Elektrik-Elektronik Müh. Yada Elektronik Haberleşme Okuyan Arkadaşlar..
-
seninde yazdıgın gibi ilk seneler kolay olur sonra baslar zorluk..
üniversitede verilen sey bakıs acısıdır..
gerisi sana kalmıs..
sen kendini geliştirirsen ne ala , geliştiremezsen üniversiteli işssizler ordusu seni bekliyor..
-
nickneyime bunu yazdı:
-----------------------------
elektronik ve haberleşme okuyorum.birinci sınıfın ikinci döneminde görülen meslek dersi edt.diğer dersleri saymıyorum çünkü fix onlar.bu dersi dönem içerisinde veremeyenler yazın,yazın veremeyenler ise okul uzatıyor.niye çünkü üstten 2 derse etkiyor.
2. sınıfın birinci döneminde elektronik ve dif. dersleri önemli.üstten kaç derse etkidikleri belli değil.bırakırsan gene okul uzadı.
2. sınıfın ikinci döneminde ise analarımızı ve bizi ağlatan işaretler ve sistemler ve e.m.alan teorisi dersleri.elektronik lab'ı ise deney öncesi quiz'leri ile koca sınıfta kimsecikleri bıraktırmıyor.çatır çatır atıyo asistanlar.
3. sınıfın birinci dönemindeyim.oturup ağlamak istiyorum valla.e.m.dalga teo. analog haberleşme, kontrol, elektronik ve mantık dersleri ağzımıza sıçıyor.lab'lar da ise önceki dönemlerde olduğu gibi lab öncesi quiz'leri kabir azabı çektiriyor.
daha ileriki dönemlerde ise millet ölmüş.ağlayanı yok.
he yazmayı unuttum.haliç üniversitesi'nde okuyorum.pek adı duyulmamış.evet vakıf üniversitesi.hocalar konularında tecrübeli.işi biliyorlar.ağzımıza sıçmadan bırakmıyorlar.yarısı yıldız'dan geliyor hocaların.geri kalanı odtü boğaziçi itü.
çok itü'lü yıldızlı öğrenci gördüm bilgisayarın b'sinden anlamayan sadece facebook,msn yapan.bunca yıldır bir kelime ingilizce bilmeyen.(genellemedir.kimseye bok atmıyorum.öle aklıma geldi)
projenin raporunu yazıp geliyorum.az kaldı.
Hocam belki manyakça gelebilir ama ben o tempoyu istiyorum :D Bu arada özel olacak galiba ama dersinize Ali hoca giriyormu "Ali OKATAN" ? Gayet iyi projeleri vardıda .. :)) sağolsun tanışma fırsatımda oldu.. babam la eskiden tanışıyorlarmış.. -
kralsam bunu yazdı:
nickneyime bunu yazdı:
elektronik ve haberleşme okuyorum.birinci sınıfın ikinci döneminde görülen meslek dersi edt.diğer dersleri saymıyorum çünkü fix onlar.bu dersi dönem içerisinde veremeyenler yazın,yazın veremeyenler ise okul uzatıyor.niye çünkü üstten 2 derse etkiyor.
2. sınıfın birinci döneminde elektronik ve dif. dersleri önemli.üstten kaç derse etkidikleri belli değil.bırakırsan gene okul uzadı.
2. sınıfın ikinci döneminde ise analarımızı ve bizi ağlatan işaretler ve sistemler ve e.m.alan teorisi dersleri.elektronik lab'ı ise deney öncesi quiz'leri ile koca sınıfta kimsecikleri bıraktırmıyor.çatır çatır atıyo asistanlar.
3. sınıfın birinci dönemindeyim.oturup ağlamak istiyorum valla.e.m.dalga teo. analog haberleşme, kontrol, elektronik ve mantık dersleri ağzımıza sıçıyor.lab'lar da ise önceki dönemlerde olduğu gibi lab öncesi quiz'leri kabir azabı çektiriyor.
daha ileriki dönemlerde ise millet ölmüş.ağlayanı yok.
he yazmayı unuttum.haliç üniversitesi'nde okuyorum.pek adı duyulmamış.evet vakıf üniversitesi.hocalar konularında tecrübeli.işi biliyorlar.ağzımıza sıçmadan bırakmıyorlar.yarısı yıldız'dan geliyor hocaların.geri kalanı odtü boğaziçi itü.
çok itü'lü yıldızlı öğrenci gördüm bilgisayarın b'sinden anlamayan sadece facebook,msn yapan.bunca yıldır bir kelime ingilizce bilmeyen.(genellemedir.kimseye bok atmıyorum.öle aklıma geldi)
projenin raporunu yazıp geliyorum.az kaldı.
Hocam belki manyakça gelebilir ama ben o tempoyu istiyorum :D Bu arada özel olacak galiba ama dersinize Ali hoca giriyormu "Ali OKATAN" ? Gayet iyi projeleri vardıda .. :)) sağolsun tanışma fırsatımda oldu.. babam la eskiden tanışıyorlarmış..
-----------------------------bizim derslere gelmedi.bilgisayar müh.'lere geliyordu.adam tam bir deli:)projeleri sağlam :)bilmiyorum sen nasıl tanıyorsun adamı amaa :D bilgisayarcılar kopuyodu ali hoca ile.fakat bu sene göremiyorum ali hoca'yı.ayrılmış olabilir. :)
hocam pek tavsiye etmem.şu an üzerimde nasıl bir stres var bir bilsen.şu finaller haftaya başlıyor.döte girmeden atlatsak diye bakıyorum.he aklıma geldi bu arada.mezun olduktan sonra tek düşüncem iş başvurusu yaparken üniversitenin adının pek duyulmamış olmasından biz sizi ararız geyiğine çevirmeleri.halbuki delü gibi kastırıyolar.
raporu bitireyim lan ben :D daha finaller var. :|
-
Arkadaşım bu hafta bizim final haftamız.. :D ve yarın sınavım olduğu halde ben buradayım çok şükür çok sıkıntım yok işte diyorumya rahat takılabiliyorum ve bu bana rahatsızlık veriyor... :S
-
AnaMuhalefet bunu yazdı:
İnşallah senin sonun da öyle olmaz :P
Dedik o kadar doktor ol diye, kaç kişi teşvik ettik yine elektronik yazmışın.
Hem kız hem elektronik :)
-----------------------------benim sonum da öyle olucak gibi :(
tıptan döndüm bilgisayar çocuğuyum ben :p felaket korkuyorum ama
-
Valira bunu yazdı:
AnaMuhalefet bunu yazdı:
geniş ol.cok oku.uygulama yap.kralice sensin:D -
Valira bunu yazdı:
AnaMuhalefet bunu yazdı:
Ya korkacak birşey yok bence tamam çok kolay olmayabilir ama benim düşünceme göre önce o işi sevmelisin.. Elektroniği seversen zorlanacağını sanmıyorum ha çok seversende sonun benim gibi anormal olabilir .. Gerçi İTÜ de olmaya bilirde :))