Eba & Zoom Destekleyen Makul Fiyatlı Tablet Tavsiyesi
-
Arkadaşlar ablamın Samsung SM-T113 model bir tableti var, düşmüş kırılmış, ekran değişimine 200tl fiyat aldım bir müritten.
ablam öğretmen, iki tane de öğrenci çocuğu var ve bu tablet eba desteklemiyor. bizimkilerin en işine yarayacağı noktada faydasız kalıyor yani.
dolayısıyla bunu yaptıracağımıza ikinci el ya da sıfır, eba ve zoom destekleyen, kameralı, makul fiyatlı bir tablet mi alsak diye düşündüm.
bu bağlamda tavsiyelerinize açığım.
ya da cihazı yaptırıp, eba ve zoom destekleyecek bir kıvama getirme şansımız var mıdır?
muaythaist tarafından 21/Eki/20 14:50 tarihinde düzenlenmiştir -
abi eba saçma sapan bi sistem olmuş, son baktığımda tablet "uygulaması" adres çubuğu olmayan bi browserdı aq... videolar açılmıyordu, chrome dan girip masaüstü modu yapnca izleniyordu falan.. ölümcül dehşet müthiş sıkıntılı bi şey olmuş.. .Allah sabır versin
edit, yani gerçekten "destekleyen" bir tablet olduğuna inanmakta zorlandığımı belirtmeye çalıştım
noname tarafından 21/Eki/20 16:46 tarihinde düzenlenmiştir -
x noname bunu yazdı
abi eba saçma sapan bi sistem olmuş, son baktığımda tablet "uygulaması" adres çubuğu olmayan bi browserdı aq... videolar açılmıyordu, chrome dan girip masaüstü modu yapnca izleniyordu falan.. ölümcül dehşet müthiş sıkıntılı bi şey olmuş.. .Allah sabır versin
edit, yani gerçekten "destekleyen" bir tablet olduğuna inanmakta zorlandığımı belirtmeye çalıştım
aga bu destekleme olayı o kadar üzücü ki, düşünsene evinden eşya satarak cocugunun eğitimi devam etsin diye tablet almiş birisi. tablet EBA'ya calistirmamiş. desteklemiyormuş, kaldırmıyormuş(!) tableti aldiği yer de bu tabletin problemi değil diye iade almak istemiyor.
çözümsüzlük.. Bu arada fatih projesi ne oldu ? tablet dağitmayacaklarmiydi her yil ?
-
x rakkoc bunu yazdıx noname bunu yazdı
aga bu destekleme olayı o kadar üzücü ki, düşünsene evinden eşya satarak cocugunun eğitimi devam etsin diye tablet almiş birisi. tablet EBA'ya calistirmamiş. desteklemiyormuş, kaldırmıyormuş(!) tableti aldiği yer de bu tabletin problemi değil diye iade almak istemiyor.
çözümsüzlük.. Bu arada fatih projesi ne oldu ? tablet dağitmayacaklarmiydi her yil ?
O tam bir şerefsizlik ve karaktersizlik. Eba android 5 ve üstünde çalışıyor. Bunu tüm tablet satan ve tamirini yapan yerler biliyor. letgoda ikinci el diye millete desteklenmeyen tabletleri sattılar (dolandırdılar) insanlar eba için diyerek alıyor. 20 liraya satılmayan usb kameraları 150den satıyorlar alış fiyatı en ucuz 80 90 liraydı. Bizim ülkemizden esnafımızdan hiçbir cacık olmaz(bende esnafım). 40 liradan elimdeki kameraları sattım 50 küsür tane vardı elimde. okadar tablet girlyorki yazılım atılması için android 5 için ve insanlar parasını bile vermeye razı ama yazılım yok.
-
geçenlerde ben de tablet alayım diye dolandım ortalıkta. koskoca vatanda medimarkta stok yoktu. millet sömürmüş. fiyatlar inanılmaz artmış.
eski netbook vardı. 2009 model samsung. ssd yapıştırdım canavar oldu.
muadilleri 400 500e alınabilir hocam. 150 liraya da 120gb ssd taktın mı canavar.
-
Bu tablet alınır mi? Anlayan eden kullanan var mı?
https://www.akakce.com/tablet/en-ucuz-huawei-matepad-t10s-10-1-fiyati,803386104.html
KotomineKirei tarafından 06/Kas/20 23:53 tarihinde düzenlenmiştir
edit : klavye mouse ile kullanacağız. Mümkünse tv'ye de bağlayabileyim hdmi ile falan. Yani öyle düşünüyorum ama mümkün olursa tabi. Netflix YouTube film sitelerini tv'ye bağlayınca çalıştırsın yeter. Bir de arada word excell PowerPoint dosyaları hazırlanacak. Başka da ihtiyaç yok. -
Sıfır Windows tablet var istersen uyguna bırakırım
-
devletın verdıgı tablet duruyor bende ıhtıyacı olan bırısıne sadece kargo ucretı karsılıgında yollayabılırım. zamanında rootlamıstık ebaya felan gırer dıye dusunuyorum.
-
x KotomineKirei bunu yazdı
Bu tablet alınır mi? Anlayan eden kullanan var mı?
https://www.akakce.com/tablet/en-ucuz-huawei-matepad-t10s-10-1-fiyati,803386104.html
edit : klavye mouse ile kullanacağız. Mümkünse tv'ye de bağlayabileyim hdmi ile falan. Yani öyle düşünüyorum ama mümkün olursa tabi. Netflix YouTube film sitelerini tv'ye bağlayınca çalıştırsın yeter. Bir de arada word excell PowerPoint dosyaları hazırlanacak. Başka da ihtiyaç yok.Ulan diyorum ben bu elemana cevap vermiştim gitmedi mi cevap ne oldu diyorum başka konuymuş :D
Diğer konudan yapıştırma :)
Klavye mouse kullanıp TV ye bağlayacaksan direk gidip raspberry pi al.
https://www.robotistan.com/raspberry-pi-3-model-b-plus ( Bunun 4gb ramlisini bul ) yada direk raspberry pi 4 al mis gibi.
içine işletim sistemini yükle sonra istediğin şeyi yap ?
-
bunu tavsiye ederim. f/p olarak çok çok iyi. Tabi ekranı yok pc ye bağlı olması lazım. Çift ekran kullanıyorsanız bazen tablet istediğiniz ekrana (driver'ın daha önce belirlediğiniz) gelmezse driver'ını açın, driver boş bir arayüzle gelirse usb yi çıkarıp görev yöneticisinden driver'ı kapatın. Başka türlü düzelmiyor.
-
tablet işinden anlayan müridlerden tavsiye istiyorum.
1000/1500 arası pubg'lik iş görecek ne alınır?
Samsung Tab a7 philips m9pro lenovo m10 huawei matpad10 reeder m10pro karşılaştırdım ancak bilmediğim hususlar olduğundan kararsız kaldım.