Dünyada Hastalık Üreten 2 Merkez Var [Derin Konu]
-
Evet arkadaşlar bir derin konuya daha hoşgeldiniz :)
Bu konuyu gece siyasi tartışma yapan bir platformda duydum.2 Yıl önce kadar izlediğim için kanal ve adam hakkında en küçük şey hatırlamıyorum.Adamın dediğine göre bir tanesi ABD'nin güney bölgesinde bir taneside Rusya Sibiryada olmak üzere 2 merkezden bahsetti bu merkezler hastalıklar üzerinde çalışıyor ve bazı hastalıklarıda kendileri yapıyorlarmış bir yıl söledi ve bu yılda Sibiryada kaza olmuş ve Amerikada olsaymış tüm dünyaya yayılacakmış bu hastalık fakat Sibirya çok soğuk olduğu için burada bakteriler yaşayamamış.Hatta adamın iddasına göre Afrika gibi fakir ülkelerde bu yapılan hastalıklar insanlar üzerinde deneniyormuş.Bu sizce ne kadar doğrudur ? yada hakkaten böyle birşey olabilirmi ? Ben şahsen inandım.
-
Şüphesiz doğrudur.
Yoksa bu teorıler sureklı ortaya atılmazdı.
Sureklı susuyoruz...?
-
amerikan pezevenklerinden her sey beklenir zati ilk biolojik silahı kızılderılilerin üzerinde kulalnan da onlar
bide sey varya zamanında bi dünya insanın ölmesine neden olan cicek hastalıgı mıydı neydi hala bi labaratuvarda saklanıo aq nie saklıonuz ya yok edin gitsin -
nu_metal bunu yazdı:
-----------------------------
amerikan pezevenklerinden her sey beklenir zati ilk biolojik silahı kızılderılilerin üzerinde kulalnan da onlar
bide sey varya zamanında bi dünya insanın ölmesine neden olan cicek hastalıgı mıydı neydi hala bi labaratuvarda saklanıo aq nie saklıonuz ya yok edin gitsin aq
Sakin :D
Olabilir neden olmasın,ekonomik katkı olarak devletin de buna izin vermesi mümkün olabilir. -
ilaç firmaları zaten afrika gibi ülkelerde insanları kobay olarak kullanıyo
-
attack bunu yazdı:
ilaç firmaları zaten afrika gibi ülkelerde insanları kobay olarak kullanıyo
-----------------------------evet doğru serfesizler nolcak..
-
Sömürge konumundaki Afrika halkının bir kobay faresi gibi kullanıldığı doğrudur ve belgelenmiştir..
-
Bknz: Ebola
-
Sabahki haberlerde de chpli bi vekil, kenelerin saddam'ın ürettiğini açıklamıştı. Herkes bi senaryo üretiyor..
http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=147009
-
Thelordmax bunu yazdı:
-----------------------------Sabahki haberlerde de chpli bi vekil, kenelerin saddam'ın ürettiğini açıklamıştı. Herkes bi senaryo üretiyor..
http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=147009
-----------------------------Keneleri biz ürettik.
Kontrolsuz tarım ilaçlamaları , geç alınan önlemler vs.
-
sadece afrika mı kobay olarak kullanılıyor? biz bu ülkelere göre çok mu sağlamız? Türkiye de kullanılan ilaçlar %100 sağlam mı? :)