Dost Kazığı Nasıl Olur Varmı Bilen ??
-
Bak simdi, ben dost kazigi nasil olur anlaticam :D
Ilk oncelikle hedef olarak bir dost seciyoruz. Sonracigima bu dostumuzun eline orta veya buyuk capli bi kazik tutusturuyoruz ( Eger kazik kucuk olursa uygulama akilda kalmayabilir :D ) Sonracigima bizim dost olan varlik veya sahsiyet bu kazigi guzelceneee yagliyor (Vazelin tavsiye edilir) Sonra yavascana arkamizi dost a dogru donuyoruz. Pantalonumuz hasar almasin diyede assaga cekmeye unutmuyoruz :D Bizim dost kazigi aliyo sokiyo cikario :D :D :D Bu islemi bi kac kere devam ettiriyoruz. Ve Boylelilikle Dost kazigi nasil yenir ogrenmis oluyoruz :D
Deep Not: Bu Deney; deneyim ve ogrenim amacli verilmis olup, hic bi muridimizin ustune alinmamasi onemle rica olunmaktadir...
GUVENLIGINIZ ACISINDAN EVDE DENEMEYIN!
-
1. Arkadasım ingiltereye gidecek vizesi felan her seyı tamam evlenerek gıdenlerden dedıkı gardas para yok ne uçak bıletı ne ust bas parası ne de hedıye felan alcak para.. nede benı orda 3 -4 hafta ıdarre edecek para yok dedı .tum parasını evlılık vıze felan oraya harcamıstı bıde gıdıyorum dıye ıstende cıkmıstı neyse . benden ıstedı coculuk arkadasım yok demek olmaz ama bendede yok aklımıza benım kıredı kartları geldı gıttık hepsınden toplamda 5000 ytl kıredı cektık sozde ıngıltereye gıdınce 2 ayda hepsını hatta daha fazlasını gonderecektı bende evlılık hazırlıklarındayım bana yardımcı olacaktı guya .. gıdıs o gıdıs hala ne arar ne sorar öldü sanmıştım bir aralar ama ailesiyle felan görüşüyormuş 5000 ytl 9000 olarak ödedim icralık felan olacaktım cok sıkıntı yaşattı bana .
2. ÜNT yıllarım asık oldugum bır kız var bununla sevgılıyız ve cok guzel bır ılıskımız var ben nerde ısem o orda o nerde ıse ben ordayım . memleketlım polıs olan bır arkadasım vardı tesedauf aynı yerde ıdık ben ogrencı o polıs ama o evlı ıdı cok kıral arkadasımdı ve sureklı gorusurduk bırbırımıze gıder gelırdık esını cok sevrdım sevgılım ıle cok gunler onların evınde dostca bır ortamda sabhladık . neyse bır sebebden memlekete gıtmem geretı ve zamanından erken dondum sözüm ona süprüz yapaçagım aşkıma . evıne gıttım yok ev arkadasları dedıler felancada ders calısıyorlar oraya gttım yok cep tel ulasılmıyor.. kızlar yurduna gıtmıs olabılır dedım ustelemedım fazla. gece görüşürüz hesabı . neyse okuldan bır arkadas ıle bulusup sahıle ındık demlenmeye baktım bızım polısın arabası sahılın çöplük diye tabır edeılen tarafında buraya saglam ayakabılar gelmez ya bızım gıbı ıcenler yada orosbuyu burda goturenler ulan dedım bızımkı almıs bırını goturuyor merak ettık sesızce yaklastık arabaya sözüm ona korkutacagız bırazda rontgenleyecegız o manzarayı hala unutamam kucagına otutugu ve ınlettıgı kaltak benım askımdı .( ben ona olan sevgı ve saygımdan bekaretıne dokunmuyordum o ıse bır kutu vazalın ıle anal ınlıyor serefsızın uzerınde) valla sonraları cok seyler oldu ama köpekler gibi pişmanım ikisi içinde bir boka değmezmiş ama o yıllar pisikolojık tedavı bıle almama sebeb oldular serefsızler .
-
fmk bunu yazdı:
-----------------------------2. ÜNT yıllarım asık oldugum bır kız var bununla sevgılıyız ve cok guzel bır ılıskımız var ben nerde ısem o orda o nerde ıse ben ordayım . memleketlım polıs olan bır arkadasım vardı tesedauf aynı yerde ıdık ben ogrencı o polıs ama o evlı ıdı cok kıral arkadasımdı ve sureklı gorusurduk bırbırımıze gıder gelırdık esını cok sevrdım sevgılım ıle cok gunler onların evınde dostca bır ortamda sabhladık . neyse bır sebebden memlekete gıtmem geretı ve zamanından erken dondum sözüm ona süprüz yapaçagım aşkıma . evıne gıttım yok ev arkadasları dedıler felancada ders calısıyorlar oraya gttım yok cep tel ulasılmıyor.. kızlar yurduna gıtmıs olabılır dedım ustelemedım fazla. gece görüşürüz hesabı . neyse okuldan bır arkadas ıle bulusup sahıle ındık demlenmeye baktım bızım polısın arabası sahılın çöplük diye tabır edeılen tarafında buraya saglam ayakabılar gelmez ya bızım gıbı ıcenler yada orosbuyu burda goturenler ulan dedım bızımkı almıs bırını goturuyor merak ettık sesızce yaklastık arabaya sözüm ona korkutacagız bırazda rontgenleyecegız o manzarayı hala unutamam kucagına otutugu ve ınlettıgı kaltak benım askımdı .( ben ona olan sevgı ve saygımdan bekaretıne dokunmuyordum o ıse bır kutu vazalın ıle anal ınlıyor serefsızın uzerınde) valla sonraları cok seyler oldu ama köpekler gibi pişmanım ikisi içinde bir boka değmezmiş ama o yıllar pisikolojık tedavı bıle almama sebeb oldular serefsızler .
-----------------------------Oha ya :S Ne kadar igrenc bi durum kardes :S Ben bile okurken tuylerim diken diken oldur resmen, hele senin yonunden dusunucek olursam felaket diye nitelendirebilirim.. Sen o sirada iyi olmusta cinnet gecirip bi yanlis yapipta cinayet islememissin. Ben olsam tutamazdim kendimi. Hayat serefsizlerle dolu. Kimin dost kimin dusman oldugunu bilemiyorsun. Herkes sen gibi olamiyor. Gercekten cok kotu bi durum. Allah kimsenin basina boyle bisi vermesin :S
-
shadowboy
sorma kardes bır ben bırde allah bılır o zamanlar nasıl bır ruh halınde ve ne durumda oldugumu