Dogum Yapan Akrep Den Görüntüler...
-
a.q kadınlarda böyle doğum yapsa nolur acaba :S
-
İyide bir açıklama koysaydın birader, Şimdi bu Sırtını yarıptamı çıkardı bunları ne etti. Olacak işmi bu yahu ilginç bir Doğum şekli.
Bu arada Akrep bir Tarantula iki Dünyada Bu hayvanlardan Korktuğum kadar sanırım başka hiç bir şeyden korkmuyorum, Resmine bakıyorum ya o bile bende müthiş Duygular yaratıyor. :)
-
vay vay vay bu ne böle be.. ne verimli hayvanmış o be..
-
resmen bölünerek çogalmış bu amq...
-
-
aynısı benmde başıma geldi ama büyük bi böcekti o terlikte kafaysına bi vurdum küçük bişeyler çıkmaya başladı bidaha vurdum 10-15 tane daha çıktı hareketli sonra hepsi eve dağıldı
-
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
-----------------------------
aynısı benmde başıma geldi ama büyük bi böcekti o terlikte kafaysına bi vurdum küçük bişeyler çıkmaya başladı bidaha vurdum 10-15 tane daha çıktı hareketli sonra hepsi eve dağıldı
-----------------------------Hocam ne zaman oldu bu olay o böcek dediğin şey Akrep olmasın, Tehlikede olabilirsin.
-
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
-----------------------------bu nasıl bi olaydır gece vakti banamı komik geldi yoksa benim gibi gülmekten ölenler varmı şu olaya karşı :D
-
bence bu adam başka kafadan bahsediyor ???
-
aq bune laaaan hayatta miğdem bulanmazdı önümde biri kussa rahatca yemek yerdim şöe hayvaniyetlerden tiskiniyom bune aq kalıdırın şunu ya :|
-
Tyler_Dayi bunu yazdı:
-----------------------------Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
-----------------------------bu nasıl bi olaydır gece vakti banamı komik geldi yoksa benim gibi gülmekten ölenler varmı şu olaya karşı :D
olmaz mı :D :D