Dizi Önerinizi Bekliyorum
-
Arkadaslar bi kac dizi izliyordum.sezonları ya da kendi bitince biraz boşluk oldu.Prison break gibi sürükleyici lost gibi karısık dexter gibi esrarengiz dizi önerileriniz bekliyorum.Başlayayım gene 2-3 haftada bitireyim.sadece komedi olmasın yeterli.daha cok macera veya korku gibi olabilir?izlediklerinizden önerebilecekleriniz var mı?
-
tamam sen pişmişsin.six feet under'a başlayabilirsin.herkes izleyemez, dayanamaz, katlanamaz, kasvetli dizidir vesselam.oz'u izlediğimde yok artık böyle birşey bunun üstüne bir dizi yapılmaz diyordum ki sfu tokat gibi çarptı...bu kadar övdüm izlersin artık:) psikolojik şeyleri sevmiyosan direk oz'a giriş.tırstırıcı bişeyler istiyorsan masters of horror diyorum.komedi istiyorsan; seinfeld veya 2 and half man diyorum.
edit : Eyy dexter'cılar.bu tavsiyelerimden sonra six feet under'ı izleyip, karizmatik dexter morgan'ın six feet under'daki sünepe-gay halini görünce bana küfür etmeyin.Dexter'ı o yola ben düşürmedim.kaderin cilvesi:)) Şaka bir yana, önce dexter sonra sfu izleyince insan afallıyor.
-
hereisnopeace bunu yazdı:
-----------------------------
tamam sen pişmişsin.six feet under'a başlayabilirsin.herkes izleyemez, dayanamaz, katlanamaz, kasvetli dizidir vesselam.oz'u izlediğimde yok artık böyle birşey bunun üstüne bir dizi yapılmaz diyordum ki sfu tokat gibi çarptı...bu kadar övdüm izlersin artık:) psikolojik şeyleri sevmiyosan direk oz'a giriş.tırstırıcı bişeyler istiyorsan masters of horror diyorum.
-----------------------------six feet under mı oz mu dersin?
-
Oz u izledikten sonra duşta sabun u düşürmezsin bir daha.
-
oz hakkında biraz tehlikeli olduğu yorumlarını okuyorum suan.asırı derece beklenmedik şeyler söz konusu galiba.hemen indirip transa geciyorum.oz mu dersiniz yoksa six feet undermı?
-
breaking bad derim. entourage derim.
-
super natural ızle hocam korku degıl ama cok heyecanlı bı dızı:)
-
hocam supernaturali de komple izledim yeni bitti.dewamı cekilecek mi acaba?:D
-
sanırım lostun yapımcılardan > flashforward
10 bölüm verdiler martda devam etcek. (bugünlerde)
-
Lafı ağzımdanaldın kış olimpiyatları bitsin direkman flashforward..
-
çemberimde gül oya ' yı izle ..