Dik Oturmak / Kamburluk..
-
Pc başında fazla vakit geçirenlerin genel sorunudur genelde, bendede var.. Ve artık dayanılmaz sırt ağrılarına yol açmaya başladı, yani pc başında oturmasamda sırtımda ağrı oluyor.. Bunun için korse gbi bşey varmıdır dik oturtçak filan ? Ne yapmalıyım ?
-
akşamları sert bir zemaine yat sırt üstü 1 saat felan iyi geliyo :D
-
Onu yapıyorum zaten hocam o rahatlatıyo bitek, bide dün gece bardak kapattım sanki iyi geldi biraz.. Ama benim aradığm normal yaşamda filanda kullanblceğm korse gbi bşy , bi süre sora alşırm zaten dik oturmaya..
-
toprağam çok tehlikeli cümleler kuruyorsun bak :D konu bi kere baştan aşağı ters. bel ağrısıda yapıyo mu :D
çözüm olarakta oturma pc başında hafız o kadar vakit geçirme. gel bi okey çevirelim bi çakayım sana. peste de çakabilirim. her türlü yani :D
-
Bel ağrısıda yapıyo abi, eskisi kadar pcde oturmuyorum hatta bu ara hiç ama hala ağrı var.. Geçen senin dükkana gelcektık tabelanı bulamadk gelemedk asdasdadmgmamj :D
-
şuraya bi bak istersen
-
sırtına tahta bağla
örnek.. tansu çiller ..:D
-
bir cift dumbell al haftada en az iki gun calış sırt omuz bacak vs hiçbir sey olmaz
-
haci daha dun aldim dedigin korseyi 35 tl. sirtinda iki tane hafif esnek cubuk var. alt taraftaki cirt cirt i gobeginin ustunden yapisyiriyorsun. ust taraftaki cirt cirtlarida omuzlarindan gecirerek sirtindan dolandirip gobeginde birlestiriyorsun. omuzlarini geri cekiyor. vallahi en baslarda iyidi fakat gitgide kaykildikca sandalyede seni durtuyor. o yuzden kesinlikle bilgisayar kullanan adama lazim birsey. birde tabiki iyi, vucudu saran bir sandalye ve bel destek yastigi... Ben ithalini aldim. yerliside var fakat metal yerine sert mika kullanmislar. kirilma durumu olabilir. ozaman at cope. oda 25 tl di. bu soylediklerim bel korsesi degil sirt korsesidir. kurek kemiklerinin arasina oturuyor.
-
bendede vardı bu sorun hatta doktora kadar gittim. ama korseyi önermiyor çünkü kas eritebiliyormuş
-
KozmoDisk veya reklamdaki amcanın demesiyle koxmodiks kullan. belki iyi gelir
Toplam Hit: 3415 Toplam Mesaj: 18