Dell Optiplex 990 MT - Core İ7 2600 3.4 Ghz - 16 GB Ram - 4 GB Ekran Kartı - 2 TB Harddisk Satılık.
-
Merhabalar,
Bilgisayarımı satıyorum. Özellikleri aşağıdaki gibidir.
- Core i7 2600 3.4 GHz
- 16 Gb
- 2 TB Harddisk
- Nvidia GT640 4GB
Sahibinden linki : http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-oyun-canavari-bu-fiyata-bu-performans-kacmaz-i7,16gb-ram,2tb-hdd-272281621/detay/
Bilgisayar bu şekilde tahribat fiyatı 1500 lira. İsterseniz Ram çıkarıp fiyatı düşürebilirim.
Bilgisayar temizdir. Tek kullanıcısıyım. PM atın konuşalım. Yanında 1 tane microsoft kablosuz mouse hediyedir.
Not : Ekran kartını çıkarıp takarken arkasında ufak bir çatlak oldu hiç şekilde problem yaramıyor belli bile olmuyor.
NewwarrioR tarafından 03/May/16 14:05 tarihinde düzenlenmiştir -
ssd yokmu bu makinede
-
Hocam ssd var elimde 128lik samsung pro fakat takılı değil az bir farkla onuda verebilirim.
-
Laptop olaydı iyidi :D
-
Gönül isterdi laptop olsun hocam :)
-
Tam laptop diye girdim kaçırmayak dedim masaüstüymüş, hayırlı satışlar eğer kalırsa elde birkaç ay sonra düşünürüm
edit# uh bir de sadece kasaymış, bu beni aşar :D
Thanatos tarafından 24/Mar/16 11:45 tarihinde düzenlenmiştir -
kusura bakma fakat ben pahalı olduğunu düşünüyorum
-
Teşekkürler hocam.
-
böyle bir makinaya ihtiyacım var fakat makina biraz eski tarhli. üzerindeki donanımların (power suplay, anakart, gibi yıpranma payını hesapladıgında biraz pahalı gibi. ama bu alacak kişiyi etkilesin diye değil ortaya yazıyorum. isteyen istediğini istediği fiyattan satabilir.
-
hocam makineyi bozmazsın gibime geliyor ama olur da parça satarsan hdd ve ram alabilirim aklında bulunsun.
-
x cankol bunu yazdı
hocam makineyi bozmazsın gibime geliyor ama olur da parça satarsan hdd ve ram alabilirim aklında bulunsun.
Yok hocam bozamam maalesef.