E-Ticaret Sistemimizin Yanına Blog Ve Seo İşi Yaptırılacaktır
-
Arkadaşlar merhaba. Çalıştığım firmanın e-ticaret sitesine seo, subdomaine blog sistemi yaptırılacaktır.
Fiyat tekliflerinizi pm olarak atarsanız sevinirim.
Kullandığımız sistem ideasoft dursun burada :)
Blog ( tasarım kodlama sunucu ) dahil olarak fiyat teklifi istiyoruz
Site: Ahmetkirtasiye.com
Anahtar kelimelerimiz: kırtasiye, ofis, hobi, okul
RimPalace tarafından 14/Tem/17 08:56 tarihinde düzenlenmiştir -
ideasoftun -la uzantılarıyla seo işiniz oldukça zor :) güzel bi link buildinge ihtiyacınız var . Kolay gelsin.
-
Vac bunu yazdı
ideasoftun -la uzantılarıyla seo işiniz oldukça zor :) güzel bi link buildinge ihtiyacınız var . Kolay gelsin.
Hocam, o la'lar seoda kötü etki mi ediyo? Aydınlatır mısın
-
nurulmac11 bunu yazdıVac bunu yazdı
Vallahi hocam hem seo hem blog konusunda yardımcı olabilirdim ancak firmalaşma işini biraz ertelediğim için bir şirket çatısı yok şu an.
Freelancer arıyorsanız (ki yakında ofisimi açıyorum) bir pm uzaktayım.
-
Cayan bunu yazdınurulmac11 bunu yazdıVac bunu yazdı
Vallahi hocam hem seo hem blog konusunda yardımcı olabilirdim ancak firmalaşma işini biraz ertelediğim için bir şirket çatısı yok şu an.
Şehir ?
-
RimPalace bunu yazdıCayan bunu yazdınurulmac11 bunu yazdıVac bunu yazdı
Şehir ?
İstanbul hocam
-
merhaba ister freelance ister kurumsal olarak çalışabiliriz referanslarım konusunda tbtde yer alan konularım ve mesajlarıma bakabilirsiniz. Tatmin etmezse özelden referansta verebilirim şehir İstanbul/Çengelköy ve Eskişehir/Merkez detayları pm olarak alabilirsem sevinirim.
-
sRcN bunu yazdı
merhaba ister freelance ister kurumsal olarak çalışabiliriz referanslarım konusunda tbtde yer alan konularım ve mesajlarıma bakabilirsiniz. Tatmin etmezse özelden referansta verebilirim şehir İstanbul/Çengelköy ve Eskişehir/Merkez detayları pm olarak alabilirsem sevinirim.
@srcn ıyıdır calısmanızı tavsıye ederım
aynı zamanda ıdeasoftun url yapısı ıle de kolaylıklar ddılerım @vac ın dedıgı gıbı ana reflerıne de bakarsak ana reflerden bır ornek
https://www.e-hirdavat.com/Aypas-Sarkacli-Saat-Makinasi-5li-Paket,PR-27358.html
hipokondriyak tarafından 07/Tem/17 04:22 tarihinde düzenlenmiştir -
Freelance & firma, seo teklifi yapacak varsa sancar4811@gmail.com mail gönderirse ayrı ayrı konuşacağım
-
@Vac hocamız ile çalışacaktık 1-2 sorun yüzünden iptal oldu
Teklif hala geçerlidir
seo teklifinizi sancar4811@gmail.com adresine gönderirseniz sevinirim
anahtar kelimeler: ofis hobi kırtasiye okul
sistem ideasoft
-
up