Dolandırıcılar Hakkında Bilgi
-
selamun aleykum arkdaslar
bı telefon geldı zamanında telefonda taahhut vermısım anadolu sıgortamıdır ne boktur
şimdi dıyolarkı hızmetı kullanmadıgınız goruyoruz bıze 1750 tl borcunuz var
sorum şu ben herhangı bısey ımzalamamısım bana bı evrak fln gelmemıs bunların bu parayı benden alma sanları varmı yasal yollardan fln ?Mod: Konuları doğru kategorilere açmaya özen gösterelim.
-
Yutturabildilerse dolandırıyorlar işte. Yalnız dolandırıcaksan bari ufak bi rakam söyler insan 1.750 lira ne ? :)
-
ıslak imza olmadan o iş olmaz hea anadolu sigortadan zaten hizmet alıyorsundur ve bu hizmet kapsamını genişletmek için telefonda mavcut tahhütnamene ek onay verebilirsin ama hiç anadolu ile alakan yokken senden imzasız taahhüt alamaz. Sor bakalım su onayladığım ses kaydımı veya imzaladığım taahhüt nameyi bi gönderin göndermiyorsanız da avulatım aracılığı ile bunları isteyieyeceğim karsı dava acacagım de ne diyecekler :) yüzüne kapatırlar kesin :D
-
hıc bır sekılde hızmet almadım yanı herhangı bır ıslak ımzam yok
-
Dostum arayıp sordun mu? Konuyu heyecanla merak ediyor ve takip ediyorum.
-
onların benı aramasını beklyorum en aradıklarında elınızden gelenı ardınıza komayın gıbı bısey dedım arada kufur etmıs olabılırm
-
arkadas bu adamlar yine aradi ya odeyin yada icraya vericez diyorlar
-
Islak imzalı sozlesmenin bir nüsha kopyasını iste. Telefon numarasını internette arat.
-
Aradıkları telefon numarası cep telefonu hattımıdır. Telefon numarasını yazarmısın
-
Beni aradılar bir gün. He he dedim kıza. Dalga geçtiğimi anlayınca atarlandı eve kağıtlar gelince görürsünüz dalga geçmeyi dedi show yaptı he he dedim gene :D. 1 yıl geçti hala birşey gelmedi :)
-
x kadirozdemir bunu yazdı
Beni aradılar bir gün. He he dedim kıza. Dalga geçtiğimi anlayınca atarlandı eve kağıtlar gelince görürsünüz dalga geçmeyi dedi show yaptı he he dedim gene :D. 1 yıl geçti hala birşey gelmedi :)
Aynını bana dedi küfrettim :D