folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Elektro Gitari Pc'ye Bağlama

Elektro Gitari Pc'ye Bağlama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

asiol 4all ihtiyacın var birde guitar rig 4

http://thepiratebay.org/torrent/5112337/Native_Instruments_Guitar_Rig_4_w_Crack

yalnız ses kartın yoksa düzgün ses alma garantisi veremem.ben bizzat ses kartsız denemedim hiç

Almanya Fatihi
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Google
    Google's avatar
    Erkek

Silent_King bunu yazdı:
    -----------------------------

dostum konula alakasız ama bişi sorcam..

Şuana kadar eline gitar almamış biri günde 2 saat çalışmayla orta derecede parcaları çalabilecek düzeye ne zaman gelir... ortalama oalrak yani

bide direk elektroyla baslarsak çok zorlanırmıyız önce normal gitarı yalayıp yutmak mı gerek

Yoksa gitari nidecem olum bağlama yamı basla dersin... :))

hangi enstrumanı çalmak istiyosan onla başlıycaksın dostum elektro istiyosan elektroyla başla klasikle başla sonra elektroya geçersin gibi sözlere aldanma klasik parmakla çalınır sen bunu öğrendikten sonra bide elektro gitar çalmak için pena vuruşlarını geliştirmen gerekicek o yüzden istediğin enstrumanı eline al direk.günlük 2 saatlik bi çalışmayı bozmadan devam edersen süre vermek doğru olmaz ama 1 1,5 yılda sağda solda çalan şarkıları çalmaya başlarsın daha erken bile olabilir ama enstrumanda yalayıp yutma diye bişey yok ne kadar hakim olduğun önemli enstrumanına bu işin sonu yok hergün yeni bişeyler öğreniceksin başladıktan bi süre sonra bunu anlarsın ama işi sadece şarkı çalmak olarak algılama bi sürü teknik var bu teknikleride zamanla geliştirirsin bi başkasının gitar çalışıuyla senin gitar çalışını farklılaştıran bu teknikler olucak zaten herkes rahat 2 3 ayda şarkı çalmaya başlar ama teknik olmadan dümdüz şarkı çalmak flüt üflmek gibi bişey ve birde gitarı sıkıldığında canın gitarla uğraşmak istediğinde eline al kendini koşullama bugün 2 saat çalışıyım flan diye bu gitardan soğutabilir seni sıkıldığın zamanlarda sen zaten eline aldığında zamanın nasıl geçtiğini anlmazsın başlangıçta değil sadece çoğu zaman aklına ben bu işi yapamıycam bırakıyım diye düşünebilirsin bi gün çaldığın şeyi ertesi gün aynı şekilde çalarsın beğenmezsin bu herkeste olan bişey o yüzden bunlarada aldanma çalışarak yapamıycağın şey yok.

Abra Kadabra
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

saolun beyler bi deniyim helyum hoca yardımcı oluyor

bu distineyjın mı ne o efekti yapmaya çalışıyoz yada her ne ise :D

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreampark87
    dreampark87's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Silent_King bunu yazdı:

dostum konula alakasız ama bişi sorcam..

Şuana kadar eline gitar almamış biri günde 2 saat çalışmayla orta derecede parcaları çalabilecek düzeye ne zaman gelir... ortalama oalrak yani

bide direk elektroyla baslarsak çok zorlanırmıyız önce normal gitarı yalayıp yutmak mı gerek

Yoksa gitari nidecem olum bağlama yamı basla dersin... :))

selim ışık gitar derslerini izle ve ona göre çalış orada aklına takılacak her türlü sorunun cevabı var 100 videonun sonunda zaten iyi bi şekilde gitar çalabilirsin yeteneğinle de alakalı tabi ama dersleri atlamadan çalışman gerek ve izlediğin dersleri çok iyi bi şekilde yapmadan diğerine geçmemelisin

Zifir:10 mg nikotin:0.8 mg karbon monoksit:10 mg WINSTON
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blitz
    Blitz's avatar
    Erkek

bağlamasına bağlarsın line-in girişinden clean mode çalarsın tıngır tıngır fakat efekt için program kullanırsan 1-1,5 saniye gibi belki daha da fazla bi latency oluşur yani tele vurursun ses çook sonralar çıkar bilgisayardan ve hayatta çalınmaz o şekilde kendim denedim ordan biliyroum insanın kafasını skiyo resmen dedicated ses kartı alıcağına da bi 5w amfi alıver takıl rahat hiç kasma derim başlangıç aşamasında

validen
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

Blitz bunu yazdı:

bağlamasına bağlarsın line-in girişinden clean mode çalarsın tıngır tıngır fakat efekt için program kullanırsan 1-1,5 saniye gibi belki daha da fazla bi latency oluşur yani tele vurursun ses çook sonralar çıkar bilgisayardan ve hayatta çalınmaz o şekilde kendim denedim ordan biliyroum insanın kafasını skiyo resmen dedicated ses kartı alıcağına da bi 5w amfi alıver takıl rahat hiç kasma derim başlangıç aşamasında

hacı bu guitar pro 3 mü ne öyle bişi idi kurduk yaptık tamamdır

ses geçikmesi pek yok zaten ritim tuttuğunda hiç fark etmiyorsun bile clean ses gelmiyor süper bişi :)

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fdumanli
    Fdumanli's avatar
    Erkek

jack inceltici alman gerekiyor kadıköy whiskyde 3-4 lira bişey.

gitarı onunla bilgisayarın mikrofon girişine takarsan çalabilirsin. pek tatmin edici bir tonda çalamazsın ses kartın on board ise. ama basit bir clean tonunda çalabilirsin. bizzat denenmiştir tarafımca.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

mic sesi hopörlere  verdirdinmi mesela yankı yapmasın diye hopörlörden ses çıkmıyor sadece sisteme alıyor mesela sesini kaydetmeyi dene bakalım sesi kaydını alacakmı ses ayarlarından mic acıkmı ona bak birde

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
Toplam Hit: 3482 Toplam Mesaj: 19