Düşünce Gücüyle Yapılcak Şeyleri Anlatan Kitaplar
-
Merhaba arkadaşlar düşünce gücüyle yapılcak şeylerle ilgili bir kitap arıyourm sağlam birşey olsun öyle sallamasyon birşey olmasın içinde uygulamalı olarak anlatan bu tarz birşey arıyorum yada farklı ( bu dalda ) birşeyde önerebilirsiniz :D
-
Düşünce gücüyle fizik kurallarınımı yenecen? :D Düşünce gücüyle hareket ettiririlen kaldırılan şeyler palavra hocam vaktine yazık.
Düşünce gücüyle kaldırılabilecek tek şey erkek bireyin kendi penisidir.
-
ExpirE bunu yazdı:
-----------------------------
Düşünce gücüyle fizik kurallarınımı yenecen? :D
-----------------------------fizik kuralları düzmece hocam boşversene onları sen :D ben düşünce ve beyin gücüne inanırım :D
-
Niye yalan olsun Hocam cortexıphan alınca oluyor:) şaka bir yana takipteyim fringe izlemekten beynim sulandı:)
-
cizik yararlı olabilir.
-
http://www.tahribat.com/Forum-Ve-Kasik-Gozlerle-Bukulur-117016/1/ve
hocam düşünce gücüne cidden inanıyosan pm..
-
çizük çok yakından ilgimi çeken bir konu bi ara psiball filan denedik ama yapamadık :D
-
ExpirE bunu yazdı:
Düşünce gücüyle fizik kurallarınımı yenecen? :D Düşünce gücüyle hareket ettiririlen kaldırılan şeyler palavra hocam vaktine yazık.
-----------------------------ExpirE attığım binlerce comment arasında tek bi küfür etmemişimdir ancak kendimi şu an zor tutuyorum..Tek bi şey söyliycem kendini tanı,ne bok olduğunu iyice tanı hoca :)
Düşünce gücüyle fizik kurallarınımı yenecen? :D
-----------------------------fizik kuralları düzmece hocam boşversene onları sen :D ben düşünce ve beyin gücüne inanırım :D
-----------------------------fizik kuralları senin beyninin şu an varolan,erişilmiş kısmının sonuşları anakara ..
fizik kurallarının düzmece fln olduğu yok,senin veya bi başkasının erişemediği yerler var..onları düzmece olarak düşünmem senin kusurun..onlar sadece erişemediklerin..
düşünce gücü enerjidir...tıpkı lisede gördüğün,sürtünme kuvveti gibi enerji sadece hal değiştirir..zihinsel düşüncen ise elektiriksel enerjiden başka bir forma dönüşür..ancak o dönüşen form henüz keşfedilememiştir..onun ne olduğunu fiziksel formüllerle kanıtlayamasanda,gözlerinle ikna olabilirsin..
http://www.tahribat.com/Forum-Ve-Kasik-Gozlerle-Bukulur-117016/1/ve
konunun sonunda,hala buna tüm zihninle inanıyosan bana ulaş hoca,bi tek sen değil inanan her mürid ulaşsın..zihnini katı kurallarla kapatmış kişilerin sözlerini önemseyebilirsiniz çünkü..o yüzden pm :)
-
Bunu ancak gözümün önünde yaparlarsa inanırım , sonra yapanı dövebilirim ama :D
-
ExpirE bunu yazdı:
-----------------------------Düşünce gücüyle fizik kurallarınımı yenecen? :D Düşünce gücüyle hareket ettiririlen kaldırılan şeyler palavra hocam vaktine yazık.
-----------------------------niye fizik kurallarına aykırı olsun hocam bilim insanları insan beyninin manyetik alanları bulma yeteneğinin olabileceğini söylüyorlar .d
-
DeaD_BY bunu yazdı:
----------------------------
ExpirE attığım binlerce comment arasında tek bi küfür etmemişimdir ancak kendimi şu an zor tutuyorum..Tek bi şey söyliycem kendini tanı,ne bok olduğunu iyice tanı hoca :)
La bu yazıyı iui okyunmüritler bak iyi hazmedin :D gece 1 sularında uykusuzluktan kaşığı büktüğü sanmanın verdiği devasa kendine güvenin verdiği güçtür bu :D:D:D:D:D