Dabbe 3 - Cin Çarpması & Şeytan-İ Racim
-
Merhaba arkadaşlar,
Uzun zamandır benim gibi forumda da bu filmlerin nete düşmesini bekleyenler vardı.
Bugün şans eseri, film ararken 2 filminde aynı anda nete düştüğünü gördüm.
Şimdi sözü fazla uzatmadan filmlere geçelim :
Şeytan-I Racim :
Filmin senaryosu, daha önce İnci sözlükte bir elemanın başından geçen olaylardan esinlenildi diye bir söylenti vardı. İnanmıyordum, o senaryoyu okudum üstelik. Fakat, sonra izleyince farkettim ki; detayları ayıklanmış ve sonuda bağlanamamış biçimde birebir o hikayeden esinlenilmiş veya araklanmış :)
İZLEDabbe 3 - Cin Çarpması
Filmi İzmir'de belkide ilk izleyenlerden biriyimdir. Hasan Karacadağ filmlerine hastayımdır. İlk filmleri, hatta Dabbe 3'e kadar olan filmleri herne kadar tatmin etmese de, adamın en azından sektörde bu konuda tek olmasından dolayı çok severim filmlerini. Bu son film, beklentileri verdi mi vermedi mi bilemem ama ; benim hoşuma gitti. Sinema'da izlemenin farkını zaten çoğunuz bilir, yine çok efekt kullanmış ama bu defa gerçek bir konu işlediği için ilgi çekiyor. Şeytan-ı Racim'e göre de çok daha üstün bir senaryosu ve oyunculuğu var.
İZLENot: Bu konularda esasen ilgi sahibi olsamda, bilgi sahibi değilim ama yinede uyarmakta fayda gördüm. Çok kafa yormayın, izleyin geçin :) Ben şahsen sinema sektöründe olan birinin gözüyle yazıyorum bunları :) Ve, hoşuma gidiyor nedense yabancı korku filmlerine nazaran bu tip Türk yapımları :)
-
şeytanıracim için herkes sonunu bağlayamamışlar sallamışlar moduna falan girmiş. biraz önce izledim, hikayeyi önceden okumuştum. evet sonu olmamış ama hikayeyi bilen biri olarak filmdeki final için ipuçları vardı. hikaye çok iyiydi anlatımı olsun kurgu olsun fakat film baştan aşağı kötü ve birçok önemli detay atlanmış. buna göre düşündüğümüzde hikayenin finalinin yazılmış olduğunu varsayarsak, filmdeki final hikayedeki anlatımla gayet etkileyici olurdu ve tabi nice detayları da olurdu. keşke hikayenin finali olsaymış. hoşuma gitmeyen şey film 90 dakka olduğu halde bu kadar yüzeysel olması. çok uğraşmış olmalılar. hiç olmadı 120 dakika yapar gene anlatırdın detayları. normal hali 120 dakka olsa dicem ki sığdıramamışlar.
şimdi ben bunu yazdım ama niye yazdım =)
-
Link patlamış. + filmin sonu yoktu zaten, çok fitil oldum amk :D tam "aha kızı kurtardık" dedi adam, film orda kaldı öyle.
-
Bogle filmleri nasil izleyebiliyorsunuz anlamiyorum :)
Bir benmi tiribe giriyorum.
-
adam gibi download linki koyan olmadı dunden beri beklıyorum :D qweqe
-
İlk sinemaya cıktıgında ızlemıstım hala etkısındeyım aq korkusuz ben gece tuvalete zor gıdıyorum aq 3 ay gectı galıba aradan yenısını cekse yıne gıderım ama :L
-
Bosluk bunu yazdı
İlk sinemaya cıktıgında ızlemıstım hala etkısındeyım aq korkusuz ben gece tuvalete zor gıdıyorum aq 3 ay gectı galıba aradan yenısını cekse yıne gıderım ama :L
hangi film için hacı
-
720 p sini ve son 5 dksı kesilmeyenini nasıl izleyeceğiz arkadaşlar yok mu şu dabbe ?
-
-
sLeymN bunu yazdı
bu ne hocam fake link bu
-
sertacgs bunu yazdısLeymN bunu yazdı
bu ne hocam fake link bu
müridlerden kreyzi nin sitesi bu. fake iş yapmaz o.