Darağacındaki Odun :| Esat Turatmı$ (Lordvader89)
-
Esat turatmı$ (lordvader89) hakkında kendi ağzından:
25.12.1989'da dünyaya fırlatılan ve 19 yaşına gelmiş bir ki$iligimdir... Ticaretle uğraşırım hafiften :D Net hayatım www.tahribat.com (tariqat-ül tahribat) u keşfettigim gün değişti..excalibur,reflex,pit10din,tyler dayı,renegadeallien,nurky,de-factorx,protesto,wert ve 10larca insan..tanıdım ve sağolsunlar her konuda yardım aldım ve aynı şekilde elimden geldiğince yardım ettim.Ama her$ey 20.04.2008 günü Yassı adanın yandan yemi$ versiyonu BüyükAda da oldu :| Tarih tekerrürden ibaret sözü bir kez daha kanıtlandı :| Esat turatmı$ bir olu$um içersinde idi... yine birilerini örgütlüyordu. Yine halkların karde$liği için çalı$ıyordu.. yine karolsun abede diordu.. ama fakat lakin adanın yemye$iL çimleri üzerine uzanırken iç çama$ırının gözükmesiyle Burjuvazi ya$am tarzı ortaya çıktı ve hemen orda kurulan tecrit mahkemesi hiçbir savunma yapmaksızın idam cezasına çarptırıldı.
Esat turatmı$ yakın tarihe damgasını vuran değerli bir insandı.. Hep halkların kardeşliğini düşünürdü.. İdam edilmeden önce "Karolsun abede emperyalisti" , " ya$asın halkların karde$liği " , "olmaaaaaaağz,o ağaç çok kalııııııın ,aaaaaaaağ hayırrrrrrrrr" haykırdı :(
Kaynak : Excalibur
Fotoğraf: tr_ip ( Düzenleme için Nurky e tşk) -
ühü bu acı haberi herkez bilmeli bi devrimciyi kaybettik :((
-
amk :S sadece amk. :S
-
o acı dakikalara şahitlik etmek beni derinden yaraladı, bi halk kahramanı bu hale gelmemeliydi :F
-
yazık ya esata neler yaptılar :)
-
esatcım burjuva donun seni koruyamamış anlaşılan :D:P
-
üzülme esad , öle kolay kolay devrimci olunmuyo.tur ata ata öğreneceksin bu işleri :/
-
heh süpersin excalibur fena yazmışsın (:
-
devrim çarklarının arasına sıkışmış kapitalist burjuva sınıfın kölesi mavi çizgili donlu esat bundan sonra halin kesat
-
Ula ne biçim solcusun :), bari pembe don giyeydin de kendine hakaretlerin en ağırı olan "burjuva" lafını söyletmeyeydin. Devrime ihanetin bedeli olarak ağaç az bile kalır. :)
-
off üleeen hikaye içimi parçaladı :D