Doktorun Prensibine Bak!
-
gelir bunlar gebzeye :F bizim kamyoncular hazır bekliolar :F haber verdim :F
-
mont-blanc bunu yazdı:
-----------------------------
"Ey İman edenler, size bir fasık haber getirdiğinde onu iyice araştırın; yoksa bilmeden bir topluma kötülük edersiniz de sonra ettiğinize pişman olursunuz." - ayet-i kerime -
-----------------------------damardan girdin hacı :D
eğer haber doğruysa sen bu ayetin altından kalkabilirmisin ??? (:
-
arkadaslar bunlar reklam kokan hareketler
bu lokman hekim hastanesi ankara sincana devsal bi hastahane yapdılar bence bunun için yapıyorlar bunu
nede olsa reklamın iyisi kotusu olmaz
-
ne ilginçtir ki bende birçok şeye şahidim bizzat yaşadım gördüm
bir hastane de hemşire bunu yapmak zorunda olmadığı halde hasta bakıma muhtaç diye anadan doğma soydu hastayı yıkadı temizledi daha sonra da ihtiyacını karşıladı ve gitti hasta bakıcı değil hemşire dikkat !!
ben şahsen kendimi koydum bırak türbanı yeminlen elimi zor sürerdim belki hayret ettim .. bunu yaşamasaydım belki de burda ki haber yapan ve yayınlayan dangalaklara inanırdım bir olup küfür ederdim !! yani o kadının türbanlı olup olmaması sizi niye geriyor anlamış değilim bunu başı açıkken yapsaydı nolcaktı fark mı yaratacaktı a.ku.
hay aklınıza diyorum !!
-
Düzmece haber gibi geldi veya biraz abartı ama böyle doktorun ta a.k :|
-
yascakucuk bunu yazdı:
-----------------------------mont-blanc bunu yazdı:
"Ey İman edenler, size bir fasık haber getirdiğinde onu iyice araştırın; yoksa bilmeden bir topluma kötülük edersiniz de sonra ettiğinize pişman olursunuz." - ayet-i kerime -
-----------------------------damardan girdin hacı :D
eğer haber doğruysa sen bu ayetin altından kalkabilirmisin ??? (:
Kardeş..Akl-ı selim olan bir insan bunun düpedüz şişirilmiş bir haber olduğunu kavrayabilecek niteliktedir diye düşünüyorum...
Yok türbanlı hemşireler bilmem ne.. Burada türbanlı olduğunu söylemesindeki amaç ne? Bunun üzerinden İslam aleyhtarlığı yapmak, bi ibnelik olduğuna yüzde yüz eminim..
Ayrıca kaldı ki haber olduğu gibi doğru, bu da benim bu ayetin altında kaldığımı nasıl gösterir ki ? Görüldüğü gibi haber şüpheli, milet arasında nifak ekiyorsa.. bu ayete binaen; böyle (şüpheli, balon kokan ) habere direkt inanmayıp aslını araştırmayı öğütlüyor..
-
zürriyetsiz hürriyet ve diğerlerinin komploları bitmedi bitmeyecek, adi köpekler
-
Hİpokratı yok mu onun ?
-
kardeşim Özel hastane her bok olur... devlet değilki prensipleri olmasın. çok devlet hastanesinde başörtülü kızları kadınları içeri bile sokmuyorlar... hatta kazanılmış haklarından bile geri tutuyorlar... onun için böyle haberler bana çok normal geliyor. öncelikle herkese özgürlük ver sonra da bunu haber yap. bence bundan ibaret durum
-
kotusirine bunu yazdı:
-----------------------------Türbanlı olduklarını neden söylüyor ne yani türbanlı olmazsa yapmazlardı der gibi Hem vatandaş alkollüymüş nasıl kendi ağzından "Bunları anlatıyor orası merak uyandırıyor. Bana atmaca düzmece geldi inanmadım. olay bence tamamen
siyasetle ilgili 2 cümle sonrası türbanlı hemşireler yardım etmemiş miş de
bence de ;)