Ek İş Olarak Ne Yapabilirim?
-
Müridler Ankarada öğrenciyim. Bu sene dersler hafifledi. Haftada 3 günüm boş. Bu günleri (cuma-cumartesi-pazar) çalışarak değerlendirmek istiyorum. Öğrencinin yapabileceği ne tarz iş önerirsiniz? Bu tarz işler bana ne kadar kazanç getirir. Aranızda bu şekilde çalışan var mı? Varsa ne işle meşgulsünüz?
-
tecrubelerin nedir mesela. web tasarım işlerinden anlar mısın program falan yazar mısın ?
-
benimde pazartesi cuma dersim war bi bende ankaradayım banada iş =)
-
odun_komuru bunu yazdı:
-----------------------------
şimdi ek iş mi istiyonuz çok kral bir iş var.. Ankarada bu kadar millet hafta sonu çubuk tarafına pikniğe gider.odun_kömürü üretip satın çok karlı bir iş D:
-
zigana bunu yazdı:
-----------------------------odun_komuru bunu yazdı:
şimdi ek iş mi istiyonuz çok kral bir iş var.. Ankarada bu kadar millet hafta sonu çubuk tarafına pikniğe gider.odun_kömürü üretip satın çok karlı bir iş D:
-----------------------------zuhahajajajajajaja ula kendinimi sat demeye getirion :D
-
Bir dönem web tasarımla uğraşmıştım. Programlamadan anlamam. C derslerine henüz başladım...
-
BRK35 bunu yazdı:
-----------------------------Bir dönem web tasarımla uğraşmıştım. Programlamadan anlamam. C derslerine henüz başladım...
-----------------------------hacı ciddiysen bende arıyorum öle bi iş pcden para kazanmak iyi fakat programcılık web tasarım ne kadar garanti bi iş
bilmiom ben böle part time tezgahtarlık felan arıom
-
odun_komuru bunu yazdı:
zigana bunu yazdı:
-----------------------------odun_komuru bunu yazdı:
-----------------------------zuhahajajajajajaja ula kendinimi sat demeye getirion :D
yok yaw ciddi olarak isminden esinlendim.bir anda aklıma geldi.malum ticaret ehliyiz yani D: -
Web tasarım tarzı olaylar, bilgisayar vs..hobilerim arasında prof. deilim. Ziraat müh. öğrencisiyim. Tezgahtarlık işi bana da uyar.
-
arkadaşlar, bence bi giyim mağazasında satış görevlisi olmak yada cafe,bar ortamında komi olarak çalışmak en iisi...böle mc donalds fln adamın .mına koyuyor..çalışan arkadaşlarım var, kesinlikle denemeyinn! :D
-
BRK35 bunu yazdı:
-----------------------------Web tasarım tarzı olaylar, bilgisayar vs..hobilerim arasında prof. deilim. Ziraat müh. öğrencisiyim. Tezgahtarlık işi bana da uyar.
-----------------------------hoca sanırım senin için biraz zor olucak. umarım ankaralı arkadaşlar sana yardımcı olurlar.