CV'ye Koymak İçin ISO Sertifikası Almak İstiyorum.
-
CV'ye koymak için ISO sertifikası almak istiyorum. bunun için önerebileceğiniz bir site taktik vs bişey var mı? mümkünse ucuz yollu olsun istiyorum. almak istediğim sertifikalar:
ISO 9001
ISO 16949
online tanesi 100 liradan veren siteler var ama ne kadar sağlıklı siz ne düşünüyorsunuz?
not: metalurji ve malzeme mühendisiyim, ingilizcem iyi ama firmalar hep bu sertifikaların bilgisine sahip olmayı koşul koymuşlar.
-
15 tanesini 130 TL'ye filan satıyorlardı Üniversitede
Yani satıcıya sadece Kağıt masrafı olan bir belge için çok bile. Buna göre pazarlık yap hocam diğer anlattıklarının hepsi hikaye
-
AciyaGulmek bunu yazdı
15 tanesini 130 TL'ye filan satıyorlardı Üniversitede
Yani satıcıya sadece Kağıt masrafı olan bir belge için çok bile. Buna göre pazarlık yap hocam diğer anlattıklarının hepsi hikaye
2-3 sene öncesi bu fiyatlara almıştım, dinlemeye gitmedim bile, içinde cd ile verdiler, video olarak izlersiniz dediler.
-
böyle saçma şeylere para yedirmeyin hocam. Daha önce akredite kuruluşlarda çalıştım iş tecrübeye bakıyor.
-
Arkadaşların da bahsettiği gibi eğitimine dahi gitmeden 100-200 liraya bikac tanesini veriyorlar bu sertifikaların, böyle bir durumda o sertifika cv de yer alsa ne olur almasa ne olur bunlar hep para tuzağı diye düşünüyorum açıkçası, karar sizin elbette ama önemli olan tecrübe bana sorarsaniz
-
Cv de sertifikaya degil is deneyimine bakiyorlar
-
9001 hediye edebilirim, özelden yazabilirsin..
-
Sana 4 tanesini 90 liradan verebilirim. Kaan eğitim kurumlari
-
yeni mezunum malesef tecrübem yok. bu yüzden bu tarz sertifikaların peşindeyim.
edit: bilmiyorum bu aralar hiç iş ilanlarına bakıyor musunuz, fakat üretim sektörlerinde ilgili veya daha başka kalite sistemleri için bilgili olunması istenenler arasında
edit 2: ayrıca tane muhabbetini tam anlamış değilim, benim bildiğim her sertifikadan 1 adet alınır. yalnız ilgili sertifikalar kendi içerisinde iç tetkik vs diye ayrıntılandırılıyor.
Opsiyonel_Bilgiler tarafından 27/May/18 04:46 tarihinde düzenlenmiştir -
Bilgilendirme eğitimleri hiç bir ise yaramasa da cv de güzel durabilir, dolayısıyla illa almak istersen en ucuz nasıl hallediyorsan o yolu seç. Ayrıca ön şart bu diye ilana basvurmazlik yapma hikaye çünkü.
Bu standartların ne olduğunu merak ediyorsan zaten google dan bulursun, uygulamadıgın sürece detayi aklında kalmaz.
iç denetçi için de is bulmadan para vermene gerek yok. Gittiğin firma otomotiv sektöründeyse ve iatf iso/ts 16949 varsa ihtiyaç halinde seni yollayacaktır eğitime.
Umarım işin rast gider.
-
uye1500 bunu yazdı
Bilgilendirme eğitimleri hiç bir ise yaramasa da cv de güzel durabilir, dolayısıyla illa almak istersen en ucuz nasıl hallediyorsan o yolu seç. Ayrıca ön şart bu diye ilana basvurmazlik yapma hikaye çünkü.
Bu standartların ne olduğunu merak ediyorsan zaten google dan bulursun, uygulamadıgın sürece detayi aklında kalmaz.
iç denetçi için de is bulmadan para vermene gerek yok. Gittiğin firma otomotiv sektöründeyse ve iatf iso/ts 16949 varsa ihtiyaç halinde seni yollayacaktır eğitime.
Umarım işin rast gider.
teşekkürler. evet başvurular yapıyorum ama umduğumdan az geri dönüş alıyorum. hiç olmazsa işte elim biraz güçlensin istiyorum.