Cüzdanım Çalındı - Kayboldu
-
Elim ayağım titriyor amk :/ 100 küsür tl + kimlik + öğrenci kimliği + 2 enpara kayboldu.
Bakırköy minibüsüne bindim, para uzattım cebime koydum mu koymadım mı emin olmamak ile beraber, indikten 3 saat kadar sonra para çıkartmak istedim bi baktım cüzdan yok.Yürüdüğüm heryere baktım yok.Galiba minibüste tırtıkladılar veya düşürdüm.Yarın sabah bağcılar - bakırköy minibüslerinin kahyasına sorucam bulmuş olan var mı vs vs şeklinde hiç sanmıyorum ama.
Asıl olay şimdi, ne yapmam gerekli?
-
Hemen polise git ve anlat. Kimliklerin ve banka kartlarını kapattır. Hatta ilk bankaları ara...
-
cüzdanı bulamazsan, 100 küsür lira için sağlık olsun yapacak birşey yok, kimlik için nüfus müdürlüğüne gidip yenisini çıkartırıyorsun parasını istediğin zaman verirsin, öğrenci kimliğini siktir et, enparaları tekrardan çıkartırsın sıkıntı bi durum yok ya
-
x Rabinski bunu yazdı
Hemen polise git ve anlat. Kimliklerin ve banka kartlarını kapattır. Hatta ilk bankaları ara...
reşit değilim hocam karakolda reşit birisi isterler mi?
@Lotus : hocam o 100 küsür lira para ilaç gibiydi normalde :/ öğrenci adamı 100 lira en tepeye çıkartıyor. ama yapıcak bişey yok sağlık olsun. Mecburen yenisini çıkartıcaz.
TheKorsans tarafından 19/Oca/15 20:52 tarihinde düzenlenmiştir -
x TheKorsans bunu yazdıx Rabinski bunu yazdı
Aileni al git caldirdim de sana ifadeni alirlar kayip kimlik formu doldururlar alinan ifadeden ornek iste birini sakla digeriyle nufus mudurlugune git yeni cuzdan cikar para almazlar diger turlu alirlar kimlik icin para.
hesaplari kapattir.100 lirada helal haran et baskada bisey yok.
-
x TorNaVida bunu yazdıx TheKorsans bunu yazdıx Rabinski bunu yazdı
Aileni al git caldirdim de sana ifadeni alirlar kayip kimlik formu doldururlar alinan ifadeden ornek iste birini sakla digeriyle nufus mudurlugune git yeni cuzdan cikar para almazlar diger turlu alirlar kimlik icin para.
hesaplari kapattir.100 lirada helal haran et baskada bisey yok.
yarın babamla gidicem. öğrenci belgesi alıcam okuldan akbili de halledicem. çok aksiyon oldu çok. bi daha 2 kere kontrol edicem cüzdanı amk :(
-
kayboldu dersen ceza yiyorsun. çalındı dersen sorun yok. son değişmediyse tabi
-
x futurist bunu yazdı
Son 6 ay icinde degismediyse bu sekilde.
-
x futurist bunu yazdı
tırtıkladılar diyeyim o zaman. Para ödemeye de gerek kalmasın
-
Geçmiş olsun
-
geçmiş olsun fatih mahallesi bakırköy hattına bindiysen cepçiler kol geziyor o hatta kaç sefer denk geldi 3 kişi dolaşıyor o.ç ları görüyorsun bir şey diyemiyorsun tek kişi olsa a.k sında
SeRDaR tarafından 19/Oca/15 21:47 tarihinde düzenlenmiştir
giden 100 liraya olsun takma kafanı a.k kimlikleride çıkartırsın geçti gitti sakin ol hocam