E-Sigara Nereden Alabilirim?
-
Kullanan veya daha önce kullanmış olan arkadaşlara soruyorum, Güvenilir nereler vardır/Hangi siteden alınır? bir de hangi marka modeli tavsiye edersiniz?
-
SMOK G-Priv 220W kullanıyorum. Farkındayım, modası geçti çünkü çocukların elinde renkli bir takım makineler görüyorum. Bu ürün eski ve aşırı kaba, taşınabilir değil; ben PC başında kullanıyorum. Bu güne kadar nasıl bozulmadığını hala anlamıyorum, 7-8 senelik neredeyse. Çift pilli ve şarjı 2 ay kadar gidiyor, ancak nereden ve nasıl aldığımı hatırlamıyorum. Epey zaman geçti.
-
bende büyük makineler de var ama ben geçenlerde xros 4 ve 0.8ohm yedek kartuş ile nasty liq serisinden mango 35mg nikotinli likit satın aldım satın aldım.
Sigara içim olarak kullanıyorum ve çok memnunum. ürünün nargile içim modu ve kartuşu da var.
ben dumandiyarı adlı siteden aldım. Güvenemediğim için kapıda kredi kartlı ödeme ile aldım, gelen kargoyu açıp öyle ödemeyi yaptım. Kapalı sıfır kutuda geldi ürünler. Siz de kapıda kredi kartlı ödeme olarak alın bir şey olursa harcama itirazında bulunursunuz.
https://dumandiyari.site
-
telegramda kanallar var. Fakat ne alacağını bilmiyorsan bilen birisinden yardım al. Öncelikle ne tarz bir içim arıyorsun? DL - MTL ?
Bunları bilmiyorsan önce bunlara bi bak.
Puff cihazlar var öyle birşey mi arıyorsun.
Ben Stratum Balance mod kullanıyorum. Atomizerim Expromizer v1.4 Limited edition. Telimi kendim sarar pamuğumu kendim takarım. Likitimi de kendim yaparım. -
Yigit bunu yazdı
telegramda kanallar var. Fakat ne alacağını bilmiyorsan bilen birisinden yardım al. Öncelikle ne tarz bir içim arıyorsun? DL - MTL ?
Ben Stratum Balance mod kullanıyorum. Atomizerim Expromizer v1.4 Limited edition. Telimi kendim sarar pamuğumu kendim takarım. Likitimi de kendim yaparım.likit yapmak kolay nbase ve aroma. Ama bir makine lazım. Nargile kullanıyorum ona benzer bir içim arıyorum açıkcası.
-
Baturay_Turkmen bunu yazdıYigit bunu yazdı
Ben Stratum Balance mod kullanıyorum. Atomizerim Expromizer v1.4 Limited edition. Telimi kendim sarar pamuğumu kendim takarım. Likitimi de kendim yaparım.likit yapmak kolay nbase ve aroma. Ama bir makine lazım. Nargile kullanıyorum ona benzer bir içim arıyorum açıkcası.
hocam kaç yıldır nargile içiyorum bir sürü e sigara denedim hiç biri yerini tutmuyor. o kömürün yanması fokurdaması bunlar gerekiyor :D
-
Roe bunu yazdıBaturay_Turkmen bunu yazdıYigit bunu yazdı
hocam kaç yıldır nargile içiyorum bir sürü e sigara denedim hiç biri yerini tutmuyor. o kömürün yanması fokurdaması bunlar gerekiyor :D
Ama hep yanında taşınmıyor. O sebeple arıyorum bir tane e sigara
-
ESF Vape forum'da 2. el ilanlar, sıfır ilanlar olur.
Bakabilirsin. -
Müsadenizle UPUP.
Beyler ben normal sigarayı yaklaşık 7-8 ayda, 2-3 haftada bir vozol alarak bıraktım diyebilirim. Artık paket aldıktan sonra aşırı rahatsız ediyor beni. Nefesim daralıyor, onun yerine vozol alıyorum. Ama artık çok maaliyetli olmaya başladı. Şöyle sağlam bir elektronik alayım da, topluca likit alayım öyle kullanayım diyorum. Gerçi atomizer, coil vs vs bir çok dalgası varmış ama hiç bir şeyini bilmiyorum. Bana basit, dumanı nargile kadar olmasa da olur, vozol tadında bir şeyler lazım. Hatta aromasız bile olsa daha iyi bile olabilir diye düşünüyorum. Vozol bitmeye yakın yanık olmaya başlıyor, boğazda tat vs bırakıyor. Bunlarda aynı muhabbet oluyor mu, yoksa coil değişip devam ediyor muyuz? En çok tutan, parçası en kolay bulunan marka model vs neler önerirsiniz? Nerelerden almayı önerirsiniz?
@Baturay_Turkmen hacı bulabildin mi bir şeyler aldın mı?
-
Meliksah bunu yazdı
Müsadenizle UPUP.
Beyler ben normal sigarayı yaklaşık 7-8 ayda, 2-3 haftada bir vozol alarak bıraktım diyebilirim. Artık paket aldıktan sonra aşırı rahatsız ediyor beni. Nefesim daralıyor, onun yerine vozol alıyorum. Ama artık çok maaliyetli olmaya başladı. Şöyle sağlam bir elektronik alayım da, topluca likit alayım öyle kullanayım diyorum. Gerçi atomizer, coil vs vs bir çok dalgası varmış ama hiç bir şeyini bilmiyorum. Bana basit, dumanı nargile kadar olmasa da olur, vozol tadında bir şeyler lazım. Hatta aromasız bile olsa daha iyi bile olabilir diye düşünüyorum. Vozol bitmeye yakın yanık olmaya başlıyor, boğazda tat vs bırakıyor. Bunlarda aynı muhabbet oluyor mu, yoksa coil değişip devam ediyor muyuz? En çok tutan, parçası en kolay bulunan marka model vs neler önerirsiniz? Nerelerden almayı önerirsiniz?
Hocam selam,
https://www.tahribat.com/forum/satilik-iqos-3-duo--temizleme-cubugu--2-paket-si-258755 linkinde iqosumu satıyorum. Sigara bırakmak istiyorsan kokusuz bir ürün arıyorsan iqos u deneyebilirsin.
-
slasher bunu yazdıMeliksah bunu yazdı
Müsadenizle UPUP.
Hocam selam,
https://www.tahribat.com/forum/satilik-iqos-3-duo--temizleme-cubugu--2-paket-si-258755 linkinde iqosumu satıyorum. Sigara bırakmak istiyorsan kokusuz bir ürün arıyorsan iqos u deneyebilirsin.
Yok be moruk. Bana likitli olanlarlan lazım.