folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Duyguları Dizginlemek

Duyguları Dizginlemek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Moustafa
    Moustafa's avatar
    Erkek

Tüm yorumları okudum ve yorum yapan hiç kimsenin bu özelliğe sahip olmadığını fark ettim.

Tam olarak konuyu açan müridin belirttiği gibi bir duygu dünyam var. Normal insanların herhangi bir duyguya girecekleri tüm zamanlarda önüme adeta bir seçenek çıkıyor ve hangi duyguya gireceğimi, hangi duyguyu hissedip hangisini hissetmeyeceğimi adeta seçiyorum. Yani gülmem gereken yerde sinirlenmeyi de seçebiliyorum. ağlamam gereken yerde hiçbir şey hissetmemeyi de. Tamamının kontrolü bende.

He bu iyi birşey mi derseniz genel olarak başarı için evet. Ancak kendi iç dünyanız için pek de hoş değil çünkü gerçekten her duyguyu kendiniz seçmeniz kendinize inanmamanıza sebep oluyor.

Gerçekten ne cinsel birleşimde, ne zam aldığımda, ne işe girdiğimde ne de bir akrabamı kaybettiğimde bir şey hissetmiyorum.Neredeyse hiç duygum yok. 0'a yakınsak geçiyor.

Özet: Aslında hiçbir durum benim için duygusal hiçbir şey ifade etmiyor. O an ne hissetmek istediğimi kendim seçiyorum. Bu özellik bende doğuştan geldiği için sonradan kazanımın pek de mümkün olmadığını düşünüyorum. Sonuçta duygunuz var.

Moustafa tarafından 05/Ağu/17 02:01 tarihinde düzenlenmiştir

Mustafa
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek
    Moustafa bunu yazdı

Tüm yorumları okudum ve yorum yapan hiç kimsenin bu özelliğe sahip olmadığını fark ettim.

Tam olarak konuyu açan müridin belirttiği gibi bir duygu dünyam var. Normal insanların herhangi bir duyguya girecekleri tüm zamanlarda önüme adeta bir seçenek çıkıyor ve hangi duyguya gireceğimi, hangi duyguyu hissedip hangisini hissetmeyeceğimi adeta seçiyorum. Yani gülmem gereken yerde sinirlenmeyi de seçebiliyorum. ağlamam gereken yerde hiçbir şey hissetmemeyi de. Tamamının kontrolü bende.

He bu iyi birşey mi derseniz genel olarak başarı için evet. Ancak kendi iç dünyanız için pek de hoş değil çünkü gerçekten her duyguyu kendiniz seçmeniz kendinize inanmamanıza sebep oluyor.

Gerçekten ne cinsel birleşimde, ne zam aldığımda, ne işe girdiğimde ne de bir akrabamı kaybettiğimde bir şey hissetmiyorum.Neredeyse hiç duygum yok. 0'a yakınsak geçiyor.

Özet: Aslında hiçbir durum benim için duygusal hiçbir şey ifade etmiyor. O an ne hissetmek istediğimi kendim seçiyorum. Bu özellik bende doğuştan geldiği için sonradan kazanımın pek de mümkün olmadığını düşünüyorum. Sonuçta duygunuz var.

Patron olsan cok can yakarsin sen haaaa. 

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bak hâla dizginliyemedim amk :D  saat 4 olmus pc basında yarak kürek işlerle ugrasıyoruz :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Kontrol edebileceğin şeyleri sevgi üzerine seçersen, Kontrol edemeyeceğin şeyleride akışına bırakır kafaya takmazsan Mutlu olursun.. Yaşamının yavaş yavaş pozitif yönde değiştiğini göreceksin.

@Dos_Som Çek elini ordan. :)

ShockMan tarafından 05/Ağu/17 05:48 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı

Kontrol edebileceğin şeyleri sevgi üzerine seçersen, Kontrol edemeyeceğin şeyleride akışına bırakır kafaya takmazsan Mutlu olursun.. Yaşamının yavaş yavaş pozitif yönde değiştiğini göreceksin.

:D ellik bir durum yok :D  pc ye bakım felan yapıyorum bu saatte amk :D 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    do_som bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı

Tamam inandık :)
    Kolay gelsin yapabileceğimiz bişey varmı?

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı
    do_som bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı

Tamam inandık :)
    Kolay gelsin yapabileceğimiz bişey varmı?

:D malware temizligi yapıyorum abi paranoyaklastım bu aralar :D  antivirüssüz pc kullanıyoruz  cracklide bir kaç yazılım var 

detaylı bir temizlik yaptım bakalım :d

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opsiyonel_Bilgiler
    Opsiyonel_Bilgiler's avatar
    Erkek
    Kaan bunu yazdı
    Opsiyonel_Bilgiler bunu yazdı
    Kaan bunu yazdı

Bir bakmışsın hiçbir şey umrunda olmayıveriyor.

Hiçbir şeye kızamaz oluyorsun.

Böylece duygularını dizginlemiş, mal oluyorsun.

:D

Şaka maka Manchester by the sea diye bir film vardı. Oradaki de öyle donuk donuk bakıyordu, sonra filmin ortasında öğrendik. 

Vay ne ne filmdi yaa izleyin siz de 

Filmi indiriyorum merak ettim.

Duyguları pek dizginlememe tarafındayım ben, spontane gelişmeli hayat.

Bırak içinden nasıl geçiyosa yaşa, acıtıyosa onun bile bir hazzı var.

Özlemenin bile hazzı başkadır.

dram filmi. beni çok etkilemişti

imza mı gelmiş?
Toplam Hit: 4902 Toplam Mesaj: 39
duygular