Ehliyet İçin Randevu Nvi Sorunu
-
ehliyet ve kimlik değişimi için randevu.nvi kilit durumda işin boktan yanı ise randevuya yeniden bakmak için bütün bilgileri baştan elle yazmaktan gına geldi nüfüsdan randevu almanın başka kolay yolu yokmu yada ankarada randevu almadan gitsem nasıl olur bilen varmı?
-
vukuat bunu yazdı
ehliyet ve kimlik değişimi için randevu.nvi kilit durumda işin boktan yanı ise randevuya yeniden bakmak için bütün bilgileri baştan elle yazmaktan gına geldi nüfüsdan randevu almanın başka kolay yolu yokmu yada ankarada randevu almadan gitsem nasıl olur bilen varmı?
Baktın randevu bulamıyorsun markete gider gibi git. Şansına belki işlem yaptırırsın.
-
Yok hojam
15 tl den 5000 tl olacak haberi dolandı , zaten yoğun du şu anda kilit. Kısayola atıp ,sık sık denemek lazım. İptal olabiliyor
Birde ulaşımı kolay çevre ilçeleri deneyin
-
THT2005 bunu yazdıvukuat bunu yazdı
Baktın randevu bulamıyorsun markete gider gibi git. Şansına belki işlem yaptırırsın.
öyle birşey yok randevu yoksa sıra numarası vermiyor bankomat
-
Geçen hafta yaptım yeni ehliyetim kırılmıştı zamlardan önce. Randevu almakta zorlanmadım tabi burada ilçe de önemli, eski fotoğraf götürmüştüm. Onu kabul etmediler bir de 990 harç yatırmıştım bankada öyle gözüktüğünden Trafik vakfına 220tl bağış yatırmamışsınız onu da yatırın öyle gelin dediler. Ben orada memura sordum. Eski tipi yenilemeye 15 tl yeni tip ehliyetim çatladı malzeme bence kaliteli değil ona rağmen neden bize 1200 küsür ödetiyorsunuz dedim. Devletin işi bilemem dedi. Bu 5 binlik olay eski tipini zamanında yenilemeyenler için. Yani yılbaşında yeni tipi yeniletmek isterseniz zannedersem %43 gibi bir artış olacak
-
Nufus yogunlugu düşük sana yakin baska il/ilcelerde dene hocam şansını. Diger türlü yogunluk bitmez, bu yil daha yogun 2025 gecis yılının sonu oldugu için...
-
Şu an baktım ilçelerde tek tük 2 gün sonraya randevular var.
-
Hocam ben İstanbul'da en yakın tarihli cevizlinağ bulmuştum ve cuma randevu alıp pazartesi gitmiştim.
bizim ilçeyi beklesem randevu yok :)
-
Saat 19.30 civarı bak ben bakırken heryer doluydu 19.40 da yeni günü açmışlar bom boş du bi n dene
-
süre uzatıldı ama yinede sistem yoğun ve randevu vermiyor ben randevuyu aldım uzak ilçelerde randevu açılma sıklığı fazla iken merkezde neredeyse saatte 1 tane açıyor ben en yoğun olan çayyolundan aldım hatta birkaç tane :) ve işin ilginç yanı yoğunluk yoktu hatta yan masadaki abla kimse yok diye çay sigara molası verdi.
ilk yazımda sürekli sayfanın başa attığını ve yeniden form doldurmam gerektiğini yazmıştım ama https://randevu.nvi.gov.tr/default/step2 kısmında f5 çekip bağlantı kopmadan uzun süre sayfada kalabiliyorsunuz randevu açılıyor ben yaklaşık 30 saniye içinde saati seçip onay mesajına geçmez ise iptal ediyor yani hızlı olunca veriyor. -
ayın 12 sinde 18 ine randevu bulabıldım zar zor
sonra 18 cok gec lan dıyıp ıptal ettım erken tarıhe alacaktım 19 zor bulabıldım :)
randevu aldın atıyorum 11,30 a bınaya gırınce numaratorden sıra alacan yarım saaat kala sana sıra verıyor saat 10 da numarator sana sıra vermıyor
randevusuz ıcerde abın falan varsa :)
illa oturdugun bölge olmak zorunda degıl yakın her yerı tırmala
uygulamada bı ton bos saat gorebılıyosun almaya calısınca dolu dıyor alo 199 mu ne var onda da aslında app dekı sıstemın aynısı o yuzden ılla app i zorlayın
daha yenı geldım ordan