Arkadaşlar ufak bir çabayla 560 KAMI's oldu. Çok yakında borsaya girecek ve ciddi bir katılım var.
-
üye olunca değilde, referanstan biri kayit olursra veriyor sanırım
-
KasiRGamsi bunu yazdı
üye olunca değilde, referanstan biri kayit olursra veriyor sanırım
Üye olduğunda, telegram, twitter gibi 2-3 basit görev var. Bunları yaptığında, referans dahi kasmadan KAMI kazanabiliyorsun, lakin borsada işlem görmeye başlayana kadar referans kasarak daha çok KAMİ kazanmanı tavsiye ederim hocam. ( Referansım ile üye olursan , ayrıca çok mutlu olurum =) )
-
Arkadaşlar sadece 1 haftadaki referans istatistiklerim. Eminim çok daha rahat şekilde yapabilirsiniz.
-
Hocam çöp gibi duruyor. Üye olmak için doğrulama resmini bile geçmeden direk tıkladım kabul etti. Ico lar içerisinde site arayüzü bakımından beni cezbeden bir tek clickgem projesi var. Linux cüzdanını yaptılar. Sıra diğer platformlarda. Kendi içerisinde exchange açıldı. Ama alım satım yok henüz.
-
watervay bunu yazdı
Hocam çöp gibi duruyor. Üye olmak için doğrulama resmini bile geçmeden direk tıkladım kabul etti. Ico lar içerisinde site arayüzü bakımından beni cezbeden bir tek clickgem projesi var. Linux cüzdanını yaptılar. Sıra diğer platformlarda. Kendi içerisinde exchange açıldı. Ama alım satım yok henüz.
Evet hocam sitesi banada biraz basit ve sorunlu geldi. Ama, projeleri ile ilgili telegram üzerindeki gruplarında 30K üzerinde üye topladılar. Birde konuda yazdığım üzere, kullanılması düşünülen alan bakımından , öncelikle Çin tarafından çok tutulacağı söylenen bir coin.
Emin olun bir kaybınız olmaz, referans sistemi en nihayetinde, referans ile kayıt olursanız çok sevinirim :) -
Telegram grubuna üyelik nasıl hocam? 50$ vereceği yazıyor.
-
watervay bunu yazdı
Telegram grubuna üyelik nasıl hocam? 50$ vereceği yazıyor.
Giriş yapıldıktan sonra, cryptokami'deki kendi menünüzden telegram menüsü içerisine gruptaki kullanıcı adı nickname i kopyala onayla hocam.
-
Cryptokami yavaş yavaş borsaya girecek gibi. Bu kami ve kamis kısımlarını açıklayacak var mı? Hesabımda kami yok çünkü yatırım yapmadım sadece 480 kamis var birde 100 dolar gözüküyor bunları nasıl değerlendirecez?
-
watervay bunu yazdı
Cryptokami yavaş yavaş borsaya girecek gibi. Bu kami ve kamis kısımlarını açıklayacak var mı? Hesabımda kami yok çünkü yatırım yapmadım sadece 480 kamis var birde 100 dolar gözüküyor bunları nasıl değerlendirecez?
Bonus u kullanabilmek için en az 0.3 eth yada 0.023 btc yatırman lazım. Yatırdıktan sonra bonus verilen parayla 1.5 dolar a 1 KAMI satın alabiliyorsun.