folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder Dünya Bir Anda Dursa Neler Görürüz?



Dünya Bir Anda Dursa Neler Görürüz?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    valenn
    valenn's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Aralık/2003
    Erkek
    dünyanın dönmesi aniden durursa bilin ki soluduğumuz hava bizi presler ...

    hurda otomobilleri nası presliyorlarsa aynen öle olur

    en az 1500groston basınc yeryüzüne iner ..


    V@LeN
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjMcBob
    DjMcBob's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Mart/2004
    Erkek
    hadi o zaman kıyameti getirelim....dünyayı durduralımTongueDeadNukeWackoClownClapConfused

    Şehwetle Doğan Toprağa Döner, Günahla Doğan Bana Döner...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    by_felsefe
    by_felsefe's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Aralık/2005
    Erkek
    forumdaki bu yazıyı allaha inanmayan ahmakların görmesini isterdim. Soruyorum acaba hangi teknoloji bu sistemi yada dengeyi kuruyor haalamı kendiliğinden olduğunu sanıyorlar. umarım kendilerine verilmiş olan o zekayı çıkmaz yola giripde aptal açıklamalarıyla meşgul etmezler.o zekayı kulllanırlarda gerekli arayış içine girerler. İbadet etmeseler bile ibadet eden insanlara dil uzatmaktan vazgeçerler.

    Arkadaş! Yurduma alçakları uğratma, sakın! Siper et gövdeni, dursun bu hayasızca akın. Dogacaktır sana vaad ettiği günler Hakkın; Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    multiyano
    multiyano's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Haziran/2003
    Erkek
    bence kıyamet kopar

    imza
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    osmansan
    osmansan's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Eylül/2005
    Erkek
    Durdurun dünyayı ineceğim :(

    ..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ekim/2005
    Erkek
    byfelsefe ben de muslumanım ama sen kımsenın ınancını elestiremezsin....
    bu sekilde
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek
    ewet beyler holy ve diğer arkadaşlar bunun cevabını vermişler zaten ama dedim ben de bi yorum yapayım.
    ewet doğru gökyüzündeki nenelere kısa süre bişey olmaz ama o nesneler de (kuşlar,uçaklar) 1300km/h(ama ben 426km/h olarak biliyorum) den daha yüksek bir hıza ulaşırlar fakat yerçekimi de bir anda artacağı için yere doğru hepsi inişe geçerler.Binalar ve kısaca herşey bir anda ssatte 1300 km/h la doğuya doğru uçmaya ve kıyma olmaya başlar ve yine o anda saatte 1300km/h la çok sert bir rüzgar çıkar ki bu afetten kurtulan herhangi bir nesne yine rüzgardan kurtulamaz.

    ARKADAŞLAR BEN BUNA ÖRNEK OLARAK ATOM VE HİDROJEN BOMBALARININ PATLAYIŞINI VERECEM AMA BENİM MODEMİN UPLOAD HIZI ÇOK DÜŞÜK OLUNCA BAKALIM KAÇ SAATTE BİTER AMA SİZİNLE PAYLAŞMAYA ÇALIŞACAM...

    Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    deli_gaffur
    deli_gaffur's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Eylül/2005
    Erkek
    Dünya bir anda durursa:
    - Dünya yüzeyindeki her şey bir anda doğuya doğru savrulur ( savrulma hızı nesnenin ekvatora uzaklığına bağlı olarak değişir)
    - Denizlerin taşması sonucu karaların büyük bölümü sular altında kalır.
    - Nesnelerin kütlesi artar.
    - Atmosfer hala dönmeye devam edeceği için nesnelerin yanmasına neden olacak siddetli bir rüzgar başlar.
    - Gece gündüz süreleri uzar dolayısıyla gün süresi uzar ( bir gün 8766 saat olur)
    - Ayın yörüngesi dünyaya biraz daha yaklaşır.
    ve daha önceden tahmin edemeyeceğimiz pek çok şey

    Ülkücüler için "sokak ortasında adam dövüyor" diyorlar. Yalan hoca, inanma sen! Bizim adam olanı dövdüğümüz nerde görülmüş?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek
    http://www.hemenpaylas.com/download/442816/AVSEQ01.rar.html

    işte beyler konuyla pek alakası yok gibi ama bir nükleer bomba patladığında çıkan rüzgar burada bakın bakalım.aslında ben filmin tamamını paylaşmak isterdim ama upload hızım 8kb den yukarı çıkmayınca bu bile nerdeyse 1 saatimi aldı.
    bu film divx biçiminde divx codeck i olmayanlar bu dosyanın içinde var onu kurup izleyebilirler...

    Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 28/Aralık/2002
    Erkek
    2003 den 2006ya way be. :) abi böle eski topiclere niye yazıyosunuz anlamadım. frekans filmini izlemiş olmalısınız :)

    Zimbabwe
Toplam Hit: 9856 Toplam Mesaj: 31