folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Duyarlı Türk Gençliği Olarak Fikrinizi Belirtin Arkadaşlar

Duyarlı Türk Gençliği Olarak Fikrinizi Belirtin Arkadaşlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TIGER_07
    TIGER_07's avatar
    Erkek
     arkadaşlar epeydir süre gelen avrupa birliğine katılma adı altındaki bu yalakalık artık benim çok canımı sıkmaya başladı.ulu önder atatürk`ün bizlere bıraktığı güzelim vatanımızı bu geri kafalılar (akp başta) ne hale getiriyorlar. sizce avrupa birliği bize ne kadar gerekli? bana soracak olursanız böyle aptal ambargolar uygulayan bir avrupa birliğine girmeye ben karşıyım.hadi hepinizin değerli yorumlarını bekliyorum.

TBT ordusundan TSK ordusuna transfer olan mürit
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    derim konulara açılacak bir başlıkmış her an gidebilir...fikrime gelince AB ye biz nie girmeye çalışıoyoruz ki ben onu anlamıyorum daha PKK yı terör  örgütüü die kabul ettiremedik adamlara ne işimiz olucak bunlarla peah hikaye yani.

Living Death
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    sence derin konulara neden bazı kriterler kondu?

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Düzeyli tartışıldığı sürece belirlenen her türlü konu tartışılabilir. Ama "düzey" olduğu sürece.

Konuyu derin konulara almıyorum genelde de tartışılabilir.

Bence Avrupa Birliği oradaki ülkelerin kendi kendini tatmin ettiği birlik. Bizim ihtiyacımız olmayan boktan bir birlik yani.

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

avrupa birliğine girmek ahmaklıktır biz zaten onlardan daha hızlı gelişiyoruz

abd nin 1970 li yıllardaki gelişme zamanını şimdiki AB nin gelişmesinden farkı yok

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanaldarbe
    sanaldarbe's avatar
    Erkek
    avrupa birliği Türkiyeden korkuyor avrupa Türkleşir diye bence en büyük sebep budur
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    invisible_1905
    invisible_1905's avatar
    Erkek

Avrupa biliğine bir girersek çıkartamayacaklarından korkuyordurlar. Ben gireceğim şahsen hepsine!!! Artık kim çıkartır beni bilemem. Çıkartana da girerim. Ahahah...

Hikaye bunlar... Bence de gereksiz AB. Girmeyelim desem de bişey değişmeyecek nasıl olsa!!!

TIGER şimdi asker 87/2/B Tankçı (www.divxhome.net) Herkesi bekleriz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
    avrupa birliğinin bize ihtiyacı var ama kacan kovalanır politikası simdi bizimkiler gosterio sonra bırakıcaklar onlarkovalıcak bizi cunku hırıstıyan birliği die anılıolar bizi alıcaklar ama korkuyolar cunku avrupaya yayılırız die turk erkeğiyiz abi ne delik bulsak dosuyoruz deliğine hem fenamı olur yaw avurapa birliğindeki ulkelere vizesiz vs gidip gezmek karısına kızına laf atıp s.... superde bizimkilerin bukadar yavsamasına gercekten gerek yok kanatimce heralde cok sacmaladım nese

delimiyim ben?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek
    Avrupa birliği daha kendi içinde tam olarak birlik sağlamış değil ayrıca eğer tam girersek bence faydalı olur sonuçta mantıklı olarak bakarsak bir fransa bir ingiltere gibi haklara sahip olacaksak bizim için çok iyi ama yok eğer tam giremeyeceksek onlar bizi iyi sömürür.Bence tam olarak almayacaklar o zamanda inşallah girmeyiz.

işte öyle
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpinozA
    SpinozA's avatar
    Erkek
    Eşşeğe Altın Semer Vurmuşlar Eşşek yine Eşşek...Sorunu Başka Yerlerde Aramıyalım Sorun Kendimizde...

HAk Bellediğin Yolda Yanlız Gideceksin.Kırında Olsa Kırıl Fakat Eğilme Sakın!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abluka001
    abluka001's avatar
    Erkek

evet  arkadaşlar aranıza yeni katılmış olsamda  size katılıyorum  avrupa birliği için  kendimizi küçük düşürmeye değmez...

msn: kral-gs@hotmail.com
Toplam Hit: 2041 Toplam Mesaj: 12