Dünya Bir Anda Dursa Neler Görürüz?
-
dünyanın dönmesi aniden durursa bilin ki soluduğumuz hava bizi presler ...
hurda otomobilleri nası presliyorlarsa aynen öle olur
en az 1500groston basınc yeryüzüne iner ..
-
hadi o zaman kıyameti getirelim....dünyayı durduralım
-
forumdaki bu yazıyı allaha inanmayan ahmakların görmesini isterdim. Soruyorum acaba hangi teknoloji bu sistemi yada dengeyi kuruyor haalamı kendiliğinden olduğunu sanıyorlar. umarım kendilerine verilmiş olan o zekayı çıkmaz yola giripde aptal açıklamalarıyla meşgul etmezler.o zekayı kulllanırlarda gerekli arayış içine girerler. İbadet etmeseler bile ibadet eden insanlara dil uzatmaktan vazgeçerler.
-
bence kıyamet kopar
-
Durdurun dünyayı ineceğim :(
-
byfelsefe ben de muslumanım ama sen kımsenın ınancını elestiremezsin....
bu sekilde -
ewet beyler holy ve diğer arkadaşlar bunun cevabını vermişler zaten ama dedim ben de bi yorum yapayım.
ewet doğru gökyüzündeki nenelere kısa süre bişey olmaz ama o nesneler de (kuşlar,uçaklar) 1300km/h(ama ben 426km/h olarak biliyorum) den daha yüksek bir hıza ulaşırlar fakat yerçekimi de bir anda artacağı için yere doğru hepsi inişe geçerler.Binalar ve kısaca herşey bir anda ssatte 1300 km/h la doğuya doğru uçmaya ve kıyma olmaya başlar ve yine o anda saatte 1300km/h la çok sert bir rüzgar çıkar ki bu afetten kurtulan herhangi bir nesne yine rüzgardan kurtulamaz.
ARKADAŞLAR BEN BUNA ÖRNEK OLARAK ATOM VE HİDROJEN BOMBALARININ PATLAYIŞINI VERECEM AMA BENİM MODEMİN UPLOAD HIZI ÇOK DÜŞÜK OLUNCA BAKALIM KAÇ SAATTE BİTER AMA SİZİNLE PAYLAŞMAYA ÇALIŞACAM... -
Dünya bir anda durursa:
- Dünya yüzeyindeki her şey bir anda doğuya doğru savrulur ( savrulma hızı nesnenin ekvatora uzaklığına bağlı olarak değişir)
- Denizlerin taşması sonucu karaların büyük bölümü sular altında kalır.
- Nesnelerin kütlesi artar.
- Atmosfer hala dönmeye devam edeceği için nesnelerin yanmasına neden olacak siddetli bir rüzgar başlar.
- Gece gündüz süreleri uzar dolayısıyla gün süresi uzar ( bir gün 8766 saat olur)
- Ayın yörüngesi dünyaya biraz daha yaklaşır.
ve daha önceden tahmin edemeyeceğimiz pek çok şey
-
http://www.hemenpaylas.com/download/442816/AVSEQ01.rar.html
işte beyler konuyla pek alakası yok gibi ama bir nükleer bomba patladığında çıkan rüzgar burada bakın bakalım.aslında ben filmin tamamını paylaşmak isterdim ama upload hızım 8kb den yukarı çıkmayınca bu bile nerdeyse 1 saatimi aldı.
bu film divx biçiminde divx codeck i olmayanlar bu dosyanın içinde var onu kurup izleyebilirler... -
2003 den 2006ya way be. :) abi böle eski topiclere niye yazıyosunuz anlamadım. frekans filmini izlemiş olmalısınız :)
Toplam Hit: 9856 Toplam Mesaj: 31