DJ Sahin & Falcon Feat. Funda - Birini Biraktim İlk Türk Sağlam House Music =)
-
http://www.birinibiraktim.com kendi siteleri
Parçayı indirmek için tıklayın
http://www.birinibiraktim.com/mp3/birinibiraktim.zip
Klibi Youtube'den izleNOT : klip ve müzik kendi yapımları ve paylaşımları oldu için müyapmış evyapmış bilmemneymiş alakadar etmiyor paylaşmak serbvest
Bu MP3, siteden yasal bir şekilde ücretsiz dağıtılmaktadır. İstediğiniz kadar paylaşabilirsiniz.
kop kop
-
bu konuyu zaten ben açmıştım hocam.
-
çok beğendim bakalim siz ne diyceksiniz
-
Avira bunu yazdı:
-----------------------------
bu konuyu zaten ben açmıştım hocam.
-----------------------------pardon şimdi gördüm ben biraz daha detaylı vermiş oldum admin in görüşüne bağlı siline bilir yada buda duraiblir isteyen direk mp3 olarak da indirebilir
-
o funda ne öyle şimdiye kadar gördüğüm en güzel balık etli kadın :D
-
bu hatunu sadece bnmle 5 dklığına yanlız bıraksınlar , ya ben onu bitiririm ya o beni bitirir , taş gibi karı dicem ama taştan daha sağlam bişi bu :)
-
Meraclitus bunu yazdı:
-----------------------------almanyadaki türkler ( bayanları ) hep öyle oluyor xD
-
UploaDeR bunu yazdı:
-----------------------------Meraclitus bunu yazdı:
-----------------------------almanyadaki türkler ( bayanları ) hep öyle oluyor xD
-----------------------------tam pcde açtım izliodum sende konu açmışsın sağlam muzik (klip) :X
-
ßisses bunu yazdı:
-----------------------------UploaDeR bunu yazdı:
-----------------------------Meraclitus bunu yazdı:
-----------------------------tam pcde açtım izliodum sende konu açmışsın sağlam muzik (klip) :X
-----------------------------yanliz hause a uzak olanlar beğenmeyebilio tarz meselesi benim rock sevmemem gibi =)
güzel yapmis baya devamı da var hatta albüm çıkarıcaklar yakında
-
o funda çok güsel bişi yaf feysbukta ekledim kabul etmedi:(
-
ugur0 bunu yazdı:
o funda çok güsel bişi yaf feysbukta ekledim kabul etmedi:(
-----------------------------muhahahaha =) bosver eklemeseydin pek araniz da bisi olabiliceni zannemmiom tapuludur yada çok fazla talibi oldu için zor