Dyson Kullanan Müridler ? Şarjlı Süpürge Arayışı
-
Kreyzi bunu yazdı
yazan herkese teşekkür. müridler beni kollar dyson yerine bosch yazan olur diyodum ama artık kaçış yok hanımda gece baktı konuya. akşam v12 siparişi verecem. bakalım inş memnun kalırız diğer herkes gibi.
Sipariş verdin mi?
-
Pikacu bunu yazdıKreyzi bunu yazdı
yazan herkese teşekkür. müridler beni kollar dyson yerine bosch yazan olur diyodum ama artık kaçış yok hanımda gece baktı konuya. akşam v12 siparişi verecem. bakalım inş memnun kalırız diğer herkes gibi.
Sipariş verdin mi?
verdim hacı p.tesi salı gelir herhalde.
-
Kreyzi bunu yazdıPikacu bunu yazdıKreyzi bunu yazdı
Sipariş verdin mi?
verdim hacı p.tesi salı gelir herhalde.
Hayırlı olsun. Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.
-
Bizde V15 var, valide de V12 var. V12 çok daha güzel. Hem hafif hemde sürekli butona basmak zorunda kalmıyorsun.
Özellikle validede temizlik takıntısı var. Her gün sabah akşam süpürür, temizlikçi alır onla da yine temizler felan. O çok memnun.
Birde 1 senede 4-5 kere düşürdü süpürgeyi. En son süpürge hakka teslim oldu.
Telefonla aradı Dysonı. Ben bu süpürgeyi düşürdüm, parçası kırıldı dedi. Sadece ortalama kaç kere düşürdüğünü sordular.
Sonra Hiç bir ekstra ödeme almadan, kırılan parçayı değiştirdiler. Evden dışarı bile çıkmadı, servise bile götürmedi.
Görüntülü arama ile problemi tespit edip, sıkıntılı parçayı evine direk kargoluyorlar ücretsiz şekilde. Kırılan parça tamamen kullanıcı hatası olmasına rağmen, garanti kapsamı kabul ettiler. Yani servisleri de iyi.
Ha garanti bittikten sonra çakmaya başlarlar mı bilmiyorum. -
Kreyzi bunu yazdıkazasker1 bunu yazdı
Bugün bi yerlerde reklamını gördüm sanki. 101'e gelecekmiş. Bi bak istersen.
Direkt sitesinden verdim abi siparisi. Garanti servis vs ugrasmamak adina. Bakalim gelsin pisman etmez diye dusunuyorum. 6 taksit olunca az geldi gozume :)
@cann1 senin mesaji gordum abi ama y.disinda 600 650 euro ortalama fiyati 15k diyince yanasmadim acikcasi. Mardindeyim burada da o fiyata bulunuyor ama fason mal hepsi.
@mavigozludev
Abi konuyu acarken ilk sen geldin aklima kesin onda vardir diye ama fena yanildim :D
Dyson'a çok direndim ya :) hatta 1-2 kere güzel indirim de denk geldi yine de direndim :)
2-3 kere pes edip alırken ödeme ekranından döndüm vs derken 3-5 ay önce evdeki fazlalık eski eşyaları ayıklayıp satarken süpürgeler gözüme battı dedim buraya kadarmış el süpürgesini atıp diğerini de köye gönderip bi dyson şarjlı bi de philips maraton alıcam artık :) philips'i aldım, Dyson'ı alırken yine son dk vazgeçtim GreenNote aldım amazondan. 1-2 sene kullanıp atsam yeter bana diye avunuyorum bu sefer de, bakalım Dyson'a nereye kadar direnebiliicem :) -
Dyson bu modeli kullaniyorum bilmiyorum Turkiyede var mi bunlar, ama gercekten supurge hakkini veriyor cok iyi temizliyor.
https://www.dyson.co.uk/vacuum-cleaners/uprights/ball-animal/multi-floor
-
-
TeknikA bunu yazdı
zamanında bunun aynısını kaldırımda tezgah açan bir amcadan aldım, uzun bir vakit kullandık. evet güçlü
şu an philips dik süpürge kullanıyoruz.
post bu kadar
-
Robot süpürge + dyson önemli icatlar. Robot süpürgeyi sık sık çalıştırmak evdeki görünmeyen tozları çok önemli ölçüde azaltıyor.
-
bugün bizdeki v15'e nazar değdi bozuldu:d
çalışırken elektriği kesmeye başladı. içini açıp temizledik bakalım kurumasını bekliyoruz ama servis yolu gözüktü gibi bize