Domain Ve Host Satın Alma
-
daha önceden godaddy gibi bilindik firmaları işlerimde kullandım da değiştirmek istiyorm uygun fiyat ve sağlıklı çalışan önerebileceğiniz firmalar varsa önerilerinizi bekliyorm öncelikle TR firmaları olur
fakat natro , isimtescil gibi firmalari onermeyiniz bu firmaları pek tercih etmiyorm
-
Güzel hosting
-
Natro'yu kullanmama sebebiniz nedir? Ben 5 yıldır kullanıyorum. Bu güne kadar hiç sorun yaşamadım. İşlerinde de gayet iyiler.
-
güzelhosting e bakıyorm dostum da kullanıyomusun memnun musun ben daha önce ozkula firmasını kullandım sürekli cok memnunum fakat değiştirmek istiyorm da
-
sanane bunu yazdı
Güzel hosting
-
x-files bunu yazdı
Natro'yu kullanmama sebebiniz nedir? Ben 5 yıldır kullanıyorum. Bu güne kadar hiç sorun yaşamadım. İşlerinde de gayet iyiler.
natro yu geçmişte cok kullandım fakat cpanel ve pleskpanel olayına alıstığım için kendilerine özgü panelleri vardı hiç alısamamıstım en son 100 kadar domain ve host vardı sağlıklı ve erken dönüş sağlayamıyolar acıkcası bana öyle denk gelmişti cok fazla zor durumda kalmıstım birden bıraktım 3 senedir hiç yaklaşmadım bile. birde mail olayları sıkıntılıydı kota mı vardı baska bişey mi olmustu tam hatırlamıyorm ama memnun olmama sebeblerimden biride buydu
-
Host aldım hiç sorun yaşamadım. Geçen ay yeniledim tekrar
-
2010'dan beri güzel hosting 😎
-
Yaklaşık 3 yıldır alastyr kullanıyorum hiç bir sıkıntı çekmedim. Hatta saçma sapan sorularımı bile bıkmadan cevaplıyorlar ve ödemeleri geciktirdiğimde bile anlayışlı davranıyorlar. Tavsiye ederim.
-
Delinetci bunu yazdı
Yaklaşık 3 yıldır alastyr kullanıyorum hiç bir sıkıntı çekmedim. Hatta saçma sapan sorularımı bile bıkmadan cevaplıyorlar ve ödemeleri geciktirdiğimde bile anlayışlı davranıyorlar. Tavsiye ederim.
evet alastyr bende hostingimi burdan alıyorum sıkıntılarını görmedim.
-
bende reklam hiç sevmem ama alastyr da 3-4 site barındırıorm, yedekleme kurulum ufak tefek mevzularla bile onlar ilgileniyorlar.
ama para varsa en iyisi digitalocean kendi server'ın.