Dünya Gerçekten Küre Mi? Yoksa NASA Tarihin En Büyük Yalanını Mı Uydurdu?
-
Arkadaşlar NASA biz müslümanların gelişmesini istemediği için bize bu yalanı uydurdu, kendi hristiyan ve yahudi insanlarına gerçekleri açıklıyorlarmış sadece,
Dünyanın aslında düz olduğunu keşfeden ve bunu söyleyen insanları da aynı aselsan mühendisleri gibi ortadan kaldırıyorlar.
https://www.youtube.com/watch?v=evAVNCozaBE
https://www.youtube.com/watch?v=cR9v6z4Yg9s
Not: Taşak geçiyorum.
-
Bazı yorumlar çok hoş ya iyi güldüm :)
şunu diyen olmamış ama dünya düz tepsi gibi olsaydı güneş hiç batmazdı.
yuvarlak olduğu için saat farkı var mesela şimdi japonyada gündüz. böyle birşey olmazdı.
ve yine şu sorulmamış. diyelim ki teori cidden gerçek ve dünya düz ve amerika sakladı diyelim
rusya niye sakladı japonya niye sakladı. ama neden? yani çıkarları ne ?
-
dünya üçgen deseler maaşımız artacakmı :) boşverin
-
dünya elips şeklindedir
-
eengineer bunu yazdı
dünya elips şeklindedir
Evet :)
-
Dj_DooM3 bunu yazdıliteratur bunu yazdıDj_DooM3 bunu yazdı
Ahahahah :D son zamanlardaki en sacma konulardan. gerci Hollyone in yaptigi gibi ben de tarafsiz olarak arastirmak istedim ama okadar cok sacmaliyorlar ki inanamzsiniz. Meteoroloji balonlariyla yukari gonderilen kameralarin hepsi lenslerden dolayi dunyayi yuvarlak gosteriyormus :D ulan adamlar dunyayi genis aci alabilsinelr diye balik gozu kullaniyor. normal lensle kaldiran da var :D gene yuvarlak amk :D nasanin cektigi bir videoda genis aci olmayan goruntude dunya duz gorunuyormus, ulan normal aci lens genis cekim yapmasini bekleyemezsin. feci sacmaliklar donuyor.
Hocam diğer arkadaşları anlarım da senin saçma demen biraz ironik olmuş. Noldu medusa mıydı asiye miydi haber gelecekti dünyaya?
neden ironik olsun hocam, benim farkim ne? galaktik federasyon konusundan bahsediyorsan mukemmel bir deneydi. hep beraber testini yaptik.
Sonuçları da paylaşırsan iyi olur :) Gerçekten o yazdıklarına inanmamış olmana sevindim ama yalan yok.
-
ne yapsınlar engizisyon mahkemeleri kurup yuvarlak diyenleri assınlar mı? o eski günlere geri mi dönelim?
-
burda madem dünya düzse şu neden böyle güneş neden vs. vs bir sürü soru soracağınıza videoyu baştan sonra izlerseniz bütün sorularınızı yanıtlıyor arkadaşlar.
bütün bildiğim şeylere bir if { koydu resmen. Bilim adamları şu anda açıklama yapsa evet kandırdık sizi dünya düzdü dese benim inanmam bir 30 yılı bulur galiba :)
-
peki dünya düzse altında ne var :D
-
canafar bunu yazdı
peki dünya düzse altında ne var :D
Vangölü canafarı