E-Sigara Nereden Alabilirim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Baturay_Turkmen
    Baturay_Turkmen's avatar
    Erkek

Kullanan veya daha önce kullanmış olan arkadaşlara soruyorum, Güvenilir nereler vardır/Hangi siteden alınır? bir de hangi marka modeli tavsiye edersiniz?

Ne Mutlu Türk Doğana..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lovenocturnal
    Lovenocturnal's avatar
    Erkek

SMOK G-Priv 220W kullanıyorum. Farkındayım, modası geçti çünkü çocukların elinde renkli bir takım makineler görüyorum. Bu ürün eski ve aşırı kaba, taşınabilir değil; ben PC başında kullanıyorum. Bu güne kadar nasıl bozulmadığını hala anlamıyorum, 7-8 senelik neredeyse. Çift pilli ve şarjı 2 ay kadar gidiyor, ancak nereden ve nasıl aldığımı hatırlamıyorum. Epey zaman geçti.

Lovenocturnal tarafından 11/Eyl/24 21:33 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

bende büyük makineler de var ama ben geçenlerde xros 4 ve 0.8ohm yedek kartuş ile nasty liq serisinden mango 35mg nikotinli likit satın aldım satın aldım.

Sigara içim olarak kullanıyorum ve çok memnunum. ürünün nargile içim modu ve kartuşu da var. 

ben dumandiyarı adlı siteden aldım. Güvenemediğim için kapıda kredi kartlı ödeme ile aldım, gelen kargoyu açıp öyle ödemeyi yaptım. Kapalı sıfır kutuda geldi ürünler. Siz de kapıda kredi kartlı ödeme olarak alın bir şey olursa harcama itirazında bulunursunuz.

https://dumandiyari.site

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yigit
    Yigit's avatar
    Erkek

telegramda kanallar var. Fakat ne alacağını bilmiyorsan bilen birisinden yardım al. Öncelikle ne tarz bir içim arıyorsun? DL - MTL ?
    Bunları bilmiyorsan önce bunlara bi bak.
    Puff cihazlar var öyle birşey mi arıyorsun.

Ben Stratum Balance mod kullanıyorum. Atomizerim Expromizer v1.4 Limited edition. Telimi kendim sarar pamuğumu kendim takarım. Likitimi de kendim yaparım.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Baturay_Turkmen
    Baturay_Turkmen's avatar
    Erkek
    Yigit bunu yazdı

telegramda kanallar var. Fakat ne alacağını bilmiyorsan bilen birisinden yardım al. Öncelikle ne tarz bir içim arıyorsun? DL - MTL ?

Ben Stratum Balance mod kullanıyorum. Atomizerim Expromizer v1.4 Limited edition. Telimi kendim sarar pamuğumu kendim takarım. Likitimi de kendim yaparım.

likit yapmak kolay nbase ve aroma. Ama bir makine lazım. Nargile kullanıyorum ona benzer bir içim arıyorum açıkcası.

Ne Mutlu Türk Doğana..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roe
    Roe's avatar
    Erkek
    Baturay_Turkmen bunu yazdı
    Yigit bunu yazdı

likit yapmak kolay nbase ve aroma. Ama bir makine lazım. Nargile kullanıyorum ona benzer bir içim arıyorum açıkcası.

hocam kaç yıldır nargile içiyorum bir sürü e sigara denedim hiç biri yerini tutmuyor. o kömürün yanması fokurdaması bunlar gerekiyor :D

Im not sure..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Baturay_Turkmen
    Baturay_Turkmen's avatar
    Erkek
    Roe bunu yazdı
    Baturay_Turkmen bunu yazdı
    Yigit bunu yazdı

hocam kaç yıldır nargile içiyorum bir sürü e sigara denedim hiç biri yerini tutmuyor. o kömürün yanması fokurdaması bunlar gerekiyor :D

Ama hep yanında taşınmıyor. O sebeple arıyorum bir tane e sigara 

Ne Mutlu Türk Doğana..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TiThousand
    TiThousand's avatar
    Erkek

ESF Vape forum'da 2. el ilanlar, sıfır ilanlar olur. 
    Bakabilirsin.

‎‎‎
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

Müsadenizle UPUP.

Beyler ben normal sigarayı yaklaşık 7-8 ayda, 2-3 haftada bir vozol alarak bıraktım diyebilirim. Artık paket aldıktan sonra aşırı rahatsız ediyor beni. Nefesim daralıyor, onun yerine vozol alıyorum. Ama artık çok maaliyetli olmaya başladı. Şöyle sağlam bir elektronik alayım da, topluca likit alayım öyle kullanayım diyorum. Gerçi atomizer, coil vs vs bir çok dalgası varmış ama hiç bir şeyini bilmiyorum. Bana basit, dumanı nargile kadar olmasa da olur, vozol tadında bir şeyler lazım. Hatta aromasız bile olsa daha iyi bile olabilir diye düşünüyorum. Vozol bitmeye yakın yanık olmaya başlıyor, boğazda tat vs bırakıyor. Bunlarda aynı muhabbet oluyor mu, yoksa coil değişip devam ediyor muyuz? En çok tutan, parçası en kolay bulunan marka model vs neler önerirsiniz? Nerelerden almayı önerirsiniz?

@Baturay_Turkmen hacı bulabildin mi bir şeyler aldın mı?

Meliksah tarafından 29/Eyl/24 13:00 tarihinde düzenlenmiştir

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slasher
    slasher's avatar
    Erkek
    Meliksah bunu yazdı

Müsadenizle UPUP.

Beyler ben normal sigarayı yaklaşık 7-8 ayda, 2-3 haftada bir vozol alarak bıraktım diyebilirim. Artık paket aldıktan sonra aşırı rahatsız ediyor beni. Nefesim daralıyor, onun yerine vozol alıyorum. Ama artık çok maaliyetli olmaya başladı. Şöyle sağlam bir elektronik alayım da, topluca likit alayım öyle kullanayım diyorum. Gerçi atomizer, coil vs vs bir çok dalgası varmış ama hiç bir şeyini bilmiyorum. Bana basit, dumanı nargile kadar olmasa da olur, vozol tadında bir şeyler lazım. Hatta aromasız bile olsa daha iyi bile olabilir diye düşünüyorum. Vozol bitmeye yakın yanık olmaya başlıyor, boğazda tat vs bırakıyor. Bunlarda aynı muhabbet oluyor mu, yoksa coil değişip devam ediyor muyuz? En çok tutan, parçası en kolay bulunan marka model vs neler önerirsiniz? Nerelerden almayı önerirsiniz?

Hocam selam,

https://www.tahribat.com/forum/satilik-iqos-3-duo--temizleme-cubugu--2-paket-si-258755 linkinde iqosumu satıyorum. Sigara bırakmak istiyorsan kokusuz bir ürün arıyorsan iqos u deneyebilirsin.

her hakkı saklıdır.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek
    slasher bunu yazdı
    Meliksah bunu yazdı

Müsadenizle UPUP.

Hocam selam,

https://www.tahribat.com/forum/satilik-iqos-3-duo--temizleme-cubugu--2-paket-si-258755 linkinde iqosumu satıyorum. Sigara bırakmak istiyorsan kokusuz bir ürün arıyorsan iqos u deneyebilirsin.

Yok be moruk. Bana likitli olanlarlan lazım. 

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
Toplam Hit: 1081 Toplam Mesaj: 17
elektronik sigara