Dosyayı Ne Yaptıysam Silemedim Kafayı Yiyecem Ya
-
müritler bilgisayarıma flashtan 3-4 tane film attım. atış o atış ntuser.dat.log1, ntuser.dat.log2 ....... gibi bir ton dosya çıktı ne yaptıysam silemiyorum kafayı yiyecem. nasıl sileriz bu gereksizleri??????????????????????????
-
unlocker
-
BlackApple bunu yazdı:
-----------------------------
unlocker
-----------------------------tune up dahil denedim yemiyor ya kafayı yiyecem silemedim
-
teamviewer'dan bakabilir miyim ?
-
akpinarli bunu yazdı:
BlackApple bunu yazdı:
unlocker
-----------------------------tune up dahil denedim yemiyor ya kafayı yiyecem silemedim
-----------------------------hirenboot cd i indir ondaki live xp ile aç dosyaları sil
-
akpinarli bunu yazdı:
BlackApple bunu yazdı:
unlocker
-----------------------------sisteminiz 64 bit.
indirdiğiniz unlocker 64bit için mi ?
en kötü ihtimalle live cd ile silebilirsiniz
-
anakara bunu yazdı:
akpinarli bunu yazdı:
BlackApple bunu yazdı:
unlocker
-----------------------------hirenboot cd i indir ondaki live xp ile aç dosyaları sil
-----------------------------hemen deniyorum hoca
-
BlackApple bunu yazdı:
akpinarli bunu yazdı:
BlackApple bunu yazdı:
unlocker
-----------------------------sisteminiz 64 bit.
indirdiğiniz unlocker 64bit için mi ?
en kötü ihtimalle live cd ile silebilirsiniz
-----------------------------unlocker ın 64 bitini indirdim onu hiç tıklamıyor. live cd yi deniyeceğim şimdi.
-
Live linux cd ile aç canını bile okursun o dosyaların,
-
konu açılmuşken bede sorayım bir dosyanın ismi çok uzun, ismini değiştiremiyorum başka yere atamıyorum, üzerinde hiçbr işlem yapamıyorum onu nasıl silebilirim?
-
kafkafkaf bunu yazdı:
konu açılmuşken bede sorayım bir dosyanın ismi çok uzun, ismini değiştiremiyorum başka yere atamıyorum, üzerinde hiçbr işlem yapamıyorum onu nasıl silebilirim?
-----------------------------live cd ile