folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Ehliyet İçin Randevu Nvi Sorunu

Ehliyet İçin Randevu Nvi Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

ehliyet ve kimlik değişimi için randevu.nvi kilit durumda işin boktan yanı ise randevuya yeniden bakmak için bütün bilgileri baştan elle yazmaktan gına geldi nüfüsdan randevu almanın başka kolay yolu yokmu yada ankarada randevu almadan gitsem nasıl olur bilen varmı?

yunusozturk.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    vukuat bunu yazdı

ehliyet ve kimlik değişimi için randevu.nvi kilit durumda işin boktan yanı ise randevuya yeniden bakmak için bütün bilgileri baştan elle yazmaktan gına geldi nüfüsdan randevu almanın başka kolay yolu yokmu yada ankarada randevu almadan gitsem nasıl olur bilen varmı?

Baktın randevu bulamıyorsun markete gider gibi git. Şansına belki işlem yaptırırsın.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

Yok hojam 

15 tl den  5000 tl olacak haberi dolandı , zaten yoğun du şu anda kilit.  Kısayola atıp ,sık sık denemek lazım.  İptal olabiliyor 

Birde ulaşımı kolay çevre ilçeleri deneyin

Minimalist Değilim Tembelim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek
    THT2005 bunu yazdı
    vukuat bunu yazdı

Baktın randevu bulamıyorsun markete gider gibi git. Şansına belki işlem yaptırırsın.

öyle birşey yok randevu yoksa sıra numarası vermiyor bankomat

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    laser69
    laser69's avatar
    Erkek

Geçen hafta yaptım yeni ehliyetim kırılmıştı zamlardan önce. Randevu almakta zorlanmadım tabi burada ilçe de önemli, eski fotoğraf götürmüştüm. Onu kabul etmediler bir de 990 harç yatırmıştım bankada öyle gözüktüğünden Trafik vakfına 220tl bağış yatırmamışsınız onu da yatırın öyle gelin dediler. Ben orada memura sordum. Eski tipi yenilemeye 15 tl yeni tip ehliyetim çatladı malzeme bence kaliteli değil ona rağmen neden bize 1200 küsür ödetiyorsunuz dedim. Devletin işi bilemem dedi. Bu 5 binlik olay eski tipini zamanında yenilemeyenler için. Yani yılbaşında yeni tipi yeniletmek isterseniz zannedersem %43 gibi bir artış olacak 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

Nufus yogunlugu düşük sana yakin baska il/ilcelerde dene hocam şansını. Diger türlü yogunluk bitmez, bu yil daha yogun 2025 gecis yılının sonu oldugu için...

AnaMuhalefet tarafından 16/Kas/24 12:13 tarihinde düzenlenmiştir

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

Şu an baktım ilçelerde tek tük 2 gün sonraya randevular var. 

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek

Hocam ben İstanbul'da en yakın tarihli cevizlinağ bulmuştum ve cuma randevu alıp pazartesi gitmiştim.

bizim ilçeyi beklesem randevu yok :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chirkin01
    chirkin01's avatar
    Erkek

Saat 19.30 civarı bak ben bakırken heryer doluydu 19.40 da yeni günü açmışlar bom boş du bi n dene 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

süre uzatıldı ama yinede sistem yoğun ve randevu vermiyor ben randevuyu aldım uzak ilçelerde randevu açılma sıklığı fazla iken merkezde neredeyse saatte 1 tane açıyor ben en yoğun olan çayyolundan aldım hatta birkaç tane :) ve işin ilginç yanı yoğunluk yoktu hatta yan masadaki abla kimse yok diye çay sigara molası verdi.
    ilk yazımda sürekli sayfanın başa attığını ve yeniden form doldurmam gerektiğini yazmıştım ama https://randevu.nvi.gov.tr/default/step2  kısmında f5 çekip bağlantı kopmadan uzun süre sayfada kalabiliyorsunuz randevu açılıyor ben yaklaşık 30 saniye içinde saati seçip onay mesajına geçmez ise iptal ediyor yani hızlı olunca veriyor.

yunusozturk.com
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek

ayın 12 sinde      18 ine randevu bulabıldım zar zor  

sonra 18 cok gec lan dıyıp  ıptal ettım  erken tarıhe alacaktım    19 zor bulabıldım :)

randevu aldın atıyorum 11,30  a   bınaya gırınce numaratorden sıra alacan    yarım saaat kala sana sıra verıyor  saat  10 da numarator sana sıra vermıyor

randevusuz  ıcerde abın falan varsa :)

illa oturdugun bölge olmak zorunda degıl yakın her yerı  tırmala 

uygulamada bı ton bos saat gorebılıyosun almaya  calısınca dolu dıyor      alo 199  mu ne var  onda da aslında app dekı sıstemın aynısı   o yuzden ılla app i zorlayın

daha yenı geldım   ordan   

http://profil.gittigidiyor.com/kady
Toplam Hit: 1642 Toplam Mesaj: 25
ehliyet nüfus müdürlüğü