Diablo III Satış Tarihi Duyuruldu !
-
Ekerci bunu yazdı:
-----------------------------hacılar oyuna bu gün bir daha baktım fakat yine açmadı beni :S yani sürekli bi kac tusa basıp yaratık kesiyorsun.diablo 2 de oldugu gibi.belli bi taktik anlayısı yada ne bilim lol yada wow da ki gibi bir savaş stratejisi yok oyunun sanki :S 2 hareket cekip 1 yaratık kesiyorsun sürekli.online işi nası olacak cok merak ediyorum.bide izlediğim adam town a geliyordu bişilere fln bakıyordu.town bomboş :S
simdilik 2 ile 3 arasında tek gördüğüm fark grafik...bence oynanabilirlik daha önemli.bakınız minecraft..oyunda savaş stratejisi fln bişi yoksa kusura bakmasın benim için çok büyük bir oyun diil.2-3 tıklayıp yaratık öldürürsem oyundan 1 gün sonra sourum.(online olursa degisebilir)onun dısında bu oyuna nasıl sahip olacaz ? yani 100 - 200 tl para verip daha sonra oyuna sahip mi olacaz ? :S yok internette crack i olur indirir oynarsın mi olacak.birde crack olursa online oynayamayız sanırım.
eger ki oyunu 100 tl ye fln satarlarsa oyunucu sayısıda düşük olur online'da oda hic iç açıcı olmaz.sorularımın cevapalrını bilenlere teşekkürler simdiden..
-----------------------------usta pvp var online ı siktir et blizzardın tüm oyunları questler üzerinden gider yani o yaratık kesme falan tek düze bakma. İlla ki hack and slash muhabbeti olacak zevk katan o zaten ama dediğin gibi tek düze değil oyun, adamlar bir dünya yaratmak için bu kadar zaman harcadılar zaten.
-
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------Ekerci bunu yazdı:
-----------------------------hacılar oyuna bu gün bir daha baktım fakat yine açmadı beni :S yani sürekli bi kac tusa basıp yaratık kesiyorsun.diablo 2 de oldugu gibi.belli bi taktik anlayısı yada ne bilim lol yada wow da ki gibi bir savaş stratejisi yok oyunun sanki :S 2 hareket cekip 1 yaratık kesiyorsun sürekli.online işi nası olacak cok merak ediyorum.bide izlediğim adam town a geliyordu bişilere fln bakıyordu.town bomboş :S
simdilik 2 ile 3 arasında tek gördüğüm fark grafik...bence oynanabilirlik daha önemli.bakınız minecraft..oyunda savaş stratejisi fln bişi yoksa kusura bakmasın benim için çok büyük bir oyun diil.2-3 tıklayıp yaratık öldürürsem oyundan 1 gün sonra sourum.(online olursa degisebilir)onun dısında bu oyuna nasıl sahip olacaz ? yani 100 - 200 tl para verip daha sonra oyuna sahip mi olacaz ? :S yok internette crack i olur indirir oynarsın mi olacak.birde crack olursa online oynayamayız sanırım.
eger ki oyunu 100 tl ye fln satarlarsa oyunucu sayısıda düşük olur online'da oda hic iç açıcı olmaz.sorularımın cevapalrını bilenlere teşekkürler simdiden..
-----------------------------usta pvp var online ı siktir et blizzardın tüm oyunları questler üzerinden gider yani o yaratık kesme falan tek düze bakma. İlla ki hack and slash muhabbeti olacak zevk katan o zaten ama dediğin gibi tek düze değil oyun, adamlar bir dünya yaratmak için bu kadar zaman harcadılar zaten.
-----------------------------bakacaz artık hocam ama bana görünüşte tek düze gibi geldi.scared die bi oyun var mesela.onda da görevler var adamları koruyarak bi yerlere götürüorsun fakat savaşırken yaptıgın tek sey 2 -3 tuşa basmaktan ibaret.hani söle vurursam böle olur fln gibisinden bişi yok.diablo3 te de yokmus gibi gözüküor :S
-
Ekerci bunu yazdı:
-----------------------------VBDream bunu yazdı:
-----------------------------Ekerci bunu yazdı:
-----------------------------bakacaz artık hocam ama bana görünüşte tek düze gibi geldi.scared die bi oyun var mesela.onda da görevler var adamları koruyarak bi yerlere götürüorsun fakat savaşırken yaptıgın tek sey 2 -3 tuşa basmaktan ibaret.hani söle vurursam böle olur fln gibisinden bişi yok.diablo3 te de yokmus gibi gözüküor :S
-----------------------------sacred da oynadım dostum, çok iddialı bir oyun değildi o zaten ama zaman geçiriyordu en azından, söz konusu blizzardsa farkını koyar ortaya.
-
D&R da ön siparişe açıldı oyun 109tl den. Battle net de 60 eurodan satıldığını göz önüne alırsak çok çok iyi bir fiyat türkiye için.
Oyunda türkçe dil destedği olması da muhtemel. Tam olarak bilgim yok ama betada arayüz filan türkçeymiş sanırım son updatelerle. Umarım oyun türkçe desteği ile çıkar en azından ilk patchde türkçe dil eklenir diye umuyorum.
Vatan'ın %25lik indiriminin içerisinde olursa diablo 3 çok çok daha ucuza alınabilir, arayıp sormak lazım vatana.
-
Aral Game'den ön siparişi verdim, türkiyedeki distribütörüymüş blizzart ın. Oyun çıksın, biraz çözdükten sonra burdan bir ekip kurup beraber hareket edebiliriz, Diablo 2 de çok eğlenceli oluyordu bu multiplayer olayı.
-
Ben direk gece satışından alacağım. Ce düşürebilirsem alırım olmazsada normal sürüm alıp dönücem. Tabi fiyatları da önemli Ce 200leri geçersen fiyat olarak alamam.
Gerçi normal sürümde de tişört poster filan verirler gece satışında. İstanbulda alacak varsa gece satışına gelsin gırgır şamata zevkli olur. Hatta önceden buluşup bi cafede oturup birşeyler içer oradan geçeriz satışa. Buradan gelecek olursa organize olalım yokjsa da Dh tayfası düzenliyor onlarla katılacam.
-
hep boyle bi oyun oynamak istmisimdir belki bu defa ..
-
Ekerci bunu yazdı:
-----------------------------
eger ki oyunu 100 tl ye fln satarlarsa oyunucu sayısıda düşük olur online'da oda hic iç açıcı olmaz.
-----------------------------
daha önce blizzardın herhangi bir oyununu oynamadın galiba?
adamlar bok çizme oyunu yapsınlar, onu bile 1 2 milyon kişiye oynatırlar pazarlama stratejileri sayesinde.
sadece türk oyuncu kitlesinden bahsediyorsan doğru olabilir. türk oyuncu oyuna para vermez genelde.