Ejderha Mızrağı Ve Diablo Serisi
-
spiderh isimli bir arkadaşın emek vererek , bizlere sunduğu güzel bir içerik. Diablo serisini ve Ejderha Mızrağı serisinin yaklaşık 20 kitabını içeriyor. Bazı kitapların ne yazık ki artık baskısı bile yok. Bu yüzden e-kitap olayını sonuna kadar destekliyorum.
italyan tarafından 21/Mar/19 11:28 tarihinde düzenlenmiştir
blogta başka tipte kitaplarda var. Pek inceleme fırsatım olmadığı için yorum yapamıyorum.
https://spiderhkitap.blogspot.com/p/kitap-turleri-roman-seriler.html
Çocukken severek okumuştum. -
-
okuyanlar yeşillendirsin nasıl sizce iyimi?
okumadığım seri kalmadı sanıyordum sürekli çıkıyor :)
en zon yine burdan bir arkadaş paylaşmıştı 1 milyon güneş isimli bir seri onu bitirdim baya iyiydi.
-
ekitap ve edergi okurken içerik bulmaktan çok okuma kısmında sıkıntı yaşıyorum
pc konforsuz , telefon ise küçük geliyor (6.3 inch olmasına rağmen)
illaki ekitap için tablet mi almalı.
-
Ejderha Mızrağının ilk 11 kitabını okuyabilirsin. Okuma sırası olarak şunu tavsiye ederim.
Tarihçeler , (güz ,kış,ilkbahar)
Efsanler , (ikizlerin zamanı,savaşı,sınavı)
Raistlin Tarihçeleri (ruhdöveni,silah kardeşliği)
Kayıp Tarihçeler(Cüce Derinlikleri,Yücefendi Gökleri,Kumsaati büyücü) -
ejderha mızrağı destanının tüm kitaplarının ilk baskısı var bende.
6-7 kere bütün seriyi baştan sona okuduktan sonra hepsini vakumlu torbalara koyup yanmaz malzeme ile çevreleyip sandığa koydum.
-
Güzel paylaşım hocam büyük emek var
@PanxeR
epub veya mobiyi en rahat okuyabileceğin platform kindle hocam kitaptan bir farkı yok.
pdf için kindle pek uygun değil doğrusu
-
Ejderha Mızrağı, Raistlin ve Unutulmuş Diyarlardan Drizzt Do'Urden olmak üzere 30 yakın kitap var.
Kitaplığımda duruyor, talip olan varsa görüşelim, bir orta yol buluruz ;) -
Drizzt'in tamamı varsa eğer 6dan sonraki kitaplara talip olabilirm. 30 un hepsine düz olsun..seriler eksiksiz mi acaba yada n kadarı eksik bunun ile ilgili bir bilgi alsam.ve bide fiyat tabiki. Bu bahaneyle okumayanlar icin "centilmen piç" serisini oöneriri bugün başladım çok iyi yakaladı.
-
keşke benimde ejderha mızrağı serim olsa :(
-
korkarabatak bunu yazdı
ejderha mızrağı destanının tüm kitaplarının ilk baskısı var bende.
6-7 kere bütün seriyi baştan sona okuduktan sonra hepsini vakumlu torbalara koyup yanmaz malzeme ile çevreleyip sandığa koydum.
Bu nasıl bir adanmışlıktır adeta mishakal disklerini saklıyor gibi saklamışsın helal. :))