Dünya Half-Life Şampiyonası Final Videosu
-
beni bu oyunlar tutuyo. psikologa gitçem. hem o kadar da gozel oynayamıyor. ben bu adamı oyarım :) (kedi uzanamadığı ciğere mundar der benzetmesi yapmayın lütfen.
-
dunyahali bunu yazdı:
-----------------------------
bu adam polatı bile vurur .d
muahaha
süper espiri valla dostum :D harbiden vurur yere hiç inmiyor ki adam :D -
Madcrazy bunu yazdı:
adamın yürüyüş hızı normal değiş aşırı hızlı yürüyo
-----------------------------dedigim gibi
consola bind mwheeldown +jump yaz bide long jump al ( uzun atlama )
aynı sekilde atlarsın sagdan sola bu video biraz hızlandırılmıs dikkat ederseniz silahı fln cok hızlı cekio ... :)
-
video bende açılmıyoki:s
-
Madcrazy bunu yazdı:
-----------------------------hile olabilür, ve ya long jump almıştır..
-
ne war bilen bilio qambler ugur soler bende cs yi boyle oynuyorum :D :D yalan dicek biri warmi ??
-
Durqrimast bunu yazdı:
ne war bilen bilio qambler ugur soler bende cs yi boyle oynuyorum :D :D yalan dicek biri warmi ??
-----------------------------evet arkandayım yiit korkma yiit de aynen bole oynuo bi oraya bi buraya :|
-
Pörfek :|
-
Madcrazy bunu yazdı:
-----------------------------Adam yurumuyorkı ucuyor :) bır daha oynamayacam bu oyunu kendımı ezık otesı hıssettım....
-
arkada$im bu final maci felan degil, bilmedigin konuda atmi$sin ba$ligi =) siradan bir mac. adam Config(CFG) ile oynuyor ve bootcamp'da dogma yerleri bellidir, onun di$inda bir yerde dogsan bile Long Jump, Gauss, Crossbow gibi silahlar almazsan bir hicsin; bunlarin yerleri bellidir. Hemen oralara bakiyor. kar$isinda ki ki$i Lynx, $uan tek yaptigi msnde kari kiz muhabbet. GaRpY ise hala oyun oynuyor ama Quake oynuyor.
Bu konuda isteyen muridlere yardimci olayim, bu adamin bir cok maci var ben de Dunyanin en iyi HL playeriydi ama i$te oyunu birakti, host satiyor $uan =)