Elektrikli Araç Tavsiye
-
-
8 ay kadar önce 0 km 2023 Renault Zoe aldık. Yaklaşık 12 bin km oldu. Memnunuz. Renault Zoe alma sebeplerimiz:
- Yetkili bir servisi ve her an karşında muhatabın olması.
- İlk elektrikli aracımız olacağı için arıza/şikayeti diğerlerine göre daha az olan ve bir çok hatası giderilmiş bir model olmasını.
- Şehir içi kullanacağımız için biraz ufak ama içi (ön koltuklar) geniş olsun istedik.
- AC ile 22kwa şarj edilebiliyor olması (Bu en önemli etkenmiş. Onu aldıktan sonra iş yerinde yaptığımız her dolum 2 saatte tamamlanınca anladık)
Aracı aldıktan sonra 2017 model Volvo S90 aracımızı garajdan 3-5 defa anca çıkardık. O da İstanbul dışı yolculuklar için.
Full şarj ile şehir içi 400 km gibi bir menzil yapılıyor. Şehirler arası ise 300 km civarı.
-
elektrikli mini kullanıyorum. zaten hep şehir içi aşırı memnunum.
-
kasım sonu gibi citroen ami aldık memnunuz bizlik sorunu yok ama araba boş hakkatten boş radyo yok ısıtma soğutma yok camlar kelebek ama panaromik tavan be otomatik vites var :)
-
Mini tek kapılı olmasından kaybediyor. AMI çok küçük. Zoe fikri için teşekkürler. Hoşuma gidiyor açıkçası o araba.
-
Corsa-e düşünebilirsin bizim ailede eşek niyetine ş.içi için yeterince iş görüyor. 2023 aralıkta almıştık. Ş.içi menzili 350-400. Ş.dışında 100'ün üzerinde gazlayıp gidersen anca 200km götürüyor.
-
Alma
-
megane etech al baya güzel araç yapmışlar.
-
Hybrid daha mantıklı değil mi ?
-
Benzinden tamamen ayrılmak istiyorum. Hep şehir içinde kullanıyorum işten eve evden işe. Megane en mantıklısı. Megane alıcağım gibi.
Peki evime güneş enerji sistemi kurdurmak maliyetlimidir?
-
Cok pisman olacaksin.