Doğumdan Sonra Hayat Var Mı?
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Selametle Hocam (
)
Aslında profil kısmına eklemeli,
Müslüman
Hristiyan
Din Taciri
Adnan Hoca Tarikatı
Fettullahcıyız Ezelden
vs.
-----------------------------hoca ne alaka hemmen neden din taciri omakla yada andancı olmakla itham ediyon bana bi mail geldi hoşuma gitti paylaşmak istedim sadece .
Bu tür laflar hakkaten üzüyo beni .Sizin tabirinizle fethullahci yada adnancı olmuş olsam bile bi onemi varmı.
Forumda belki onalrca maocu yada kominist yada ateist vardır onlar ole bi yazı yazdıklarında onlara biz asla ole diye itham etmiyoz.
Olabilir kendi gorüşleri saygı duyarım
-
bang-bang bunu yazdı:
-----------------------------
var var geçen oktarcımla konuşuyoz ahiretten sonra mahirete ordan cahirete fahirete gidiomuşuz sora ebemizinkinden boşluğa bakıp yıldızları tersten görücekmişiz orda büyük alan varmış c bilenleri bi tarara topluyolarmış ahaa sailar moonda ordan geçiyomuş adnancım benim ya büyük bilim insanı sütyenin mucidi.
-----------------------------evet tanrı c bilenleri yeni yaratıcağı insanları kodlarken günde 1 dolara çalıştırıcak
-
VisualBoy bunu yazdı:
-----------------------------konu içeriği saçmalık, "hem belki doğumdan sonra hayat vardır" sözleriylede desteklenmektedir bu saçmalık.
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------bang-bang bunu yazdı:
-----------------------------
var var geçen oktarcımla konuşuyoz ahiretten sonra mahirete ordan cahirete fahirete gidiomuşuz sora ebemizinkinden boşluğa bakıp yıldızları tersten görücekmişiz orda büyük alan varmış c bilenleri bi tarara topluyolarmış ahaa sailar moonda ordan geçiyomuş adnancım benim ya büyük bilim insanı sütyenin mucidi.
-----------------------------bak bang bang hatun yine dinle dalga geçecek sözler etmişsin...hatun bildik saygı duyduk.. misliyle sana küfür edilse?
dinsiz olduğunu belirttin bari sözlerinle dinimize laf etmeee....
-----------------------------mayrip mürid deist im demiş yaratıcının var oldugunu biliyor manasına gelir bu, neyi tartışıyosun ki daha.
ama ben hala neden yaratıldıgımız sorusuna cevap alamadıgım için ateist im,
hiç bir "etrafına bak bunca şey tesadüf olamaz" tarzındaki söz beni etkilemez, sağlam deliller lazım...
-----------------------------varlığın yeterince saglam bir delil değilmi?
bunca şey tesaddüf olmaz tarzındaki söylemler zaten seni etkilememeli ki araştırasın.
neden yaratıldıgını öğrenmek istiyorsan, inanmıyorsan dahi bir romanmış gibi aç oku kuranı .okurken en fazla vaktini kaybedersin (eger cevap bulamaz ve fikrinde bir değişim olmazsa)
cevabını bulacak olursanda ne kazandığının farkına varacaksındır zaten.
not:tıpta yada bilimde yeri yok diyenler tıbbın dogumuda bir nevi ölüm olarak kabul ettiklerinden bihaberler.