Elektro Gitar Alıcam Ama...
-
yaa 2000 YTL limitim var bu miktara kadar cüzi amfi de dahil olmak üzre bi elektro gitar alıcam ama bi türlü ne alsam diye karar veremiyorum :S jackson, gibson baktım ama fazla bakamadım bunların türkiyede pek kullanıcıları yokmudur nedir anlamadım. neyse aslında bi gitarda acaip gözüm kaldı sırf şekli şemali için o kadar para verilirmi emin değilim manyetikleri tırsıttırıo beni. gitarı abim alıp göndericek denemem söz konusu bile olmaz :S EĞER kullanan veyahut tanıdığı olan biri varsa şöle her parçayı çalabiliceğim yani hemen hemen parçayı tabiki bu gitar ideal midir değilmidir bi bilgilendirirse çok sefinicem...YA DA Önerisi olan varsa söylesin henüz araştırıyorum şak diye almıcam sonuçta.gitar bu
Ibanez RGTHRG2
HR Giger, "Alien" gibi yarattığı yaratık modelleri ile ünlenmiş bir sanatçıdır. Ibanez firması ile yollarını birleştiren HR Giger, bu harika grafiklere sahip gitarı dizayn etmiştir.
Sap: Wizard II neck-thru
Sap Materyali: 5-piece akçaağaç/Ceviz
Gövde: Maun
Fret: 24/jumbo
Klavye: Gülağacı
Pozisyon İşaretleri: Köpekbalığı dişleri
Köprü: Edge Pro II
Manyetikler: IBZ INF1 (Humbucker) Sap Manyetiği, IBZ INF2 (Humbucker) Köprü Manyetiği
Case dahil değildir... -
Hajı internetten bilgi istiyosan www.mygitar.com www.turkrock.com buralara bak fiyat araştırması istiyosan www.mydukkan.com www.dobez.com buralara bak yalnız gitar tek kelimeyle 10 numara bişeye benziyo
-
amfi olarakta bunu düşünüyorum ideal gibi geldi.
Marshall MG15CDR - Elektro Gitar Amfisi
Özellikleri:- 2 kanal, clean & Overdrive
- Tek çıkışı Line Out ve Kulaklık çıkışı olarak kullanabilme özelliği
- CD input girişi sayesinde CD çalarınızı amfiye bağlayarak aynı anda müzik dinleyerek gitar çalabilirsiniz.
- Doğal Reverb
- 8 inc. özel hoparlör. 15 Watt
- FDD (Frequency Dependent Damping) Marshall' ın kendi anfileri için geliştirdiği bir teknoloji olup, lambalı amfi tonları yakalamanızı sağlar.
- Boyutlar:
Genişlik: 380 mm
Yükseklik: 375 mm
Derinlik: 205 mm - Ağırlık: 7.2 kg
-
holy adamların yorumları çok acaip kimi al diyo kimi yok diyo :S ne biçim iştir anlamadım bilader.
-
Ne olursa olsun kesinlikle Çin mal alma !!
-
seçimin güzel gözün kapalı alabilirsin
ibanez ve marshall daha ne olsun
-
Eee süper olum daha ne düşünüyorsun? :)
-
Eğer okadar kredin varsa bence JACKSON DXMG Dinky Olabilir 800 € gibi bi fiyatı var veya ESP EC -400 AT 750 € Gibi bi fiyatlarda olan gitarlar :) Amfi falan zaten alinr pek sorun olmaz :) :'( Sunda belirtim :'( Hayallerimi süsleyen :'( Ruyalarıma giren Hayallerimin gitari ESP DV8 :( :D Alma bunu kıskanırım aq :D Elbet Bigün Alcam :W :D
-
InFlames bunu yazdı:
-----------------------------
Ne olursa olsun kesinlikle Çin mal alma !!
-----------------------------Doğru diyosun + O amfi nin aynısının 20 watt ı bende wardı. Çok süper bişey kesinlikle amfi alıcaksan da marshall tavsiye ediyorum ben sana.
-
ıbanez gercekten gitar konusunda cok saglam onu biliyorum bende müzisyenim ama perküsyon calıyorum gitar konusunda pek bilgim yok desem yalan olmaz. ama sunu önerebilirim böyle seyleri internet üzerinden sipariş vermek yerine yerinde git gör derim sonucta para veriyorsun ve bir kere alim tam olsun diyorsun eline alıp calman o zevki yasaman lazım en basta ...
-
Ibanez hardcore için iyilerden.
ancak blues'da fender'i tek geçerim:)
pedAl olarak "DigiTech Jamman" öneririm:)