Elektrikli Scooter'da Dikkat Edilmesi Gerekenler Ve Tavsiyeler
-
Merhabalar, elektrikli scooter arayışına girer gibi oldum ancak kullanıcı deneyimlerini bir de buraya sormayı düşündüm.
Aklıma başlangıç için ONVO OV-012 X Plus gibi bir model var ama tam da emin olamadım.
Değer mi o kadar para vermeye. Kullanacağım mesafe 1.4 km gidiş 1.4 km geliş günlük mesafe toplam 2.8-3km gibi bir şey olacak. O yüzden sizin öneri tavsiye ve görüşünüz nedir ?Toplu taşıma içerisine binip kullanacağım için, katlanabilir özelliğinin olması benim için önemli.
-
Ülkede ölmek için kendine yarattığın +1 sebep daha.
Geçen sakallı, şalvarlı bir sofi az daha tahtalı köye muhtar oluyordu, gözlerimle gördüm. Kontrolü kaybetti.Ayrıca bununla trafiğe çıkman büyük risk. Bir arabanın hafif dokundurmasıyla kırılmadık kemiğin kalmaz.
Bir şey olmaz, bırak hikayeyi diyorsan, alacaksan en azından katlanır elektrikli bir bisiklet al.
-
toplu taşımaya elektrikli scooter almıyorlar diye biliyorum
edit :
14. Elektrikli bisikletler de dâhil olmak üzere her tür motor destekli bisiklete, gazlı scooter’a izin verilmez.
Genki tarafından 14/Ağu/24 20:52 tarihinde düzenlenmiştir -
Genki bunu yazdı
edit :
14. Elektrikli bisikletler de dâhil olmak üzere her tür motor destekli bisiklete, gazlı scooter’a izin verilmez.
İzmir'de sorun olmuyor. Katlanıp biniliyor.
-
https://t.me/mizanmikromobilite
Buradaki telegram grubunda her sorunun cevabını alabilirsin . Her türlü scooter kullanan insanlar var. Genel olarak onvo markadan memnun olan yok gördüğüm kadarı ile. Ben kendi kullandığım segway nibot f2 pro veya f2 modellerini önerebilirim. Hız ile aran yok problem yaşamayım diyorsan bu markadan memnun kalırsın
-
o kadarcık yol için o aletin derdine girmezdim ya yürürüm yada 50 lik bi scooter alırım daha mantıklı en azından baska islerede kosarsın
-
Yeni konu acmayalim ankara ici gunde 45 km yol gidicem motor scooter ne onerirsiniz
-
Genki bunu yazdı
edit :
13. Bireysel amaçlı kullanılan katlanabilir scooter ile araçlara binilmektedir. (Ticari amaçla kullanılan scooterlar hariç)
Bi ustundeki madde hocam.
Gazli scooter baska bisi.
-
Bende almayı düşünmüştüm bi ara. martı ve binbin firmalarının kiralamalı scooter'larını deneyince vazgeçtim. Beğenmeme sebebim ise küçük tekerli oluşu ve ayakta kullanımı olması nedeniyle bana çok seri ve güvenli gelmedi.. Şuan 99cc motor aldım takılıyorum.
-
Ziraatci bunu yazdı
Yeni konu acmayalim ankara ici gunde 45 km yol gidicem motor scooter ne onerirsiniz
Ehliyet varmı ?
-
NmC bunu yazdıGenki bunu yazdı
edit :
13. Bireysel amaçlı kullanılan katlanabilir scooter ile araçlara binilmektedir. (Ticari amaçla kullanılan scooterlar hariç)
Bi ustundeki madde hocam.
Gazli scooter baska bisi.
250W ve üstüne ruhsat gerektirdiği için ruhsat çıkıncada motorlu bisiklet sınıfına girdiği için (yada ben götümden uyduruyorum ) problem yaratırlar diye düşündüm
13. madde katlanır elektriksiz düz scooterlar için olabilir
Bende istanbulda kullanmak için alacaktım ama içindeki pilin yanma muhabbetinden ötürü sanırımn böyle bir şey çıkartmışlar, metrolara falanda giremiyorsun galiba
bir arkadaşınkini kullandım cok zevkliydi ama öyle martı murtu değil onlar çöp aq
onvalarıda okuduğum kadarı ile pek beğenen yok, dualtron, kaboo falan bakınıyordum
Bu konuda net bilgisi olan varsa aydınlatsın bizleri la