[Download] Machine Learning & Deep Learning İn 30Hrs
-
serhat8102 bunu yazdı
torrent yapalım?
Hocam ilgilenen yok, nasıl indirdiğini anlatırsan daha iyi olur.
-
Öncelikle aşağıdaki programları indirdim.
Release v7.55: 7.55 · tonikelope/megabasterd · GitHub
https://d25wum8ynbxhkt.cloudfront.net/WhiteHatVPN1_22_12_9.exe
megabustered programına linkleri yükledim. daha sonra program indirmeye başladı. (öncesinde mega hesabınızdan mega api key alıp programın içine girmeniz lazım.)
limit aşıldıktan sonra VPN programı ile server değiştirdim. indirme kaldığı yerden devam etti.
limit tekrar dolunca tekrar server değiştirdim. ( server biraz geç devreye girebilir veye girmeyebilir yavaş kalabilir vs.. server değiştirmek daha mantıklı)
sonra kaldığı yerden tekrar devam etti.
Böyle böyle indirmeyi tamamladım.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. :D
-
premium mega aldıracaksın illa
-
yustang bunu yazdı
premium mega aldıracaksın illa
önceki mesajda yazdıklarımı uygularsan premiuma gerek yok. ben öyle indirdim.
-
baska indirme yöntemi bulamaz mıyız ki
-
İlk partı indirdim ama drive 15GB veriyor yandex te öyle ondan bir yere yükleyemedim. Disk alanı olan veya tavsiyesi olan varsa oraya yükleyebilirim yoksa da birkaç güne silerim çünkü bi bk anlamadım "matematiğim yetmiyor" "Sanki ingilizcem yetiyormuş gibi oldu öyle diyince" :)
-
Abi bu mega ve turbobit nedir ya kanser olacam
-
serhat8102 bunu yazdı
Öncelikle aşağıdaki programları indirdim.
Release v7.55: 7.55 · tonikelope/megabasterd · GitHub
https://d25wum8ynbxhkt.cloudfront.net/WhiteHatVPN1_22_12_9.exe
megabustered programına linkleri yükledim. daha sonra program indirmeye başladı. (öncesinde mega hesabınızdan mega api key alıp programın içine girmeniz lazım.)
limit aşıldıktan sonra VPN programı ile server değiştirdim. indirme kaldığı yerden devam etti.
limit tekrar dolunca tekrar server değiştirdim. ( server biraz geç devreye girebilir veye girmeyebilir yavaş kalabilir vs.. server değiştirmek daha mantıklı)
sonra kaldığı yerden tekrar devam etti.
Böyle böyle indirmeyi tamamladım.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. :D
işte buuu