Ekran Parlaklıgı- Iris Pro İndir – Full 1.2.0 Göz Dinlendirme Programı
-
ekran cok gözümü alıyordu bunu kurdum.başka tavsiyesi olan varmı
https://drive.google.com/file/d/13KEC81mTa0DeG4gNgGpGAE74DfR3YV3Z/view
Iris Pro İndir – Full 1.2.0 Göz Dinlendirme Programı -
-
Programla falan olacak iş değil tek çözümü bu bende acayip göz kuruluğu oluyordu gözlerim yanmasından açamıyordum anında kesti
-
flux varken macera aramaya gerek yok. windows 10 la birlikte gelen night light dahi aynı performansta değil
-
C10H15N bunu yazdı
Programla falan olacak iş değil tek çözümü bu bende acayip göz kuruluğu oluyordu gözlerim yanmasından açamıyordum anında kesti
geçen hafta doktor gözlük verdi atasun'a gittim almaya bunu da ekleyelim mi diye sordular pc de uzun süredir flux kullanıyorum gözlerim alıştı başka pc'de program olmadan işlem yapamıyorum bu gözlükte de ona benzer durum ortaya çıkar gözlüğe alışırsam sürekli kullanmak zorunda kalırım diye almadım
-
flux gayet iyi alışması zaman alıyor ama alışınca gerçekten çok faydalı oluyor.
ben flux + filtreli gözlük kullanıyorum.
-
Gece ışığı muhabbeti zaten Windows 10 var ki ?
-
Eye saver. Kesinlikle tavsiye ederim. Gozlerinizi bozan sey isiktan daha cok sabit bakma. Bu program 20dk da 20sn uzaga bakmanizi sagliyor uyari vererek
-
Dışarıya çıkıp uzaklara bakmak gözü kalibre ediyormuş molaya çıktığımda bazen yaparım, millet nereye bakıyorusun falan diye soruyor bazen ama olsun.
-
Nerden baksan 6 senedir F.Lux kullanıyorum, hemen hemen haftanın 6 günü pc başındayım saatlerce, çok şükür şahin gözü gibi gözlerim var zerre bozulmadı.. Flux candır gerisi heyecandır
-
mkyb bunu yazdı
Gece ışığı muhabbeti zaten Windows 10 var ki ?
Bende uzun süredir gece ışığı şeysini kullanıyorum. Gözlükten de aldım aynı etkiyi gösteriyor. Gözlük gereksiz bence